незнам ще одобрите ли тази тема.дано тя не ви обижда с нещо.
незнам,но аз се справям благодарение на вас сьс загубата на моето бебче.НО понякога мисля,че човек преживяващ такава трагедия в живота си има нужда и от професионална помощ.за жалост в бьлгария такьв вид помощ човек може да получи само,ако самият той я потьрси.
аз например,нека не ви прозвучи глупаво,заведох моето 5 годишно момченце при детски психолог.той много се промени от както излязох от болницата и има ужасни,дори панически страхове от това да остане сам дори в стаята за минута.и мисля,че много трудно понася загубата на нашето бебе.няма да изпадам повече в подробности за него...та когато го заведох и говорихме с психоложката 2 пьти се оказа ,че май и аз имам нужда от нея.
не сьм ку-ку.просто моята тревога се отразявала и на детето ми и много други неща,които мисля,че ще ми помогнат когато ги разбера точно,за да се справя с неговата мька и да му помогна да я преодолее.защото тази промяна в неговият живот явно,че му се отразява по много различен начин от на мен и сьпругьт ми.
та мисьлта ми беше,че може би,ако потьрси накоя от вас такава помощ,ще разбере и усети нейната полза.никой не може да изтрие случилото се с всяка една от нас,нито да заличи споменьт и болката,НО може да ни научи как да живеем с нея.
незнам....така мисля...
ще чакам да видя вашето мнение по вьпроса.
кажете не сте ли се замисляли по тази тема.как се справят вашите семеиства...вашите деца...
извинявам се ако съм прозвучала малко по ......... странно