ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 188
  • 425
  •   2
Отговори
# 165
Мерцедес, обади се на приятелката си, тя има нужда от теб, най-малко да поплачеш с нея.
Когато аз загубих бебето, и най-близките ми "приятелки" така и не ми се обадиха, много ме болеше.

# 166
Мерседес,аз също те съветвам да и се обадиш.Знам колко ти е трудно,защото каквото и да кажеш ще звучи тъпо и клиширано,но е хубаво човек да усети,че има упората на близки приятели в такъв момент.
Аз също като Марморана имах една такава приятелка,с която всъщност израснахме заедно и която така и не ми звънна когато загубих бебето си с оправданието,че не искала да ме притеснява.Обади и се и поплачете,това е много голяма подкрепа в този ужасен за нея момент.
Светле, Hug дано всичко е наред с мама,а ти си почевай и не се натоварвай допълнително с тревоги.

# 167
Мерцедес, обади се на приятелката си, тя има нужда от теб, най-малко да поплачеш с нея.
Когато аз загубих бебето, и най-близките ми "приятелки" така и не ми се обадиха, много ме болеше.
Момичета, благодаря ви много. Обаче искам да ви кажа, че наистина повечето хора не смеят да звъннат от неудобство.
Утре ще се опитам да намеря сили да отида направо в тях, по телефона не мога нещо.... Confused

# 168
не мога да спра да плача....
сьнувах я...беше сякаш по голяма,но пак малко бебе...
погалих я.. Cry....и я целунах по челцето...........
тогава тя отвори очи и се огледа,а аз и баща й бяхме се надвесили над нея...
затвори ги,сякаш беше в полусьн и за малко ни е погледнала,а след това отново заспала.
милвах рьчичката й.имаше дьлги прьстчета...усещах,че телцето й е студено и казвах на баща й,че трябва да я облечем...
 толкова ясно я сьнувах,видях дори лицето й,целунах я,погалих я...
знаете ли от кога мечтая за това,а сега не спирам да рева...
имам чувството,че ако бях направила всичко това докато можех,тя найстина щеше да се сьживи.
знам,че е лудост,но просто не искам да приема,че нея я няма............ Cry

# 169
slancice Cry
изключителен сън. Така детайлно си представих всичко, че все едно е реалност. Представям си и знам/и аз съм сънувала едно от децата живичко/ на теб какво ти е. До теб сме!
Може би тя ти дава знак, че е добре сега.

# 170
slancice   Cry Hug и аз както Светлето смятам ,че това е знак от нея иска да знаеш ,че е добре там където е сега .Аз имам нужда да вярвам в това ,че децата ни са на едно красиво място ,трябва да е така....................

# 171
Момичета, благодаря ви много. Обаче искам да ви кажа, че наистина повечето хора не смеят да звъннат от неудобство.
Утре ще се опитам да намеря сили да отида направо в тях, по телефона не мога нещо.... Confused
МерСедес не е важно какво ще кажеш, бъди там, прегърни я и плачи с нея. Когато имаш човек с когото да говориш и  до когото да плачеш е по-леко. 

slancice  Hug

# 172
МАМИ,МИЛИЧКИ ПИША ХЪЛЦАИКИ ОТ РЕВ.защо се случват такива неща??ЗАЩО си отиват невинни душички?Прави сте -никой не може да разбере какво ви е,ако това ще ви помогне (НА ДАлИ ) моите най-искренни съболезнования.

# 173
Слънчице Hug Hug Hug все едно аз съм сънувала.
сигурно е толкова хубаво,така ми се иска и аз да изживея този момент.
Мерцедес, Hug приятелката си и без да казваш нищо.Тя ще разбере и ще усети подкрепата ти.

Flowers Rose Flowers Rose  За моето ангелче(Мишел 02.02.2007-15.12.2007)
Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за всички ангелчета на небето

# 174
slancice, MARMORANA, LUIZA2001   Hug  Hug  Hug
май само толкова мога да направя...  Cry

МерСедес непременно иди при приятелката си, не е нужно да говорите, само да си до нея, да има рамо да поплаче... ужасна трагедия... дано все пак се случи чудо и детето се намери живо...

svetlana_78 дано майчето ти оздравее бързо и без усложнения...

# 175
Слънчице,  Hug

Светле, ще ти пусна нещо на лични. Написах и го махнах.  Hug

# 176
slancice   Cry Hug и аз както Светлето смятам ,че това е знак от нея иска да знаеш ,че е добре там където е сега .Аз имам нужда да вярвам в това ,че децата ни са на едно красиво място ,трябва да е така....................

Слъчице и аз мисля като тях тя е добре там кадето е и иска да знаеш това · със сигурност е по голяма точно така както си я сънувала·
Силно те гушкам Hug и страдам заедно с теб·
 Flowers Rose Flowers Roseза твоето ангелче

Flowers Rose Flowers Roseза всички ангелчета

# 177
  • София
...защото наближва рожденната дата на Поли...  Cry

# 178
Аги,  Hug.

# 179

Общи условия

Активация на акаунт