ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 46)

• 15 737
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Здравейте и от мен,покрай сватбата нямам никакво време да пиша,но докато си почивам от цялата дандания ви прочитам.Остава само седмица и ми е все по-напрегнато,но се старая да не се ядосвам.Бебка сякаш усеща и по цял ден танцува и подритва.  Laughing Нямам търпение да мине големият ден,за да може двете с нея да си починем като хората.Това е за сега от мен.Целувки по коремчетата  preggo

Изживей си мига миличка!да си жива и здрава и много семейно щастие ти пожелавам....наслади се на този ден....знам ,4е е трудно да не се притесняваш- аз също бях голяма паника,но в самия ден вси4ко ще мине гладко и безпроблемно...а на теб ще ти е като на сън!

Многоооо щастлив празник ти пожелавам и ще 4акаме снимки....   bouquet

Малеее да са живи и здравимайските мал4угани и май4етата им..всеки ден валят бебоци  smile3521 едно голямо браво на смелите мами!!![smilie=smile3501.gif]

Дуци, коли4ката изглежда много запазена,а и цената е много добра - тя колко е нова  newsm78

# 121
Симпатюхче, благодаря!  bouquet
Много добра идея ми даде!

# 122
А, Тити, редактирала си си поста, одеве нямаше 3 снимки. И прочетох сега за два тоалета, викам си я да се върна да видя за какво говорят Embarassed Какви сте фини с Пърли, на мен явно ми е писано да приличам на бременен слон и туй то. А за пъпа - вгледах се как ти е щръкнал. И моя е така(с Пепи не беше), една приятелка ме пита какво е това под блузата ми, приличало й на зърно hahaha

Знам, че и други се оплакваха от подобен проблем. Не е изключено да е липса на калций. Вие по какви начини си добавяте калция, като изключим комбинираните витамини?
Ей, вчера имах ужасно сърцебиене Thinking Аз гледам да ям повече от преди млечни продукти, колко ги усвоявам не знам.
Все се каня да си купя една кутия сусамки от Метро и все забравям ooooh! Нещо и за оросяване на мозъка ми трябва.

Дуци, коли4ката изглежда много запазена,а и цената е много добра - тя колко е нова  newsm78
Идея си нямам...

Я мацките от Надежда да кажат къде ще разхождаме количките baby_neutral
В Северния парк. Но ти като си заминеш ще ни липсваш Crossing Arms

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 23:17 от Дуци

# 123
  • Sofia
Абе не се знае колко бързо ще си замина Wink
Ще използваме момента да ремонтираме нашия апартамент в Дружба, докато сме при мама. Идеята е да сме там около 5-6 месеца, ама като гледам колко бързо върви ремонта в Обеля (щото сега пък там ремонтираме за бебето) направо може да откараме година. Много се туткаме нещо newsm78
Пък и през зимата не знам дали ще се разправяме с местене насам-натам.
Изобщо не съм го измислила още. Има време Wink

# 124
Много хубави снимки видях  Flutter Страхотни са Peace Страшно ми хареса една с Пърли и Дуци и един гълъб, който излита. Тити вече има голям корем  Mr. Green Супер

Моля за съвет - избрахме си легълцето, но сега сме в колебания за матрака.  newsm78 В Пигис хаус ни предлагат Магнифлекс, които чета били хубави. Мислех си и за вариант с кокос. Някой беше пуснал линк с различни вариации на кокосови матраци, може ли пак  Praynig И изобщо ме интересуват мнения за бебешкия матрак - знам че е хубаво да е дишащ, антиакарен и ортопедичен. Някакви препоръки за марка, вид, магазин, всичко ще ми е от полза.

Въпроса с педиатъра и мен лично ме тормози.  Tired Събрах разни телефони и имена на педиатри в района на Красна поляна, но не знам от една среща с тях дали мога да добия достатъчно добра представа.  smile3506 Иска ми се да си изберем педиатър, който много да внимава с предписването на антибиотици, АМ и да е "за" хомеопатията.

# 125
  • Sofia
Aelia, и ние гледахме за матраци и също се спряхме на Магнифлекс. Четох много добри отзиви за тях.
А каква кошара избрахте, че ние още се чудим? newsm78

# 126
  • София
Ох, все забравям. И аз съм родом петричанка Party
Нашите доста отдавна са се преместили де и почти цялата рода е в София, така че ходя много рядко там главно на почивка. Имаме апартамент в центъра, който така си стои само за почивките на фамилията, така че ако сформирате групичка някой път ще прескоча и аз, тъкмо да нагледам имотите hahaha Пък може и някой да ми дойде на гости, апартамента е голям Wink

Наистина голяма групичка се събрахме Laughing Ще се радвам, ако се засечем там, аз също се прибирам много рядко - за Великден, Коледа и максимум още веднъж... Нямам много познати останали там и бързо ми доскучава, но с няколко юлски мами с бебета ще стане интересно Party

Тити, много хубава сватбарка си, и тоалетите и прическата са супер!
Майра, голяма сладурка е каката Heart Eyes

Aelia, матракът ни в спалнята е Magniflex и направо се родихме с него! Страшно е удобен, дори и сега с бременното ми туловище Wink
На бебка също ще вземем Magniflex, май имат само един модел бебешки.

