За ПАП 3 *Б*

• 269 367
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 1 110
Нека и аз се отчета - снощи бях на преглед при д-р Ганчева, препоръчана ми от ДесиХ2 (за което й благодаря!  bouquet ).
Още веднъж - много късмет и здраве!!! Hug

Няма защо... Hug...заслугата всъщност е на Suprema,която ми даде много и полезна информация,когато бях в нужда,и която ми препоръча др.Ганчева.Радвам се,че сме помогнали на още хора.Чакаме добри резултати...  bouquet

# 1 111
  • София
.........................Момичета, помагат ли имунистимулаторите при чпв и пап 3д? newsm78 Например имунобор, изопринозин и т.н...

Тъкмо и аз исках да питам същото  Simple Smile
На мен ми предписаха Детокс +. Същия струва около 45-50 лв. и стига за 1 мес. Аз изпих една опаковка, но нещо не ми помага много на имунната с-ма, даже в момента съм грипава  Sad
Та се питам да го сменявам ли, да пия ли въобще нещо такова???? newsm78
А за Изопринозина мисля, че е само противогрипен...
Кажете дали пиете нещо и какво?

# 1 112
Аз пия айрян, бира и бърбън с лед. Не задължително заедно, общо взето наблагям на първото.

Имуностимулиращи не пия, гледам да се храня здравословно, спрях цигарите и като цяло се опитвам за водя природосъобразен живот. Което включва и това, да не си слагам на сърцето всяка глупост.

След като минах през кошмара на това, да се питам ще се оправя ли, дали това ще е само временно и докога ... и стигнах до момента, в който си казах, че най-важното е, че сега съм здрава, от този момент насетне сякаш подредих и важните неща за себе си и се опитвам да се абстрахирам от останалите.

Това май не е съвсем отговорът, който търсиш, но си е моят отговор.

# 1 113
Това май не е съвсем отговорът, който търсиш, но си е моят отговор.

И моят също  Peace

Просто толкова неща ми се струпаха изведнъж на главата, че за да оцелея се наложи да преборя всички вътрешни страхове и съмнения. Аз също не пия имуностимуланти, според мен те и хранителните добавки са глупост, за която хората дават луди пари. Много по важно е постигането на вътрешно спокойствие и уравновесеност.

# 1 114
  • Sofia
Пак хванахме тази тема.

Явно си е до лекар, но аз минах през школата на тези, които препоръчват подобни хапове. Аз съм скептична, но знам, че няма да навреди, а и подсилвам организма си. Тъй като при мен разултатът е повече от добър, няма за какво да ги отричам. Не знам дали се дължи на тях, но съм по-спокойна. В началото пиех по-силни, сега чат-пат. При мен въпросът за пушене/алкохол и други изкушения не стоеше, но пак ми ги предписаха. Тъй че - личен избор и внушение от лекарите.  Peace

# 1 115
Здравейте момичета.
Влизам да ви съобщя дългоочаквания резултат , вече 1 месец мина, но по здравната каса е така.
Цитото ми е ПАП 1 Grinning
Направо не мога да повярвам.След конизацията непрекъснато бях с 2-ка, само по време на бременноста имах един път 1-ца.
Много се радвам и сега дишам по-леко.
На всички пожелавам само положителни емоции

Прегръщам ви силно Hug

# 1 116
Влизам да ви съобщя дългоочаквания резултат , вече 1 месец мина, но по здравната каса е така.
Цитото ми е ПАП 1 Grinning
............
Прегръщам ви силно Hug
Това е супер,Емоли,дано винаги ни радваш с такива резултати... Hug...Аз чакам следващия цикъл/другата седмица/и съм на 1-ви преглед след операцията.

# 1 117
  • София
Emoli,  Hug   bouquet

# 1 118
 Heart Eyes Hug браво

# 1 119
  Честито Емоли  Grinning Hug
  Само такива резултати ти пожелавам !   bouquet

# 1 120
Благодаря, благодаря и пак благодаря!!!
На всички ни все такива резултати пожелавам от сърце и душа  bouquet

# 1 121
  • Sofia
Успех и занапред от мен, а и на всички други  Simple Smile

# 1 122
  • Sofiа
Здравейте момичета
Чак сега видях вашата тема.
И аз се присъединявам към хората с проблеми в областа. Имам PAP III a-b, съмнения за HPV и препоръка за хистологична верификация.
Колеги ми дадоха името на д-р Ганчева ( видях, че няколко човека са писали за нея), но не мога да се свържа с нея. Имам само мобилен, който е изключен  в момента.
Ако някой може да ми даде други координати за тази лекарка ще съм много благодарна!

# 1 123
Момичета, разбрах, че проф. Карагьозов вече не преглежда в Майчин дом  Rolling Eyes (във вторник), а само в Токуда (понеделник и четвъртък).
Обаждах се в Токуда днес и имаше часове едва за 19 ноември!  ooooh!

Аз мислех днес да ходя на цитонамазка, че минаха 6 месеца от последната, ама явно ще бъде следващия месец.

Пожелавам само добри резултати!  Praynig

# 1 124
Момичета, разбрах, че проф. Карагьозов вече не преглежда в Майчин дом  Rolling Eyes (във вторник), а само в Токуда (понеделник и четвъртък).
Обаждах се в Токуда днес и имаше часове едва за 19 ноември!  ooooh!

Аз мислех днес да ходя на цитонамазка, че минаха 6 месеца от последната, ама явно ще бъде следващия месец.

Пожелавам само добри резултати!  Praynig

да и аз ходя при него на всеки 3 месеца в Токуда, да те предупредя, че целия преглед излиза към 85лв, не е както беше в Майчин дом! От както се случи инцидента със сина -му д-р Карагьозов, той е поел и неговите пациентки и е голяма лудница!Но си заслужава чакането! И баща и син -цял живот ще ги благославям!Дано и доктора по- бързо да се възтанови!! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт