Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - II

• 95 912
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 960
  • Разпиляна във въображението
Моля ви помогнете ми спешно. Трябва да разпечатам едни екселски таблици, но да имат следния вид: цялата таблица се събира на един лист, но аз искам да разпечатам заглавието на таблицата + половината таблица + изготвил( едно име под таблицата). И това всичко да излезе пак на един лист. Виждам че бившата счетоводителка така го е правила, но не мога да проумея как става номера. Моля ви помогнете.
Пробвах да копирам това което ми трябва на отделен лист, но трябва да се наместват колонките наново и затова си мисля че има някакъв начин, който аз не знам!

Според мен можеш да маркираш редовете, които искаш да скриеш. Даваш десен бутон и избираш функцията  Hide (скрий). Тогава програмата скрива ненужните редове. После отново маркираш и даваш Unhide и таблицата отново е цялата.

# 961
Това с Hide ми звучи много по лесно и удобно, но като чукна с десен бутон върху маркираното и не ми излиза такава опция  Sad  Има ли друг начин да я видя?

А това с Page Break ми идва доста тромаво, понеже не искам да се печатат няколко реда от вътрешността на таблицата и после си играя да ги местя. Имам чувството че нещо не правя както трябва.

Приемем още съвети!

# 962
  • София
Ани, за Hide - трябва да стъпиш с мишката върху служебното име на реда или колоната и да цъкнеш с десния бутон. Командата Hide можеш да намериш и в буквеното меню Format, но отново трябва да си маркирала служебно име на колона или ред  Peace

# 963
Страхотни сте! С Hide става много по лесно!  Hug
Благодаря ви!

# 964
Моля

# 965
Помощ.

Взех, че позволих на компа да инсталира обновяване на Мозила, а то взе че се изтри всичко - адреси, настройки, всичко! Има ли възможност да си върна старата версия и да си възстановя адресите?

# 966
  • Galaxy 13197853088
инсталирала си 3-та върху 2.х /

# 967
Много кофти номер. Много. И няма начин да го поправя?

# 968
  • Galaxy 13197853088
иди в
C:\Documents and Settings\<името на потребителя>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
има една папка в нея трябва да имаш файл bookmarks.html.sbsd.bak или нещо такова, това са отметките .

# 969
иди в
C:\Documents and Settings\<името на потребителя>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
има една папка в нея трябва да имаш файл bookmarks.html.sbsd.bak или нещо такова, това са отметките .

Намерих. Файла е само bookmarks.html и той ме насочва към сайта на Мозила с разни добавки.

# 970
  • Galaxy 13197853088
хммм а има ли други поддиректории в директория Profiles\  ?

# 971
хммм а има ли други поддиректории в директория Profiles\  ?

http://aslanovi.multiply.com/photos/album/21#23

# 972
  • Galaxy 13197853088
сори,
не мога да помогна. но ми се струва че вистата може и да е запазила нейде истарото. нека някой който я е ползвал да сподели.

# 973
  • Бургас
преди и на мен ми се случи нещо подобно т.е. бях с мозила 2.0 и без да искам щракнах и ъпдейтвах до версия 3,а тя е кофти  Confused
дадох от контрол панел да деинсталирам и отново си качих версия 2.0 и всички пароли си бяха запазени
не трябва да пипаш регистрите Naughty - това го казвам,защото след деинсталиране на някоя програма от контрол панел пускам и търсачката за по-сигурно
така или иначе са затрити нещата,но...мисля,че не са на 100% пробвай и този вариант
като дадеш да деинсталира - качи направо старата версия  bouquet

ама го обясних Embarassed

# 974
преди и на мен ми се случи нещо подобно т.е. бях с мозила 2.0 и без да искам щракнах и ъпдейтвах до версия 3,а тя е кофти  Confused
дадох от контрол панел да деинсталирам и отново си качих версия 2.0 и всички пароли си бяха запазени
не трябва да пипаш регистрите Naughty - това го казвам,защото след деинсталиране на някоя програма от контрол панел пускам и търсачката за по-сигурно
така или иначе са затрити нещата,но...мисля,че не са на 100% пробвай и този вариант
като дадеш да деинсталира - качи направо старата версия  bouquet

ама го обясних Embarassed

Това ще го направя. Само да се ориентирам за да мога да запаметя всички отметки, които направих днес. Скапана работа. Дори не виждам експорт някъде newsm78

Общи условия

Активация на акаунт