За ПАП 3 *Б*

• 269 292
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
благодаря за информацията. Ще се поразровя да видя...

# 1 081
Здравейте мили момичета  bouquet
От доста време не съм писала в темата но редовно си ви чета!
Вчера си направих почти пълни профилактични изследвания.Резултата е:ПКК - резултатите ще излезнат утре + биохимия + холестерол;яйчниците са добре, няма кисти и други проблеми;Щитовидна жлеза увеличена в дясно но няма възли;гърдите са добре, на лявата гърда кистата не се е увеличила;Прегъната жлъчка - но това си го знам отдавна;В десния бъбрек се оказа, че нямам два камъка както видяха по време на бременноста а е един, но вече е с размери 1, 4 см.

Взеха ми цитонамазка а резултатите ще бъдат готови в началото на октомври #Cussing out
Колпоскопията:без видими изменения.

Знам, че е нормално след цито да има леко зацапване, но този път е много силно и се притеснявам!
Andji77, лекаря ти е прав....
Изрезания участък се разделя мислено на половина и ако е засегната половината която е към матката, въпреки чистите ръбове работата не е на добре.

Пожелавам ви много здраве, на вас и семействара ви  bouquet

# 1 082
Емоли,ПКК-то е много досадна работа.Аз имам.Заради него  сега не ми идва и пия прогестерон.Иначе досега трябваше да имам 2 менструации и да ми правят цитонамазка,ама сега ще чакам .

# 1 083
emoli браво на теб. Къде ги намери такива изчерпателни профилактични прегледи  Simple Smile И на мен са ми казвали, че ми е прегъната жлъчката, но не било нещо страшно. А каква е тази киста дето не била пораснала?

# 1 084
Емоли,ПКК-то е много досадна работа.Аз имам.Заради него  сега не ми идва и пия прогестерон.Иначе досега трябваше да имам 2 менструации и да ми правят цитонамазка,ама сега ще чакам .

Деска, ами питаха ли те дали си сваляла килограми през последните месеци?Аз имах подобен проблем, след като бях на диета и свалих близо 12 кг. за един месец.Дано няма серизни показатели за нещо нередовно Peace

Танинка, полагат ни се профилактични прегледи 1 път в годината и аз разбира се се възпозвах от всичките и екстри.Жалкото е само, че трябваше да мина през гинеколога на поликлиниката, нямаше начин,За кистата....откриха я преди 2 години и я следят, ако започне да нараства ще ми направят биопсия.Аз тогава отидох заради другата гърда /имах шещо като цирей, с много гной, оказа се, че е от стафилококи, които лекувах.А тази гърда, от която нямах никакви оплаквания се оказа проблемна.Ами следя я, засега няма проблем.

# 1 085
  • София
Привет момичета!
Какво е това ПКК което обсъждате и свързано с липса на менструация?
ПКК не значи ли пълна кръвна картина?
Бихте ли обяснили?

# 1 086
  • И аз не знам къде...
Привет момичета!
Какво е това ПКК което обсъждате и свързано с липса на менструация?
ПКК не значи ли пълна кръвна картина?
Бихте ли обяснили?

И аз това щях да питам  newsm78!

# 1 087
Онко-комисията взе решение за мен.Ще ми махат матката ,без яйчниците.Операцията е планувана за 26 ноември.До тогава ще откача от мисли само за това.

# 1 088
Онко-комисията взе решение за мен.Ще ми махат матката ,без яйчниците.Операцията е планувана за 26 ноември.До тогава ще откача от мисли само за това.
Mnogo sajaliavam....kuraj i zdrave ti jelaia.Dano vsichko mine dobre.Pishi kak si,ne se zatvariai v sebe si.Pozdravi i  Hug

# 1 089
  • София
Andji77, стискам ти палци и дано това е най-доброто решение. Аз лично смятам, че това е по-добрия вариант, още повече, че щом няма да ти махат яйчниците, няма да пиеш и хормони, но не съм чак толкова компетентна за съжаление. Важното е какво казват докторите. Защо обаче трябва да чакаш толкова много време??? В см., няма ли по-скорошни дати? Очакването е много неприятно нещо, но ти гледай да не мислиш само за това, за да не се травмираш излишно. Ще ти даваме кураж Peace

Аз пък др. седмица в понеделник ще разбера мен какво ме чака.
Резултатите ми от биопсията са готови. Докторката ми каза, че няма ракови клетки, но това по телефона само, защото няма възможност да се видим тази седмица. По-смущаващото е, че твърди, че трябва да се видим и да говорим на всяка цена в понеделник.
Аз си мисля, че ще ми каже да правим конизация... Но ще видим.

# 1 090
И аз въпреки мъките,които трябва да изживея съм на мнение ,че  това е най-доброто решение за мен.Rainbow,дори и да ти предложат конизация не се притеснявай.Това все пак е лека операция с която ако имаш малко повече късмет ще си решиш проблема.Успех и на теб мила.Сигурна съм,че накрая и двете ще се похвалим с хубави резултати,нали така?Горе главата и мисли позитивно! Hug Hug Hug

# 1 091
Andji77, късмет мила!
Щом така са решили, значи си имат основания.И аз мисля, че това е по-добрия вариант.
Ще стискам палци всичко да мине благополучно Peace

# 1 092
       Andji77 много късмет и от мен.  Hug  Наистина има доста време, но ти се старай да не мислиш за това. Вярвам че всичко ще мине нормално  Simple Smile   Успех   bouquet 
         rainbow стискам палци и на теб Simple Smile

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 10:04 от iveto_

# 1 093
  • София
iveto_  и Andji77 , благодаря и на двете ви за подкрепата   bouquet
В понеделник ще пиша какво става. Рано сутринта ще ходя при докторката и ще видим какво е положението. Аз съм песимист, но дано да има начин да се оправят нещата. Ще си стискаме заедно палци!

# 1 094
  • София
Момичета, чак днес влизам в тази тема, но бързам да ви се похваля...
Резултатите са много добри. Биопсията показва, че всичко е в горния слой на шийката, навътре по канала засега няма нищо. Потвърди се Папиломния вирус отново, но представете си, след лечението на възпалението цитонамазката ми отново е РАР 2.
Адски съм щастлива.  Simple Smile
Сега първо горихме външните папиломи. След следващия цикъл ще горим и вътрешните ранички. Два месеца след това отново цитонамазка. Това е от мен. Отчетох се Grinning
Пожелавам и на вас хубави резултати!!!

Общи условия

Активация на акаунт