За ПАП 3 *Б*

• 269 341
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 095
rainbow,
много се радвам за теб.
До тук, резултатите ти са чудесни, надявам се и за напред само с добри новини да ни радваш  bouquet

# 1 096
   rainbow, честито  Hug   
   Стискам палци на всички да се хвалим само с добри резултати  Grinning   bouquet

# 1 097
  • София
Благодаря, момичета!!!
Знам, че проблема с вируса си остава, но поне малко се поуспокоих. Честно казано, мислех си, че е рак. С този резултат РАР 3Д....След 2 месеца отново ще правя цитонамазка, дано и тогава се похваля със същия резултат.
Пожелавам и на всички вас резултатите ви да са добри! Peace

# 1 098
  • София
Поздравления и от мен за Рейнбоу.
Аз съм на конизация в сряда при гинеколожката на ДесиХ2.
Доверих се на нея защото сметнах, че като гинеколог-онколог работещ в раковата се е сблъсквала с много случай като моя и предпочетох конизация пред ел.примка. Доводите и бяха много силни и разбираеми дори за лаик като мен.
По време на прегледа спомена и за полип, нещо, което до сега никой не ми е казвал. Та ще има развитие и по моя случай в скоро време.

# 1 099
Благодаря, момичета!!!
Знам, че проблема с вируса си остава, но поне малко се поуспокоих. Честно казано, мислех си, че е рак. С този резултат РАР 3Д....След 2 месеца отново ще правя цитонамазка, дано и тогава се похваля със същия резултат.
Пожелавам и на всички вас резултатите ви да са добри! Peace
Радвам се,че нещата са под контрол.И моята цито беше същата,но се оказа,че сме овладяли всичко навреме.Бързо да минава и да се оправяш.

# 1 100
Поздравления и от мен за Рейнбоу.
Аз съм на конизация в сряда при гинеколожката на ДесиХ2.
Доверих се на нея защото сметнах, че като гинеколог-онколог работещ в раковата се е сблъсквала с много случай като моя и предпочетох конизация пред ел.примка. Доводите и бяха много силни и разбираеми дори за лаик като мен.
По време на прегледа спомена и за полип, нещо, което до сега никой не ми е казвал. Та ще има развитие и по моя случай в скоро време.

Стискам палци.Къде ще ти я правят?Имай предвид,че е много свястна жената,на мен Супрема ми я препоръча,пак от тази тема и съм много доволна.Всичките ми познати ги пратих при нея.Дано всичко е наред,чакаме да кажеш как си след манипулацията.

# 1 101
  • София
Аз съм на конизация в сряда

zori_ мила успех на операцията в сряда, стискам ти палци и пиши ни после как е минало и как се чувстваш!
Твоя случай прилича на моя, и аз имах полип в шийката преди конизацията.
Разпитай подробно за всичко. Полипа също се изследва хистологично, а също и абразиото от матката, не само конуса.
Желая ти хубави резултати от хистологията и да приключиш само с конизацията!
Разбрах че скалпелно ли ще те конизират?
Успех и по-малко болки!   bouquet

# 1 102
  • Sofia
Стискам палци за конизацията!!!! Дано всичко мине добре, а и следоперативно дано няма усложнения.

Аз съм на преглед във вторник, вече ме хвана шубето, уж си е контролен, но идеята всичко да се върне много ме плаши...

# 1 103
        Зори, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно!  Praynig

# 1 104
  • София
Благодаря ви много за подкрепата. Аз се опитвам да не мисля много, че ще взема да се панирам.  Но май мъжа ми е много по-притеснен от мен.
Конизацията ще ми я правят в раковата. За полипа ще разпитам утре най-подробно, че предния път с Ганчева не можах много да говоря, тъй като бързаше, само ми записа данните и ми обясни как да процедирам при приема утре. Айде да минава и да заминава, че да не го мисля. А и на майка ми не съм казала още, хич не ми се говори с други за това. Само тук мога, защото сте минали през това и знаете какво е.

# 1 105
zori_,
бъди силна.
Избрала си добра болница с добри специалисти.Въпреки мизерните условия, там са едни от най-добрите.И моята беше там.
Стискам палци всичко да мине добре и на всяка цена да пишеш как си!

# 1 106
До Алекс С...
Здравей!
Моля те да ми опишеш подробно твоя проблем с раничката, както и това кога  и какво точно ти е правено от кого и колко време с какво от кой гинеколог?
Предварително ти благодаря!  bouquet

Момичета, помагат ли имунистимулаторите при чпв и пап 3д? newsm78 Например имунобор, изопринозин и т.н...

# 1 107
Лекарите са на противоречиви мнения по тоя въпрос. Моите лекуващи лекари ми казаха, че няма смисъл да приемам такива.

# 1 108
Лекарите са на противоречиви мнения по тоя въпрос. Моите лекуващи лекари ми казаха, че няма смисъл да приемам такива.

И на мен лекуващия лекар не ми изписа нищо имуностимулиращо. Но един мой съсед ми носи епикризата от конизацията в Пловдив при дъщерята на проф. Спартак Хаджиев, не знам чували ли сте за тях, и тя казала че съм за тях и да отида да ми слагат инжекции. Сега проучвам въпроса с тези инжекции и събирам информация, че нещо се страхувам.  Rolling Eyes
         Много здраве ви пожелавам момичета!  Hug

# 1 109
Привет, момичета!

Изчетох 4-5 страници назад и се обърках с имената, затова само ще кажа - УСПЕХ и КЪСМЕТ на всички, на които им предстои някаква манипулация!  Hug Стискам палци с всички сили - дано резултатите да са добри!
  bouquet

Нека и аз се отчета - снощи бях на преглед при д-р Ганчева, препоръчана ми от ДесиХ2 (за което й благодаря!  bouquet ). Отидох за второ мнение заради съмнителна ПАП2 от цито през юли и кърваво течение след секс. На места колпоскопията показа бели участъци и не е ясно дали са остатъци от гъбите, които лепнах преди две седмици, или трихомонии, или нещо по-страшно. Пак направихме цитонамазка, ще видим резултата в края на октомври. Надявам се да не е лош, защото много, много искам да имам деца.

Още веднъж - много късмет и здраве!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт