Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - II

• 95 882
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 945
  • Бургас
нещо си изтрила по погрешка-я драйвери или кодеци - не съм спец,ама провери и тези неща!
с какъв Windows си?

# 946
  • някъде там
С Виста съм.Нищо не съм трила.Така както си гледах и след малко вече не тръгваше.Всички други видеа вървят , само на живо не...

# 947
# 948
ако говорим за ситуация, в която iptv е работело и после е спряло - проблемът 90% няма да е в твоят телевизор. все пак, качи си vlc и пробвай с него - ако не стане... чакай да оправят проблема, като не е лошо да подпиташ доставчика си за проблема. или си спомни дали не сте добавяли нещо (firewall,рутер или нещо подобно, например за безжична връзка). попитай някой в квартала дали има същия проблем.

еди.

# 949
  • някъде там
Вкъщи имаме лаптоп и стационарен компютър.На стационарния всичко си върви ,но на лаптопа както сутринта си вървеше , надвечер като пуснах живото предаване на ББ в сайта на биг брадър, вече нещеше да зареди.Нищо не съм правила .Обаждах се в БТК, отговориха ми чещом им интернет , проблемане е от тях.
dar4e1, благодаря ти! Порових се , инсталирах си  vlc и пак нищо...
Вече незнам и аз какво да правя...

# 950
  • Galaxy 13197853088
добре де , стартирай VLC и му задай адреса на видеото да видим да ли ще тръгне ...

# 951
  • някъде там
Пробвах , не тръгва Confused

# 952
  • Galaxy 13197853088
на кой сайт пробваш? дай урл.

# 953
  • някъде там
http://212.39.89.250/BigBrother4.nsc това е обаче за Биг Брадър на живо.Гледам безплатно , че съм на БТК.Ако не си на БТК едва ли ще тръгне newsm78

# 954
Здрвейте,
имам следния проблем - не мога да адаптирам към MacBook скрулчето на мишката http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/130&cl=us,en
Скрулва си нормално, но не може да изпълнява функцията open new tab в интернет. Пробвах какви ли не настройки, но не се получава. Някой има ли идея, дали въбоще това е възможно?

# 955
  • Galaxy 13197853088
http://212.39.89.250/BigBrother4.nsc това е обаче за Биг Брадър на живо.Гледам безплатно , че съм на БТК.Ако не си на БТК едва ли ще тръгне newsm78

птари ми на ЛС логин и парола за бигбрадъра, че не ми се регистрира ...

# 956
прехвърлих се на безчиния интернет на бтк, откъдето ми бяха обяснили, че за да ползвам безжичен нет, единственото, което ми трябва е домашен телефон, компютър с ЛАН карта и пакета на адсл.  Close да , но изненада-като махна кабелите нямам нет, защото трябвало да имам и карта за безжичен нет. аз такова животно нямам. и сега трябав да взема , но незнам какво точно. гледам, че има в нета вградени и USB.  Rolling Eyes каква е разликата, освен моиблността ? и какви параметри да гледам? и какво да я правя тази карта като я взема, нещо трябва да се инсталира, предполагам?  newsm78

# 957
Моля ви помогнете ми спешно. Трябва да разпечатам едни екселски таблици, но да имат следния вид: цялата таблица се събира на един лист, но аз искам да разпечатам заглавието на таблицата + половината таблица + изготвил( едно име под таблицата). И това всичко да излезе пак на един лист. Виждам че бившата счетоводителка така го е правила, но не мога да проумея как става номера. Моля ви помогнете.
Пробвах да копирам това което ми трябва на отделен лист, но трябва да се наместват колонките наново и затова си мисля че има някакъв начин, който аз не знам!

# 958
  • София
Ани, можеш ли да маркшраш избирателно? Така нареченото маркиране през блок. Избираш /маркираш/ заглавието; после отпускаш мишката, натискаш CTRL от клавиатурата и маркираш половината таблица; пак отпускаш мишката, но държиш CTRL и маркираш изготвил. Влизаш във File Print, даваш отметка пред Selection и би трябвало да се получи  Peace Дано си ми разбрала обяснението, ако не - питай пак Simple Smile

# 959
Да , разбрах го ,понеже това е първото което се сетих.
Оправих се. Има опция ИНсърт Пейдж Брейк. С нея се получава.  Peace
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт