ЮЛСКИ БЕБОЦИ 2008 (тема 46)

• 15 727
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Моята разходка днес беше много безславна Cry Уж тръгнах в 10ч по хлад ..а как ми прилоша почти веднага не е истина. Дори повръщах в парка, след това едва се дотътрих до вкъщи и пак повръщах Sick

Поне каката е уморена и сега заспа - отивам и аз да почивам, че нещо сърцето ме стяга ужасно Cry И за капак нали се сещате - още съм самичка Cry

# 91
Привет мривет! Grinning Не съм влизала във форума от Великден (28ми април) и добре, че не сте изписали много! Берях си аз кахъра как ще ви изчитам като се върна  hahaha
Честити празници на всички!!!! Честито на новата ни булка Тони Барабони!   bouquet
Кетито, дано Дени бързо се оправя! Направо настръхнах, като прочетох за ръчичката му Sad
Киса05, котката ти е направо ПРЕ-ЛЕСТ-НА!!!!  Heart Eyes
Аз бях първо в Пловдив на гости на свекървата, голямо ядене и излежаване, а после отидохме в Несебър на 29ти. Хванахме относително добро време, а и преди да започнат празниците, нямаше много хора и си беше супер просто! После надойде румънеца и градчето се понапълни, е, не като през лятото, за щастие, но все пак си се оживи значително. Правихме си плаж дори два дни, като някакви моржове бяхме, аз ако не бях бременна, колкото ми е акълът, щях дори да се изкъпя в морето, ама си беше студена водата и си викам: "Я, да си налягам парцалите сега!"  Naughty
Та супер си изкарахме, де, снощи се прибрахме и София сега много ми харесва, такава празна! Градът не бил лош, ама да сме по-малко хората в него  Joy Joy
Много се радвам, че почти всички сте нанякъде, не си струва да се изпускат дългите почивни дни! А и тези, които са си у дома, май добре се забавляват - срещички, разходки...   bouquet
После може да ви пусна пресни снимки от морето...С бащата на бебето вече мислим кога точно и къде да заведем малкия мишок на море в края на септември, ЖЗ...Имам леля с вила близо до Приморско и си мисля, че там ще е ОК за няколко дни...Ако пък не успеем да стигнем до морето, ще отидем в Триград, там имам близки приятели с голяяяма къща. Абе ще го лашкаме детето насам-натам, няма само в София да си стоим!  Crossing Arms
Мисля да излезем сега на разходка, че ми се яде нещо сладичко.... Simple Smile
Доскоро и хубав ден на всички!   bouquet

# 92
  • София
...Ако пък не успеем да стигнем до морето, ще отидем в Триград, там имам близки приятели с голяяяма къща. Абе ще го лашкаме детето насам-натам, няма само в София да си стоим!  Crossing Arms
И ние мислим да ходим до Триград края на лятото, така че може да свиркаш ако отидете натам. Там се познаваме с повечето триградчани и ще е готино. А и таткото ще си начеше крастата да си закара мотора до там, ние с бебка да му мислим  Mr. Green Mr. Green
И до минералния басейн в Девин може да се поплицикаме, само да видим докога ще работи открития, че миналата година рано го затвориха - някъде след празниците 5-6 септември  newsm78 Вие къде отсядате там?
Ние почти винаги сме на палатка само ако вали дъжд се подслоняваме по на сухо, ама сега не съм сигурна дали искам да сме с бебето навън.

# 93
Момичета, аз отдавна не съм писала, че вече все лежа. Нали са ми двечки куклите, вече доста ми натежават и по заръка на лекарите само лежа. Даже и като седя на компа се изморявам, пък и от шестия месец насам съм с контракции Sad
Иначе вече приключихме с ремонтите и чистенето /майка ми дойде да помага на мъжа ми, че аз не мога/. А пък тия дни вадих разни бебешки дрешки, дето съм ги запазила от каката и от племенничетата ми имам, радвах им се, и си ги изпрах и подредих в шкафчето за бебетата. Нали все съм на тръни да не тръгнат бебките по-рано и гледам каквото мога да си приготвя.

Иначе ви чета редовно. Много поздрави на тумбачетата!!! Two Hearts newsm76 Two Hearts

# 94
Изхвръкна и моят пъп и е тема за смях, защото Яна само го натиска като бутонче и се хили.
Корема ми постоянно го държа гол, нямам удобни дрехи за вкъщи, днес съм много смешна, едно долнище на анцунг на майка ми уж да ми стане, но ми стяга, резнах му ластика - почна да ми пада, сложих едни тиранти, но те са къси сякаш и ми се вдигна и впи в дупето и пак ми дразни. Обличоам рокля удобно - студено ми е...абе мани.

Вале, аз дрешките ги изпрах и много ги натърках и после така ги оставих да се накиснат в домашен сапун, взех от баба. После на второто изплакване ги търках и със сода - нали избелва и омекотява, оставих и така да покиснат. Далеч по бели са, абе супер станаха и мекички такива. Но те не са ми на петна, просто съвсем леко жълтеят по гушката, почти ги оправих.
Използвам момента докато ми е дошла музата да се занимавам.

Изрових всичко, видях, че имам и чаршафи и какво ли не, неща, които съм збравила, хавлийки, завивки, за количка всичко. Има дори чисто нов неупотребяван комплект за голямо легло, Яна как ще му се зарадва, тя все иска нещо с картинки. Пак от Израел.
Ще трябва да си купя само козметика, една-две пелени и няколко боидта и ританки, че съм раздала най-малките на Яна тук в един дом. И количка нова, две-три шишета.
Остава ми да видя играчките - да изхвърля всички пластмасови боклуци и дреболии, да направя малко място.

Не ми се чудете защо ползвам домашен сапун и сода, дори не е толкова от екологични съображения. Все още не мога да търпя миризмата на препарати и ми се гади от тях, нищо, че отдавна спрях да повръщам. И от Тео бебе ми става лошо, а почнахме с него да перем и наще дрехи...  ooooh!

# 95
  • София
ToHu, наистина е много хубаво, че ще си има батко моята сладурка; разчитам на него да я пази после в дискотеките Joy
А пък Благоевград е на час и половина път, ще си гостуват братовчедчетата, което също е много приятно. Аз съм учила в Езиковата в Благоевград; обожавам града Heart Eyes

djini_selena, почивай повече щом са казали докторите, а бебките да не бързат да излизат! Аз много си мечтаех за близначета Hug Обаче сега се радвам, че не са две - аз едничко едва мога да износя с тези контракции от четвърти месец; представям си, ако бяха две!!

# 96
Здравейте и от мен,покрай сватбата нямам никакво време да пиша,но докато си почивам от цялата дандания ви прочитам.Остава само седмица и ми е все по-напрегнато,но се старая да не се ядосвам.Бебка сякаш усеща и по цял ден танцува и подритва.  Laughing Нямам търпение да мине големият ден,за да може двете с нея да си починем като хората.Това е за сега от мен.Целувки по коремчетата  preggo

# 97
Здравейте! Само да ви кажа.. в момента по National Georgaphic дават за пореден път "В утробата". Който не е гледал - да гледа!

# 98
Тити, а снимки от сватбата?

ето бре:
сватбарка
тука по-се m … 74;ам
прическа, х … 77;хе

снимките се смачкаха ужасно, но каквото-такова. Нали ми видяхте пъпа....

пожълтяването на дрешките дали е от маста, или защото не бива да се прибират изгладени? Аз така знам, че ако ще се прибират за дълго в шкафа, не бива да се гладят, защото пожълтяват.

# 99
  • София
Katche , все забравям да ти кажа - племенника ти много прилича на теб.
И аз имам същата масичка за сервиране , само че лап топа ми е Toshiba , а не DELL . Laughing
О, ще си имаме още една булка!После ще чакаме снимки!

# 100
И ние мислим да ходим до Триград края на лятото, така че може да свиркаш ако отидете натам. Там се познаваме с повечето триградчани и ще е готино. ..... Вие къде отсядате там?
Ние почти винаги сме на палатка само ако вали дъжд се подслоняваме по на сухо, ама сега не съм сигурна дали искам да сме с бебето навън.

Ine, в Триград съвсем случайно, когато първия път отидохме там на автостоп и абсолютно неподготвени  (а пак бяха дъълги празници и се беше изсипал там сума ти народ) си намерихме едни гостоприемни хора и при тях отсядаме вече години наред. Те са помаци, леля Арфе и сина й Латин (кръстен на Латин Латинов, синоптика)  Joy Joy Joy
Невероятни хора, не бих ги заменила като хазяи с никого!  Heart Eyes

Еее, Тити, много ти е готина прическата! Моята от бала беше подобна! Лелеее, балът! Това беше преди 1000 години!  ooooh!

# 101
Тити, много си готина, а и какъв корем си отпрала Sunglasses И ние се венчахме в Семинарията, ех спомени Simple Smile

Майра, какво е това повръщане по никое време да му се незнае Confused 

Ками, питах те, но сигутно не си ме прочела, от Надежда ли си?

# 102
  • София
Ха, това Семинарията ли е? Не мога да позная, когато беше нашата сватба имаше сняг и беше съвсем различно, но пак мнооого красиво.  Peace

# 103
  • София
Да , в Надежда живея. От 91-ва до 95-та година като студентка живях в Толстой , после живях във Варна , ожених се и от 2004-та ето ме пак в Надежда . Laughing
За сестрите си писала - да същите са , мисля ,че и предишното магазинче още си го имат , но не стигам до там. А ти защо си спряла да пазаруваш от тях. Е аз не ,че основно от там купувам ,но като вляза все по нещо си харесвам.
Иначе има едно магазинче в Дружба от което купувам много качествени дрешки от трико на Wanex. Но и там почти няма бебешки дрешки.

# 104
Спрях неволно, вече малкия не се вози в количка и изобщо не минавам от там. Пак ще почна най-вероятно Laughing
Ще ги преслушам по-натам.
Я ми кажи, спряла ли си се на педиатър? Пепи беше при Георгиев в 8-ма, но го сменихме с един, който не е педиатър и е в Хаджи Димитър, далече ми е и ще гледам да е някой в квартала.

Общи условия

Активация на акаунт