ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 46)

• 15 721
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Дещо, накисни пижамките в Окси (Вениш май се казва в бг Thinking) и после ги изпери в пералнята. Аз така си отпирах преди петната от коластрата, че никакъв прах не помагаше.

# 76
  • Варна
Мерси много! Как си е писала наща прилежно, даже и магазина, от който е купено, много сте готини.  Laughing Ще си го имаш после за спомен.
Магазина, от който трябва да се купи, ако родя по- рано. Още не е дооформен.
И аз се замислям защо Катинчето не пише. Някой има ли тел. и ?
Данибон, аз усещам нещо такова. Вчера имах чувството, че нещо се разтваря  Embarassed и сякаш бебето ще излезе. Незнам как да го обясня, дано да не родя толкова рано  Rolling Eyes.

Последна редакция: нд, 04 май 2008, 11:03 от inka 26

# 77
  • Sofia
Такаа, сестра ми изпрати нейната книга за бременността - "Какво те чака, когато чакаш дете". От снощи я чета и много ми хареса, отговорих си на всички въпроси, които имах. Та там виждам, че сърбежите на корема в 7 месец са нормално оплакване. Аз вече се мажа с Мустелата против стрии, засега такива нямам де, да чукам на дърво.

Майра, напомни ми за моята комнадировка в Германия. След цяла седмица упорито бачкане си бяхме планирали неделята за обиколка и пазар. Да ама не- всички магазини затворени в неделя Shocked Shocked Направо не можах да повярвам Confused
Добре че все пак предните дни си бях купила 3-4 нещица, иначе щях да разбивам витрини hahaha

# 78
Катинче може да е заминала някъде Thinking  Въпреки че и тя трябва да пази леглото...

Тоя Вениш моя май е дефектен. Понеже сега ми стърчи масичка под гърдите, а блузите ги ползвам за покривка все лекьосана си ходя Rolling Eyes

За мазането - нашия педиатър като дойде за първи път у дома, каза че не е нужно да мажа детето всеки път, ако природата е преценила щяла да ни направи като гъските(а те какво имат за мен остава мистерия, някой запознат да каже Blush). Та Пепи го мажехме чат пат с олио, когато му правехме масаж. Сега пак съм запланувала да купя олио, но знам ли колко ще го ползвам. Абе да има.

# 79
Топли фотоси от снощи: в 32 седмица дебеличка - с мъжа ми, систъра и братовчедка ми. Последните 5 снимки, (дето съм с белите сако и панталон)

# 80
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=206697&cat=3 Вижте каква обява има в продавалника за Чико.

Heart Eyes

# 81
добре е Катинче, проверих я  Wink  още около 5 дни няма да я има, но ви праща много здраве Simple Smile

Пърли, тез бузки човек да ги изпапа  Blush

хора, така ми е изхвръкнал пъпа - ще пусна синмка следобед - че не знам след още 2 месеца дебелеене какво ще представлява  ooooh!

# 82
Тя Катинче като партизанка се е изпокрила, мъмрене ще има.

С тия бузки, ако знаеш като малка как съм бягала от разни чичковци и лелки дето все ми ги щипеха... Голям кошмар. Пораснах и те си останаха Laughing

Моят пъп още не изхвръкнал, сега върви към плосък хахах, явно това фазата преди изскачането.

Ама днес е един мързелив ден... всичко живо дреме наоколо след бурни нощи, а аз нали съм станала още в 7... вече ще ми дойде за следобедна дрямка време, пък те сега ще почнат да се излюпват Laughing

# 83
Ха- ха, какво означава "продава количката, защото детето и не иска да се вози в нея"? Joy Joy Joy Представяте ли си да си питаме децата искат ли да се возят в количките, които сме купили. Ами ако откажат, а примерно количката струва една бала пари! И как да разбера в коя количка иска да се вози и в коя не? Joy
inka26, можеш ли да ми кажеш от кой магазин си купи протектора за матрак?Благодаря предварително!

# 84
То не е смешно, щото аз съм се возила точно няколко минути като новородено в мойта количка и никога при никакви обстоятелства не съм се навила да кротувам в нея. Сестра ми по се ядваше, но и тя имаше особено мнение спрямо количката си. Надявам се синът ми да не се е метнал на мен в това отношение  Praynig

# 85
  • Варна
inka26, можеш ли да ми кажеш от кой магазин си купи протектора за матрак?Благодаря предварително!
Още не съм го купила, но го набелязах тук:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3659, 60/120 и
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3660, 70/140
Някой поръчвал ли е от Пакостник?
Адски ми е лошо, а как ми се спи  Tired. Събудих се в 3.30 и оттогава немога да мигна  Shocked. Досега спях като бебе по 100 часа.
Тити, а снимки от сватбата?
И моя пъп е, както Пърли го описва.

# 86
А моя пъп е на път да изхвръкне вече Grinning бебо от сутринта не спира да ритка и корема ми е много смешен,от една страна издут(явно там му е главичката)а от другата не.За спането и аз вече не спя като преди,будя се нощем по 2-3 пъти къде за да отида до тоалетната,къде от някоя контракция Sad

# 87
  • София
Katche, снимките са много хубави!   bouquet
Племенникът ти е много сладък, и как гледа, като голямо дете! Страхотно е, че твоето дете ще си има батко и ще си растат заедно. И ние си имаме, батко, но той си е в Благоевград и няма да са толкова близки  Sad

# 88
  • Sofia
Аз си купих протектор за матрак от Пигис Хаус.

Иначе още нямам лелго и матрак, но протектора е готов hahaha

# 89
  • София
Майтапът настрана, ама и моето бебе си заобича количката на 6 месеца ooooh!Дотогава успявах да го повозя само спящ, в момента в който си отвореше очите и се почваше едно носенеееее ooooh! Няма нищо по-приятно от това да гушкаш 10 кила бебе и да буташ количка едновременно, особено с моята мощна физика Tired
Що се отнася до пъпа - никога не ми е изскачал, дори в деветия месец. Явно си е до пъп Simple Smile
Деси, и моите бели дрешки са така - на големи жълти петна Shocked Супер странно ми е, защото са прибрани изпрани и изгладени, явно си пожълтяват от седенето. Ще ги пусна в белина, каквото се оправи - оправи, другото на боклука. Шаренките дрешки са си супер Peace

Общи условия

Активация на акаунт