ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 203
  • 425
  •   1
Отговори
# 180
Защото утре ще изпратя сина на мой много близък приятрел от юношеството(случая за който МерСедес писа).И аз като нея се надявах на чудо.Снощи обаче сънувах,че намирам тялото и тази сутрин знаех,че ще се случи.Болно ми е.
Мъчно ми е и защото приятелката ми утре ще изнася 6м.за малката Ная!
Мъчно ми е и че се увеличават тук момичетата!
 За Павел  Flowers Rose Flowers Rose
За Ная  Flowers Rose Flowers Rose
За всички ангелчета  Flowers Rose Flowers Rose

# 181
Бен скърбим заедно с теб smile3518

за  Павел Flowers Rose Flowers Rose
за Ная Flowers Rose Flowers Rose
за всички звездички Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 182
 smile3518 smile3518 smile3518   плача с всички вас.

Flowers Rose   дано почиват в мир

# 183
Днес имам Рожден ден. Вместо да съм радостна аз съм тъжна. На днешният ми Рожден ден най -големия подарък за мен щеше да бъде да гледам усмивката на сина си  ,но него го няма............. Мъчно ми е затова.....  Weary smile3518

# 184
  • на дъното
Знам мила как се чувстваш,за мен лично ням вече никакви празници.  Прегръщам те силно  Hug

# 185
Честит рожден ден, Рени!   bouquet
В свят, където хубавите неща от ден на ден стават все по-кът трябва да отбелязваме с поне мъничко усмивка всеки добър повод. Заради твоя малък АНГЕЛ пусни поне една усмивка в деня си рожден.  Hug

# 186
reni _805   Hugразбирам те мила на празниците сякъш е по тежко Cry знам как се чувстваш миналата година на 15 май е рожденния ден на съпруга ми и годишнина от сватбата също така термина ми беше горе долу тези дни ,чувтвах се ужасно беше ми толкова тъжно нямах сили да празнувам сърцето ми се късаше.

Но рони е права опитай да се усмихнеш , аз ти пожелавам догодина поводите за усмивки да са много и това което желаеш най силно да го имаш.Ето виж мен въпреки ,че пак ми беше тъжно тези дни за моето ангелче ,едно малко сърчице което бие в мен ми даде сила на този рожден ден да се усмихна   bouquet

# 187
Днес имам Рожден ден. Вместо да съм радостна аз съм тъжна. На днешният ми Рожден ден най -големия подарък за мен щеше да бъде да гледам усмивката на сина си  ,но него го няма............. Мъчно ми е затова.....  Weary smile3518

Рени там някъде той ти се усмихва миличка, усмихни му се и ти   Hug
от сърце ти пожелавам това да е последния ти тъжен рожден ден  Hug

# 188
  • Варна
Рени, честит рожден ден! Няма как на празника да не усетиш най-силно липсата му. Но си спомни все пак, че до теб имаш любящ съпруг  и по-голям син и се опитай да се порадваш на това, което имаш. Твоят мъничък бебчо просто е "в другата стая" и макар да не го виждаш, той също е с теб!

# 189
Рени,  Sad
отккто загубих момиченцето си аз не празнувам рожденни дни - вече трета година. Разбирам те, но момичетата са прави - усмихни се днес, миличка, може би той има нужда да види мама така.

# 190
Ние сме тук с теб Hug Hug Hug

# 191
Рени, мила,  Hug те. Направо не знам с какво да те утеша. Каквото и да кажа, знам че няма да ти помогне. Усмихни се, мила, той те гледа от небето и съм сигурна че не иска да бъдеш тъжна. Така и той ще се натъжи.
А другата година, надявам се, вече да бъдеш усмихната и да имаш хубав повод.
И моя татко утре има годишнина, става на 60 години, а не можа да види първото си внуче. Питаш ли ме утре вечер как ще го гледам колко му е мъчно, и как ще преглъщам сълзите си.
На 08.06. стават 3 месеца, откакто я няма малката ни кукла, и затова ми е мъчно.  smile3518
А на 10.06. имаме 1 годишнина от сватбата, питаш ли ме дали ще празнуваме, или ще плачем. А как съм си го представяла този ден  Sad  С малката ми кукла. Изобщо няма да е така.

# 192
Благодаря Ви момичета!!! Вие сте с мен в трудните ми моменти .Пожелавам си да сте до мен все така и в щастливите някой ден .Дай Боже на всяка една !
 HugВи и сърдечно благодаря още веднъж!!!

# 193
Днес ми е мъчно, защото бъх на тържеството на сина ми и с буца в гърлото гледах новороденото бебче на други родители. И аз трябваше да съм там с бебе, а вместо това не смеех да си сваля слънчевите обила, за да не видят хората сълзите в очите ми. И не спирах да се питам с какво го заслужих. Цял живот ли ще се чувствам толкова уязвима и избрана да нося бремето на мъката. И не може да ме стопли мисълта, че то е там някъде и ни гледа щом го няма тук и сега.

# 194
temir, Hug Вчера аз се намирах в същото положение.
Не страдай мила и нашият ред ще дойде . Дано се радваме скоро на здрави бебета другото е без значение.

Общи условия

Активация на акаунт