За ПАП 3 *Б*

• 269 455
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 330
И аз ти стискам палци мила....
Дано всичко е наред Peace

# 331
  • Sofia
Притеснено ми е, понеже раничката,която имам е много мъничка, от какво може да е този висок резултат на цитото... newsm78 сигурно има някакво гадно изменение на клетките...и се безпокоя, че такова изменение едва ли може само да се обгаря... В крайна сметка можеш ли да обгориш цялата шийка... ей това са ми безпокойствата... уф! До вторник има още 2 дни...стискам си палциииииииии  Praynig

Може да няма раничка и пак да е висок резултатът. Бъди спокойна!! Стиксаме тук всички палци и дано всичко мине бързо и добре.
И аз нямаш голяма раничка и с лазера засега всичко е наред. Не се притеснявай предварително

# 332
  • Монтана
Здравейте, и на мен ми откриха че имам раничка която вече е изгорена дори ходих и на преглед един месец след като е махнах и доктора каза че всичко е ок. Но мен ме притеснява че не ми направи цито каза че нямало нужда като го попитах. Може ли от раничка да боли крак.
Сега пия Арилин и регулон.

# 333
evlogieva,
Настоявай за цито! Ако не става при този лекар, върви при друг! Може и лекаря да е много сигурен и навярно е прав, но ... изследването си е изследване!
А защо пиеш Арилин и Регулон... това нещо за хормоните ли е или....какво? Thinking

# 334
  • Монтана
Aрилина го пия защото ми каза че имам някакво течение а аз не съм усетила никакво течение.
При нас има двама добри гинеколози но и другия казва че нямало нужда от цито за него знам защото на една приятелка и на нея и гори раничкаха и не и е правил никакво изследване

# 335
  • Sofia
Направи си задължително цито! Не бива така без никакво изследване.

# 336
  • Монтана
Ще отида задължително за цито но другия месец да спра да пия лекарствата за да не укажат някакво влияние.

# 337
  • Sofia
Да, това лекарство влияе, тъй че след месец е ок. Успех и не се притеснявай! Хубаво е да се правят редовни цито, защото само така могат да се хванат усложнения в зародиш и бързо да се пресекат. Стискам палци

# 338
  • София
Притеснено ми е, понеже раничката,която имам е много мъничка, от какво може да е този висок резултат на цитото... newsm78 сигурно има някакво гадно изменение на клетките...и се безпокоя, че такова изменение едва ли може само да се обгаря... В крайна сметка можеш ли да обгориш цялата шийка... ей това са ми безпокойствата... уф! До вторник има още 2 дни...стискам си палциииииииии  Praynig
Моцарелка , щом си с 3 А имаш много големи шансове да минеш само с лазерно изгаряне на клетките. Не се притеснявай. И аз бях така лятото, минах на лазер - процедурата трае само няколко минути и не боли. Ставаш, обличаш се и си тръгваш. Само трябва да си носиш превръзка, че има леко кървене. Това е. Сега, като се върна назад, си казвам, че е могло с много по-малко притеснения да мине всичко. Успех!  Praynig Не знам кога ще видиш поста ми, може би, чак след като си си взела резултатите, но все пак съм с теб!  Hug

# 339
извинявайте късно отворих пощата,след като ви се похвалих май избързах,сега ,,,сред гадната болка там някъде втори месец след конзация ,бях на преглед и както веднага ви се похвалих лекарката каза всичко е ок,да ама не,на другият ден излезе пап 3-а-3б
побеляване на шийката на матката и тя каза че трябва да се вземе биопсия от шийката и ама ,,,нищо не сме направили с тази  конизация-може да се наложи реконизация или обгаряне зависи от биопсията,виросът все още действал,преди всичко това каза че имам гъбички след употреба на рудожил-това май ви го писах,но има и още няккави "коки"-ама от какво не знае,предписа ми някакви пак вагинални таблетки -за 10 дена,но ми дояйде мц и аз успях само три денада си ги слагам,днес отидох при моето джии пи и тя много се ядоса,даде ми тел на лекар в мед академия  и ми каза да си направя и там биопсия,защото не  е нормално след като съм се доверил а на оноко-и те да се един вид "ебават с мен" и след като излезе и на двете маста да се консултирам  и да режа къде да отидаОнко лекарката ми обясни че на десет конизации -три са кот мен-т,с-все едно нищо не са напарвили, Е за това не съм ви писала защото май проблемите току що започват
,

# 340
  • Sofia
Нека ти вземат биопсия и питай за лазер, ако може в случая. Ако искаш отиди и там, където аз минах на лазер - при Крагьозов в Майчин. Киа правилно ти е написала - процедурата е бърза, нищо че ние тук много нерви изхабихме.

# 341
  • София
...бях на преглед и както веднага ви се похвалих лекарката каза всичко е ок,да ама не,на другият ден излезе пап 3-а-3б
побеляване на шийката на матката и тя каза че трябва да се вземе биопсия от шийката и ама ,,,нищо не сме направили с тази  конизация-може да се наложи реконизация или обгаряне зависи от биопсията,виросът все още действал,преди всичко това каза че имам гъбички след употреба на рудожил-това май ви го писах,но има и още няккави "коки"-ама от какво не знае,предписа ми някакви пак вагинални таблетки -за 10 дена,но ми дояйде мц и аз успях само три денада си ги слагам,днес отидох при моето джии пи и тя много се ядоса,даде ми тел на лекар в мед академия  и ми каза да си направя и там биопсия,защото не  е нормално след като съм се доверил а на оноко-и те да се един вид "ебават с мен" и след като излезе и на двете маста да се консултирам  и да режа къде да отидаОнко лекарката ми обясни че на десет конизации -три са кот мен-т,с-все едно нищо не са напарвили, Е за това не съм ви писала защото май проблемите току що започват
,
Не съм спец, но ми е меко казано странно, как може нищо да не направят с конизацията. Коя ти е лекарката?

# 342
taigar67, когато се изреже конуса до оперделено място, този участък се изследва от патолог и ако засегнатия от вируса или рака участък е повече от половината на конуса се прави задължително ре-конизация.Ако и при нея изрязания участък е заразен вече се мисли са пълна хистеректомия /дано не ти се налага/!!!
По-добре е да си жива.
Повече кураж мила и си мисли само, че най-важното е да живееш, независимо каква операция трябва да изживееш.
Стискам палци и ти пожелавам да си по-куражлийка от мен Peace

Аз още отлагам ходенето за цитото, изправят ми се косите само като си помисля....

# 343
  • София
Тайгър, много съжалявам че страдаш, разбирам те напълно и ти стискам палци, пиши пак какво става с теб!
Между другото и на мен ми казаха че процента на реконизациите е около 30, така че информацията се връзва - 3 от 10, за съжаление ти имаш лошия късмет да си в тези 30%. Ние сме с теб духовно и виртуално и те разбираме и подкрепяме! Кураж мила!
И не смятам че "те ебават" както се изразява твоето GP, специалистите в онкологията са много добри! - това е моето мнение!

# 344
  • София
Между другото и на мен ми казаха че процента на реконизациите е около 30, така че информацията се връзва - 3 от 10, за съжаление ти имаш лошия късмет да си в тези 30%. Ние сме с теб духовно и виртуално и те разбираме и подкрепяме! Кураж мила!
И не смятам че "те ебават" както се изразява твоето GP, специалистите в онкологията са много добри! - това е моето мнение!
В такива случаи си казвам, че медицината, за съжаление не се е развила толкова, колкото ние искаме. Ако трябва прави втора конизация. Успех.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт