За ПАП 3 *Б*

• 271 098
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 660
Пипи, ако ти потвърдят 3д-то е добре бързо да се решиш за някаква терапия - виж какво ще ти предложат и пиши. Много ме интересува. Можеш да попиташ и за биопсия, ако не ти предложат. Освен ако не решат веднага да те горят, конизират или каквото там сметнат за необходимо.
Стискам ти палци.

# 661
  • София
Здравейте и от мен!
Изчетох всичко напоследък, ето какво точно пише в моят резултат от цитологията-
Изразени възпалителни промени.... ендоцеревикален (и жлезист)епител.
възпалителни пормени и на плосък и глраничен епител. Групи клетки от тях с морфологични белези на HPV вирус.... pap IIId
според мен е d...
Утре съм на преглед при Карагьозов, от сега давам заето ама каквото сабя покаже....
Стискам ти палци! Ако имаш възпаление, първо него трябва да оправите. Успех!  Praynig  Hug

# 662
Карагьозов преглежда на колпоскоп и след това веднага взима биопсия. Успех!
Ако групата е вследствие възпаление, може да не се стигне до конизация.

# 663
  • София, в полите на Витоша
Благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug , не можете да си представите колко ми помгате! Добре че ви има, защото иначе ще откача!
Даже не съм казала на мъжа ми че днес ми е прегледа...че отй ще ме изнерви два пъти повече с вниманието си.

Знам, че Карагьозов е сред на-добрите ,а и съм с портекция там, така че се надявам, да направи инай-доброто за мен!

# 664
  • Sofia
Стискам палци!!!!! Всичко ще е наред! знае си работата!

# 665
Най-накрая имам нет....
Пипи, стискам палци!
Пиши какво е станало по време на прегледа.
Каквото и да ти предложат, трябва да се направи, защото групата е наистина обезпокоителна.

# 666
Мина консултацията при Карагьозов, гледа ме на колпоскоп, каза че не открива никакви патологични изменения  Peace, дори течение не вижда, така че ми изписа някакъв спермициден гел  три туби и каза като ги свърша да минат 10 дни и пак на цитология при него.
Каза, че този резултат може да е от наличие на възпалителни процеси, но те да не са проникнали още по цервикса.
Ако занете как ми олекна, макар че докато ен мине нвата цитонамазка няма да съм съвсем спокойна, но той е капацитет все пак!
Благодаря за огромната подкрепа  и информацията, без нея нямаше да стигна до него толкова бързо! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 667
  • Sofia
Успех и нататък!! Радвам се, че си се успокоила Simple Smile

# 668
  • София
 newsm10 и от мен!  Hug

# 669
Пипи, много се радвам за теб, НО (винаги в живота има НО) на мен при колпоскопията не показа никакви изменения а се оказа огромен проблем.Надявам се искрено да е от възпаление Praynig

# 670
Браво Пипи!  Simple Smile
Докторът си знае работата, ако беше видял нещо обезпокоително щеше да ти вземе биопсия веднага /с мен така постъпи/. Още повече нали спомена, че си с протекции. При професора "недостатъкът" е че е стълпотворение от пациентки и не може да отдели достатъчно време за разговор.
След като мине курса на лечение с лекарството ще има подобрение - ще видиш!

# 671
Проф. Карагьозов прави прегледи в Токуда всеки четвъртък. Аз бях там преди седмица или две и беше съвсем спокойно. Отдели ми нужното време, обясни ми доста неща и въобще не мога да кажа, че ме е претупал, въпреки, че нито го познавам, нито съм с някакви протекции  Peace
И при мен прегледа беше само колпоскопски, след два-три месеца ме покани за контролна цитонамазка  Hug

# 672
Да, знам че вече е в Токуда. Но Преди имаше прием в МА всеки ден. За там говоря... Нямам представа дали и как практикува още там.
Предполагам, че и Пипи е била в Токуда.
 Simple Smile Да това е огромното предимство на частните приеми - обръщат ти нужното внимание, но не всеки може да си го позволи.

# 673
Прегледа им беше в Майчин дом, всеки вторник преглежда там.За Токуда стана дума, но се разбрахме в МД.
Аз също не съм се успокоила на 100% но след контролната цито ще видим. Дано всичко е наред!

# 674
Да доложа и аз.Вчера бях при д-р Ганчева-изключително съм доволна от нея като отношение и внимание.Гледа ме на колпоскоп-там,където е била раничката,след горенето,мястото изглежда добре,но отдолу на шийката,след намазване с киселина ми показа/на  монитор/едни бели петна,които са зоните,атакувани от ЧПВ.На 10-ти излизат резултатите от цитонамазката/взе ми от няколко места натривка с четчица/ и ще коментираме по-нататъ-ни действия.Дано нещата са добре засега,въпреки ЧПВ.

Общи условия

Активация на акаунт