За ПАП 3 *Б*

• 269 385
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 75
O .milata,estestweno 4e 6te ti stiskam palci!I se nadqwam sled towa otnowo da se zasi4ame online!Moje bi 6te mi pomogne6 po natatyk s twoq opit.MNOGO TI BLAGODARQ ZA WSI4KO ,KOETO MI KAZA DO MOMENTA!
Na men dnes mi e posleden den ot kurweneto i smatam da zapo4wame rabota   Wink ;-)Uf ,da ti kaja imam we4e dwe bremennosti i dwe de4ica i  izob6to ne sym se zamislqla za owulacii,cikli i razni takiwa,A sega naprawo samo towa mi e w glawata - puk i sled tazi konizaciq!Moqrta konizaciq be6e predi po4ti dwe godini i mi kazaha 4e wsi4ko e nared w momenta,ama kato ne zabremenqh dwa meseca i we4e si msila 4e koi znae kakwo e stanalo.Ama Wqrwam 4e wsi4ko 6te e nared!

# 76
  • Бургас/София
iskam da znam imahte li problemi sled zabremenqwaneto i naloji li si serklaj na nqkoq ot was?

Не ми се наложи серклаж,  но трябваше да лежа от 6 месец за да не се натоварва шийката. Раждането беше секцио. Доколкото си спомням обясниха ми че след конизацията шийката е по-тънка и при нормално раждане ще се получат разкъсвания.

# 77
Prepory4qaite mi nqkoi dobyr ginekolog w Sofiq!Naskoro se premestih tuk i neznam kum kogo da se obyrna.

# 78
Prepory4qaite mi nqkoi dobyr ginekolog w Sofiq!Naskoro se premestih tuk i neznam kum kogo da se obyrna.

Препоръчвам ти доцент Кърлов, шеф е на гинекологията в раковата болница, много е добър.
Има и частен кабинет, прегледа там е само 20 лева, телефона му е0887 78 26 60.

# 79
Ami az to4no w tazi bolnica zapo4wam rabota - Super!naprawo 6te se obyrna kum nego s epikrizata .Blagodarq ti!

# 80
A ti pri nego li hodi6 i toi li ti prawi konizaciqta?

# 81
Той ми направи конизацията, а и след нея само при него ходя да ми взима цитонамазките а ги нося за изследване на доцент Милев.

# 82
Predpolagam, 4e Milew prawi histologi4noto izsledwane ?Blagodarq ti !A kaji sega - wie kak ste s beb4o?Ima6 o6te tri dena do denq X.Do togawa kogato moje6 pi6i !za6toto sled towa neznam dali 6te ima6 wreme

# 83
Mай  се очертава проблем с бебо и с мен.....големия ми син е болен от варицела,УЖАС.....
Иначе след 2 дена трябва да съм в болницата и ще се решава какво да се прави.
Много ми е притеснено...

# 84
Spokoino!Varicelata ne e opasna za bebebto i za teb !Bi trqbwalo da sa ti kazali?izkarala li si q predi?No naistina ti kazwam ne se pritesnqwai!Opasna e rubeolata!

# 85
tatqnka , знам за рубеолата, но това което прочетох в нета за варицелата и бременност никак не ме успокои.
Личната лекарка и гинеколога който ще ми прави секциото казаха, че няма страшно , а дежурния който прегледа сина ми вчера, каза веднага да отивам да се изследвам за антитела.
Аз не съм карала никакви шарки досега, дано не се обърка нещо около секциото или бебо.Представяте ли си да се разболея от варицела дни след операцията #Crazy
Ами сина ми, горкия, не сваля температурата под 38, 3 и го сърби ужасно...
Каквото и да става, утре ме взимат в болницата и ще се види какво ще се прави, май е по-добре да вадят бебока по спешност.

# 86
Of,znam kak syrbi!Az q izkarah na 23!am wse pak ne se pritesnqwai - no kato ni6to moj4e i da q izkara6 !A na beboka 6te mu predade6 imunitet !stiskam palci!i se nadqwam skoro da si online

# 87
  • Стара Загора
Момичета личните разговори на ЛС или в чата.
Благодаря.

# 88
Почти една година след пускането на тази тема съм с ПАП1 Simple Smile приемам поздравления Simple Smile

# 89
  • Стара Загора
Почти една година след пускането на тази тема съм с ПАП1 Simple Smile приемам поздравления Simple Smile
Честито   bouquet А къде е почерпката Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт