За ПАП 3 *Б*

• 269 407
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 420
Честит празник, милички. Желая ви сила, здраве и усмивки   bouquet   bouquet   bouquet
Емоли, убедена съм, че всички пишещи в тази тема са и ще бъдат добре. Защото, щом сме стигнали до тази тема, значи сме отишли на преглед, и сме потърсили инфо, и сме наясно с какво си имаме работа. И знаем, че честите прегледи и профилактиката ще ни спасят.
Независимо от резултата изход има, когато сме хванали рано проблема. Кураж на всички, не се страхувайте и Бог да ви пази  Heart Eyes

# 421
  • София
Честит празник на всички ви и от мен!
Усмихвайте се повече и бъдете по-щастливи!
 newsm03 

# 422
Честити празник на всички ЖЕНИ!!!

На всички ни много здраве а другото само ще си дойде Grinning

Момичета, благодаря ви за подкрепата от цялото си сърце smile3525

Бях днес при Д-т Кърлов и бързам да ви дам отчет.Вече работели за цитонамазките с нови четчици, които са били с по-твърд косъм и много по-надеждни от предишните.Питах го за някакви имуностимулатори които евентуално мога да пия и той каза, че това е само пазарна политика да си продадат боклуците - извинявам се предварително, не искам никой да се обижда, просто цитирам думите.Каза ми, че няма по-добри витамини от Центрум в зелената кутийка- то имало два вида и този бил ефикасен.Здравословно хранене, много салата, броколи, задушени зеленчуци и задулжително по една кофичка кисело мляко на ден.Каза ми, че няма да е зле да спра цигарите но не може да ми каже (той си го каза вече де Simple Smile), защото той самия е пушач и напълно ме разбирал!

Резултата щял да бъде готов утре и трябва да му се обадя към обяд а бележката с резултата и мъжа ми може да я вземе.
Да не забравя нещо......ама ако сетя ще пиша пак.
Сега треска ме тресе....каза, че видимо всичко е наред, но то си беше наред и предо карцинома така, че просто ще трябва да се изчака резултата.

Сетих се Искайте да ви взимат намазките само с новите четки, защото той каза, че със старите е имало много често случаи да покаже, че няма нищо лошо а всъщност да има голям проблем!!!

Много прегръдки от мен, весело прекарване на празника а аз съм ококорила ей такива очи от притеснение Shocked

# 423
Здравейте, изчетох всичко....много се радвам за излекуваните жени!!!
аз пуснах направо нова тема в здравния, но май съм си за тук и направо ще копирам от какво съм много притеснена...

Хмм нещо напоследък ми тръгна на чорчик 
Цитонамазката излезе с ПАП 3 А (имам остатъци от раничка, явно не доизлекувана както трябва), но този резултат освен, че звучи страшно нищо друго не ми говори. освен това лаборантката по телефона каза и нещо за микоплазма...и че имало нещо си в цервикалния канал..Попрочетох малко, но не достатъчно...
Естествено много съм се шашнала и в понеделник съм на дофтор...ноо до тогава има цели три дни и само това ми е в главата , затова реших да споделя тук с вас 

# 424
  • Sofia
Спокойно!!! Тревогите няма да ти помогнат сега. и 3 А не звучи толкова страшно, аз също бях с 3 А. Виждам, че си направила това, което трябва - ще ходиш на лекар, това е най-важното. Добре е да знаеш от къде идва завишената група и да действаш. Не се шашкай, ако ти кажат, че трябва да продължи лечението на раничката - с лекарство, ток или лазер.

Хванала си всичко навреме.

# 425
Suprema,
благодаря ти за отговора.

Имам инфекция с Кандида от години насам....и няма излекуване, но ми се струва съмнително това да е причината за високия резултат.
Родих вакум детето си и може просто да имам родова травма, от там раничка и накрая ето ти и ПАП 3.

Confused

# 426
  • Sofia
Инфекциите по принцип качват групата, но нека те прегледат обстойно, за да махнат съмнения за ЧПВ. При всяко положение е хубаво да си праиш редовни цито.

Нека ти обяснят от къде е, дори ако трябва се посъветвай и с други лекари. Понякога безобидните ранички правят бели после, затова е хубаво да се следят.

# 427
Минах през какви ли не гинеколози....последната не си е свършила работата както трябва с една проста раничка както казваш.
Сега ходя при д-р Богословова (много е готина) от Шейново дано да оправдае моите очаквания.

# 428
спокойно всичко ще бъде наред.аз също бях PAP 3A ,имах раничка която ми я изгориха и също микоплазма.трябва да знаеш,че микоплзмата е вирус ,който има способноста да промени резултата от направените ти изследвания.тя е упорита , но и лечима/ще проведеш може би 3мес. курс с антибиотици/.стискам палци нещтата да се оправят бързо.успех

# 429
  • Sofia
Ето, включиха се и хора с още опит. Дано сме ти вдъхнали малко спокойствие. Не се тормози от рано, споделяй, с радост всички тук си помагаме.

Успех!!

# 430
Благодаря ви момичета Hug
Ще ви пиша в понеделник какво е казала докторката.

# 431
  • София
Питах го за някакви имуностимулатори които евентуално мога да пия и той каза, че това е само пазарна политика да си продадат боклуците - извинявам се предварително, не искам никой да се обижда, просто цитирам думите.

Браво emoli, чакаме да съобщиш хубавия резултат!
Между другото точно същото ми говори и моя лекар за имуностимулаторите, и той е в онкологията!  Simple Smile Една школа!

# 432
Имам инфекция с Кандида от години насам....и няма излекуване

Bibun и аз бях така и си мислих, че цял живот така ще си карам  Tired, но на последния преглед ми изписаха Fungolon за пиене, два пъти по едно /две кутийки изпих/ и вагинални глобули Clotrimazol. След като подпитах "А за мъжа ми нещо няма ли да има???" и му изписаха едно хапче Mycomax 1.0 и Clotrimazol Gel. Две седмици май ги взимах, и никакъв секс през този период. Изръсих 50лв за хапове, но засега всичко е о.к. Гъбите се махнаха. Трябва задължително двамата да се лекуват иначе се предават пак. Аз за по сигурно купувам и презервативи, че ме е страх да не се появят пак. Пробвай. Дано подейства и при теб  Peace.

# 433
Питах го за някакви имуностимулатори които евентуално мога да пия и той каза, че това е само пазарна политика да си продадат боклуците
Между другото точно същото ми говори и моя лекар за имуностимулаторите, и той е в онкологията!  Simple Smile Една школа!

Мииии  newsm78. Оф да ви кажа аз онзи ден си купих пак една кутия FitLine антиоксидант, но май ще ми е последната. Ще взема да купя от този Центрум. И вит.С. Четох и аз вчера няколко статии, че няма доказан ефект от витамините и хранителните добавки като цяло, а иначе маса пари струват  Money

# 434
Вече работели за цитонамазките с нови четчици, които са били с по-твърд косъм и много по-надеждни от предишните.
Да, сравнително отдавна работят с тези четчици. Моята док. е коментирала, че това си е почти биопсия.
Емоли, айде спри цигарите  Simple Smile , към нищо хубаво не водят.  Иначе ще трябва да удвояваш дозата на полезните храни, половината ще трябва да се борят с отровата причинена им от цигарите... Wink
Чакаме хубав резултат!

Общи условия

Активация на акаунт