Ето че пак съм най-ранобудна Laughing

# 127
  • Sofia
Ето че пак съм най-ранобудна Laughing

ААА не си, не си Mr. Green Аз съм тука от един час, ама драскам по другите подфоруми, че ще стана за смях - последна писала снощи, първа тази сутрин Mr. Green Sunglasses

# 128
Добро утро,

аз имах кошмарна нощ. Не стига, че вчера повръщах всичко, което хапвах, пък и цяла нощ киселини на празния ми тумбак. Събра ми се сън 12ч-3ч всичко на всичко Tired За капак дребната се събуди в 4ч и не щя да заспи, та станах да и давам мляко и това беше..кой спал - спал ....И сега вече съм в офиса и чакам колежката, дето ще поема моята работа да дойде ....Как ще издържа не знам Tired

# 129
Здрасти банда
Ох, все забравям. И аз съм родом петричанка Party....
ееееййй аз толкова петричанки в целия форум не бях срещала  Mr. Green
От нашата фамилия само брат ми е родом Софиянец, и като беше малък най-лесно го ядосвах като му кажех че той не е петричанец  Whistling Mr. Green И ние вече много не ходи ме на там, въпреки че цялата фамилия и по бащина и майчина линия са там - общо взето за сватби, погребения и някой големи юбилей се ходи, пък аз за последните 11г съм била точно 3х  ooooh!...

Тити
много си готина, хубави са тоалетите, даже това второто на рокля Дафне ми прилича  Wink

Майра
да не си яла нещо развалено, какво е това драйфане по никое време... Ясмин голяма красавица с полата  Flutter

Дещи
аз не разбрах содата със сапуна, или в отделна вода си я слагала... има ли ефект... съотношение някакво да кажеш... аз не го знаех тоя номер Wink

Моя пъп е също като бутон... преди май не ми беше такъв Crossing Arms Grinning

Мен нещо яка хрема ме хвана, чудя се дали да не си пъхна главата - само -  в някой солариум на 2-3 мин, да ми се спече синузита... направо трагедия, по никое време...

# 130
Добро утро и от мен!
Преди малко се излюпъх,а навън едно мрачно,лоша работа!
Днес и аз съм решила да извадя бебешките дрешки ,да видя кое става и кое ще е направо за изхвърляне.

Тити,страхотно изглеждаш.   Peace

Аз вече се движа като пате hahaha и бедрата ми започнаха да се търкат едно в друго,абе-голям смях!Мъжът ми се радва  и ми пивтаря,че"много си сладка,мишко",ама на мен така ми тежи.........

# 131
Майра, какво стана с теб тия дни Sad Егати късмета. Дано се почувстваш добре още днес. Притесних се за теб. Мъжът ти кога се връща?

Аз твоя прословут пъп, Тити, не го видях.  Naughty Къде е? Много добре изглеждаш, браво. А, да - снощи те сънувах. Работеше като водеща на новините в Нова телевизия  Laughing И даже имаше репортаж в П-ч - беше дошла да снимаш. Беше си взела синчето, че нямало кой да го гледа. Егати въображението имам  Crazy Crazy Crazy

За калция да не остана по-назад и аз да кажа. Калцият при бременност е полезен да се набавя чрез храната. Но при всеки случай трябва да се внимава с приема му много (като странични добавки), защото той е един от виновниците за контракциите - калцира мускулите и прави твърда матката. Една от важните функции на магнезия е да го измества от клетките, настанявайки се на негово място, да успокоява матката (и изобщо мускулите) и съответно контракциите намаляват.  Всяко нещо си влияе на организма и това си е, може да е полезно, но в адекватни количества...

Абе щях още нещо да пиша във връзка със засегнатите теми, ама както обикновено се случва, забравих накрая.

# 132
Вие по какви начини си добавяте калция, като изключим комбинираните витамини?
На мен комбинирани витамини съдържащи калций така и не ми предписаха. Двама лекари бяха категорични, че най-добрия начин е чрез храната. Богати на калций храни освен сиренето и млякото са листните зеленчуци, белия хляб, бразилски орех, сардини и сусам.
Хей варненки вчера прочетох, че в Спортна зала има изложение "Произведено в България" от 1 до 6 май, та си мисля днес дали да не се замъкна да видя какво предлагат за бебенца.

# 133
  • Варна
Киса, и аз искам да ходя. Ако искаш в 1 часа на входа на Спортна зала да се чакаме, или ако искаш по-рано. Аз съм на 2 мин. път пеша.

# 134
Здравейте и от мен!
Аз днес съм малко по-добре, обаче не смея да изляза никъде и все полежавам. Отдала съм се и на готвене, та да е по-интересно вкъщи.
Киса, ТониІбарбарони, ако днес отидете и видите нещо хубаво, да кажете! Вечер до колко часа ще бъде това изложение?

Общи условия

Активация на акаунт