ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 175
  • 425
  •   2
Отговори
# 135
Краси,  Hug.
Нямам вече думи с които да изразя болката . Тя е накъде там дълбоко в сърцето и само ти я усещаш  Weary.

# 136
Днес ми е мъчно защото точно днес моето синче щеше да стане на 4 месеца... а него го няма...няма го в прегрътките ми Cry

Cry Cry Cry

# 137
Хриси наистина е важно да мисли6 позитивно ,за6тото беб4о не трябва да усе6та тъгата ти,сигурно е трудно....Вси4ко този път 6те бъде наред и на финала едно сладко бебенце 6те гу6не6.
За Калоян4о Flowers Rose Flowers Rose
И аз споделям мъката на вси4ки май4ици.Болката е голяма и думите се губят...СЪЖАЛЯВАМ Hug Hug Hug Hug

# 138
Дано БОГ пожали единствения син на тази изстрадала майка Praynig Praynig Praynig

# 139
krasa  smile3518
толкова съжалявам мила....  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose

# 140
# 141
защото утре една приятелка ще стане част от нас...
Не си спомням откога не съм си отпускала душата да призная някого за приятел, сега го направих.

# 142
Бог да дава сили на приятелката ти! Praynig

# 143
Минзухар ,много хубаво че си признала някого за приятел .Сега трябва да си неотлъчно до нея и да и дадеш много сили .Ти знаеш как е ..........
 Hug Ви и двете и на мен ми е  Weary ,че се увеличаваме .Ние досега сме си достатъчно, но кой ни пита............ лошото идва неочаквано за най -голямо съжаление.

# 144
Защото на този ден преди месец спря да бие сър4ицето на моето АНГЕЛчЕ завинаги Cry
Защото попитах лекарката поне 10пъти дали е вярно 4е моето беб4е няма сърде4на дейност
защото направих вси4ко възможно да го задържа но не успях.......
Тази нощ преживях вси4ко оново и отново и отново smile3518

ОБИчАМ ТЕ МИлО МОЕ МОМчЕ И ЩЕ ТЕ ПОМНЯ ЗАВИНАГИ!ЛИПСВАШ МИ ВСЕКИ ДЕН Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Тази нощ тайничко се надявах да дойдеш в съня ми..... smile3518

Минзухар4е бъди близо до приятелката си тя ще има нужда от ПрИЯТЕЛ накарай я да говори за болката..... Hug

# 145
Луиза  Cry  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за ангелчето ти

Минзухар, мъчно ми е за твоята приятелка, добре е че те има   bouquet

# 146
минзухар,  Cry Прегърни приятелката си и от мен. Много силно.  Hug
LUIZA2001,  Hug Някога ще дойде в съня ти. Когато обаче то реши.  Hug  

# 147
Луиза,  Sad До теб сме в този ден, милинка. Вярвам, че мъничкото ангелче също...

# 148
  • Варна
Луиза  Hug Знам колко ти е мъчно днес!  Ако това ще ти помогне, разкажи точно какво се случи.  Cry

# 149

Общи условия

Активация на акаунт