ДНЕС МИ Е МЬчНО,ЗАщОТО....4

• 23 150
  • 425
  •   1
Отговори
# 375
Марморанче ,знам какво е.......... Но такава е реалността .Седнете почерпете се утре вечер със съпруга си пожелайте си здраве за да отгледате скоро едно здраво и усмихнато детенце, а малката звездичка ще грее отгоре и  ще бди над вас . Hug

# 376
И ние на 29 май имахме годишнина.Отбелязахме си я само семейно.Малко тъжно,но...какво да се прави...Празниците ни вече са много трудни...Но се поздравихме все пак и си направихме празнична вечеря.
Аз ви пожелавам от все сърце да станете добри,силни и усмихнати родители скоро!Знам ,че е трудно,но...продължете напред,запазете любовта си!

# 377
днес ми е мъчно защото точно преди година почина момиченцето ми  толкова много ми липсва

# 378
днес ми е мъчно защото точно преди година почина момиченцето ми  толкова много ми липсва

Cry Hug

# 379
Тина 21, с теб съм мила! Hug те силно !
 Flowers Rose Flowers Rose -за твоето момиченце
Досега плакох немога да се спра.Страшно много ми липсва моето малко момче  smile3518 smile3518 .
Flowers Rose Flowers Rose -обичам те мило мое ангелче............

# 380
Тина, Рени  Hug не сте самички милички  smile3518

# 381
tina.21, reni _805  Hug, много съжалявам, много боли...  smile3518

MARMORANA - честита годишнина, още дълги години да сте заедно и да се обичате, а много скоро да гушкате и дарявате с безграничната си любов едно живо и здраво бебче, от сърце и душа ви го желая, както и на всички ни....

# 382
Тина 21, съжалявам, милинка. Sad  В случай, че имаш желание - пиши тук. Споделяй - понякога олеква!
Мърморанче, честита годишнина! Съзнавам, че ще е тежко, но би било хубаво да намерите начин мъничко да се порадвате един на друг с половинчето ти. Hug

Момичета, темата е вече 20 страници. Пак ще замоля някой да пусне нова - както споделих вече и имам причина да не я пускам сега аз.

# 383
Днес ми е много ,много мъчно...Нямам сили да напиша защо...Изгря още една звездичка...

# 384
Мъничък, мъничък Тео! Мъничка изстрадала душица.  Cry Cry Cry
Толкова се надявах, толкова вярвах. Мислех си, че всичките тези мъки не са напразно...
Бог да да дава сили на Слави и на семейството й... Praynig
Нямам думи, наистина е така непонятно жестоко...

# 385
 Cry Cry Cry

Последна редакция: вт, 10 юни 2008, 12:44 от Nefertity

# 386
Днес тук ще пишат много хора, черната статистика се попълни с още една майка, която никога повече няма да е същата. Единственото успокоение, което мога да измисля, е че това прекрасно детенце се отърва от ужасните мъки. Още ми е пред очите моето детенце с всички апарати по него, бледо и безпомощно. Това не беше живот. И тази реанимация с всички погледи, вперени в затворената врата. Иска ми се никой повече да не чака там.

# 387
  • Варна
Горката Слави! Знам какво й е в момента... Мъчно ми е...  Cry

# 388
  • The new Earth
Току - що прочетох и изтръпнах.
Отново се случва... Cry

Мир за изстрадалата ти душица, мило детенце!

# 389
 Cry Cry Cry
Заради Слави и тати му на Теди.
Болката остана завинаги при тях.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт