ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 160
  • 425
  •   1
Отговори
# 360
Мъчно ми е за моята Миа...много ми е мъчно...
Мъчно ми е и че има нова майка на ангелче сред нас...
За Евичка!

за Ева, да почива в мир душичката...
Ефа, толкова е жестоко...не мога да повярвам, мче след една загуба може да дойде втора
съжалявам

Така било писано.... Ще мине време и ще повярвам, може би, в тия думи....
Благодаря ти!

# 361
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Прегръщам ви, момичета- Ефа, Нефертити, и да не продължавам...защо сме толкова много и продължават да се появяват нови ангелски мами тук newsm45 newsm45 newsm45

# 362
Прагръдки за всички вас момичета  Hug Hug Hug.Само тук всяка от нас може да потурси утеха и да получи искренна подкрепа.За нашите ангелчета Flowers Rose Flowers Rose.Почивайте в мир мили душички.

# 363
Нямам думи, с които да опиша колко съжалявам и колко ми е мъчно когато видя във форума нова мама на ангелче! Прегръщам ви силно и се моля за нашите ангелчета! Дано са щастливи милите ни дечица, където и да са сега!

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за нашите ангелчета

# 364
Ефа ,Нефертити, Злато ,Марморана  и всички останали  Hug виm и отново немога и незнам  вече какво да кажа .То е ясно -голяма  е нашата болка .......
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose-за всички малки душички.

# 365
Ефа ,Нефертити ,Злато и Марморана съжалявам момичета Hugви
и знам че когато отидем при Бог ще разберем ЗАЩО·
за Ева Flowers Rose Flowers Rose
за всички ангелчета Flowers Rose Flowers Rose

# 366
.......днес моето момиченце щеше да стане на 3 месеца...........
..............липсва ми страшно много,..........
.......искам да я видя, искам да я сънувам, искам да я гушна поне веднъж ............ smile3518 smile3518 smile3518

# 367
Ефа, Нефертити, Злато, Марморана  Hug
Дано наистина разберем някой ден защо.

Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose - за малките ни ангелчета

# 368
Мърморанке,прегръщам те силно!Много е тъжно в такива дни...Моля се всички да вярваме в бъдещето и да успеем да се порадваме тук,на земята...А пък те са добре там,в непознатото и със сигурност пак ще бъдем заедно...където и да е!

# 369
Мърморанке,прегръщам те силно!Много е тъжно в такива дни...Моля се всички да вярваме в бъдещето и да успеем да се порадваме тук,на земята...А пък те са добре там,в непознатото и със сигурност пак ще бъдем заедно...където и да е!
И аз.  Hug

# 370
Момичета, тъжа с вас

# 371
Мърморанче,  Hug

# 372
# 373
Благодаря ви мили мои за подкрепата. Винаги сте до мен.  Hug ви

# 374
 Sad утре е 10.06. Една година става от нашата сватба. А сърце не ми дава да празнуваме. И как бих могла, сега трябваше моето момиче да е с нас вече на 3 месеца  smile3518

Общи условия

Активация на акаунт