За ПАП 3 *Б*

• 271 122
  • 1 295
  •   1
Отговори
# 795
Момичета,
Ирка говори за вирусна тизипазиция.
Обикновено в българските лаборатории пряват изследването само на 12-те онкогенни, най-високо рискови щамове.
Затова не са открили другите, носители на кондиломите ...

# 796
Момичета,
Ирка говори за вирусна тизипазиция.

mmery, най-вероятно е точно така, както пишеш.
Чудя се само, след като са й направили биопсия и има ПАП 3, защо не са пуснали и опеределяне на ЦИНа.  newsm78
Irrrka, стискам палци всичко да е наред. Пиши пак какво е станало.

# 797
Момичета,ходих на преглед при специалист.Гледа ме с колпоскоп ,видя ми изследванията ,които са ми правени /цитонамазка,биопсия/и ми насрочи дата за конизция-7 юли.Попитах го да не е късно ,той се засмя и каза,че няма страшно,и че според него нещата ще се оправят окончателно с конизацията.

# 798
Задължително ще пиша какво е станало!
Като чета точното наименование на изследването пише детекция и генотипирне на HPV и сигурно с това ще се измъкнат, но никъде не пише нищо за цин- дали се пуска отделно или е към това, оф, не знам, ама е малко гадничко- хем толкова пари, хем работа наполовина  Sad

mama_ani, стискам палци всичко да е наред Peace и наистина няма страшно, не е късно, това са около 40 дена, процесите не се развиват с такава скорост.

# 799
Irrrka, успех с кондиломите, ако има полужителен резултата може да споделиш с какво те мазаха, за да знам и аз как да ги махна трайно моите и на приятеля ми.

# 800
Добре, утре след мазането ще кажа, че още не съм купила лекарството, но мисля че ми предписа стандартното... със С беше нещо Thinking

# 801
Може би е било солкодерм, и мен ме мазаха с него,малко е гаднничко,защото гори адски много, но не е болка за умиране.

Успех от мен Heart Eyes

# 802
1Днес съм на бипсия...Яд ме е ,че сега се заредиха празници и ще почакам до края на месеца за резултатите...Дано получа добри новини преди рождения си ден. Praynig...Най-гадното е,че на сетсра ми ,от последната цитонамазка ,излезе ПАП2-3а,дискариоза и наличие на ЧПВ.Днес ще я водя с мен ,да видим д-р Ганчева какво ще каже.А най-смешно ми стана изказването на нейната гинеколожка,че напоследък имала толкова много такива случаи,че вече си мислела,че е генетично. Crazy Това последното ме изуми-прозвуча ми супер некомпетентно и то от устата на известен гинекогог,който най-добре трябва да знае защо има бум на случаи с ЧПВ.

# 803
Може би е било солкодерм, и мен ме мазаха с него,малко е гаднничко,защото гори адски много, но не е болка за умиране.

Успех от мен Heart Eyes
Точно това е, купих го, но днес кабинетът не работеше, така че другата седмица. Мерси, че ме предупреди,но и да боли, важното е да помага, ще изтърпя!
ДесиХ2, успех с биопсията!

# 804

Успех от мен Heart Eyes
ДесиХ2, успех с биопсията!
Meрси,всичко мина вече.Манипулацията не е болезнена,по-скоро е неприятно усещането-прилича на взимане на цитонамазка с твърда четка.По-гадното в случая е тампонадата,напоена с дезинфектант.Тогава се усеща парене и лека болка,като при цикъл.Сега още малко ме наболва,но до утре съм с тампона.Може да се появи слабо кръвотечение около седмица след биопсията.За късмет идват празници и резултати ще имам чак след 5 юни.Ще ми се накъдри косата дотогава,но дано си заслужава чакането. Confused

# 805
ДесиХ2, опитай се да не мислиш за това, въпреки, че едва ли ще успееш....Стискам палци!

# 806
Здравейте и от мен!След 7 мес.чакане,най-накрая имам резултати!Вчера ми излезна резултата от цитонамазката-ПАП 1,излекувала съм и гъбичките и бактериите,заради които и толкова чаках.Единственото,което ме безпокои,че въпреки добрите резултати ме посъветваха,предвид конизацията,да родя колкото се може по-скоро,до година,понеже не съм раждала....Ще се радвам,ако получа някакъв съвет от вас,благодря ви предварително и дано занапред се поздравяваме само с хубави новини!  bouquet

# 807
Здравейте и от мен!След 7 мес.чакане,най-накрая имам резултати!Вчера ми излезна резултата от цитонамазката-ПАП 1,излекувала съм и гъбичките и бактериите,заради които и толкова чаках.Единственото,което ме безпокои,че въпреки добрите резултати ме посъветваха,предвид конизацията,да родя колкото се може по-скоро,до година,понеже не съм раждала....Ще се радвам,ако получа някакъв съвет от вас,благодря ви предварително и дано занапред се поздравяваме само с хубави новини!  bouquet

При мен случая е единтичен.
Забременях 1 година и 3 месеца след конизацията.След като нямаш деца наистина е важно да побързаш.
Заради конизацията ми се наложи цялата бременност да я пролежа Simple Smile, ставане само до тоалетната и обратно.Много трябва да се пазиш.
Аз успях, и ти ще се справиш но не трябва да забравяш колко лесно може да загубиш бебето.Това ще те държи в леглото Wink
Снабди с един лаптоп и така  bouquet

# 808
Благодаря ти за отговора!На теб обясниха ли ти защо се налага това,доста често във форума момичетата са писали,че забременяват и износват без проблем,без да има ограничение във времето,камо ли залежаване?Почвам да си мисля да не би при мен да има някакъв проблем и това да ми се спестява Confused

# 809
ДесиХ2, опитай се да не мислиш за това, въпреки, че едва ли ще успееш....Стискам палци!
Hug

Общи условия

Активация на акаунт