Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - II

• 95 999
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 975
  • Galaxy 13197853088
bookmark -> organizae bookmark -> import&backup ->backup

# 976
имам проблем с безжичния интернет
на лаптопа постоянно прекъсва и само дискънектване и кънектване отново оправя проблема
на станционарния компютър нета е ток и жица, рутера е ок...какъв е обаче проблема на лаптопа?
докато беше на виста нямаше проблем, сега е на ХР - кирилизирано (знам, че не е хубаво), ако има значение...
има ли оправия?

# 977
имам проблем с безжичния интернет
на лаптопа постоянно прекъсва и само дискънектване и кънектване отново оправя проблема
на станционарния компютър нета е ток и жица, рутера е ок...какъв е обаче проблема на лаптопа?
докато беше на виста нямаше проблем, сега е на ХР - кирилизирано (знам, че не е хубаво), ако има значение...
има ли оправия?

Кирилизацията без да се пипа XP решава проблема. Дай Е-Майл, за да изпратя файлове за това

# 978
Здравейте,как се отварят архиви doс ?
Комютъра ми не ги разпознава,необходима ми е някаква програма ли?

# 979
  • София
сузи, архивирани документи имаш предвид, нали? Ако да, то ти трябва разархивираща програма - win rar, win zip... нещо от този сорт.
ето линкче … 89;ки

# 980
сузи, архивирани документи имаш предвид, нали? Ако да, то ти трябва разархивираща програма - win rar, win zip... нещо от този сорт.
ето линкче към един уинрар на български
ето линкче към един уинрар на български
Вени благодаря,но  всъщност не  мога  да видя(отворя) един doc фаил с инструкции свален  от интернет.Май се изразих погрешно,може и да не трябва да се разархиврира,
Появява се като бяло квадратче и това ме кара  да си мисля,че май нямам необходимата  програма ,която да го  разпознава (чете),не ги разбирам  тия работи хич.

Искам да  питам и за флашгет.Свалям от rapidshare ,имам и премиум акаунт но  в последно време сваля много бавно,направо е кошмар.
Не беше така преди,не помня от кога точно започна,тези дни беше.По някое време инсталирах по- новата  версия на  Флашгета но не знам дали това е причината.
Какво мога да направя и има ли по добра подобна програма?Мерси предварително.

# 981
сузи, нямаш майкрософт офис ли?

ако е така, има безплатни 'вювъри' (този е за word):

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=3657ce8 … mp;DisplayLang=en

Цитат
View, print and copy Word documents, even if you don't have Word installed. This download is a replacement for Word Viewer 2003 and all previous Word Viewer versions.

# 982
сузи, нямаш майкрософт офис ли?

ако е така, има безплатни 'вювъри' (този е за word):

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=3657ce8 … mp;DisplayLang=en

Цитат
View, print and copy Word documents, even if you don't have Word installed. This download is a replacement for Word Viewer 2003 and all previous Word Viewer versions.
Mного правилно  позна,знаех си ,че нещо ми липсва ама като не разбира човек...
Много ,много  благодаря!

# 983
Понеже пуснах тема в Клюкарника вече,няма да се повтарям.
Само ще дам линк.
Благодаря предварително на отзовалите се.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=356843.new#new

# 984
От вчера имам проблем. Изчезна ми звука на компютъра. колонките работят , не са повредени , но звук няма!

# 985
От вчера имам проблем. Изчезна ми звука на компютъра. колонките работят , не са повредени , но звук няма!

Преинсталирай драйвърите като за начало,ако пак нямаш звук може да ти е изгоряла звуковата.На мен това ми се случи миналата седмица,взех си нова за 15лв.

# 986
Проблема се оказа  фасулски! Blush Някой ми е сложил mute на звука в контрол панела и си мълчи #2gunfire Joy
 Hubba Bubba  bouquet

# 987
Как се записват ДВД от 8,5ГБ? Трябва ли специална програма и/или какви настройки се правят на Неро-то? Или трябва ново Неро?

# 988
  • София
Как се записват ДВД от 8,5ГБ? Трябва ли специална програма и/или какви настройки се правят на Неро-то? Или трябва ново Неро?
По обичайният начин, Мама Цоцоланка, така както записваш и другите ДВД-та Peace
ПС: говоря за обикновени 8,5 ГБ ДВД-та, не зааа .... ех, че ми излезе от акъла, абе тези, които могат да се записват и от двете страни, бяга ми названието им  Crazy

# 989
По обичайният начин, Мама Цоцоланка, така както записваш и другите ДВД-та Peace
ПС: говоря за обикновени 8,5 ГБ ДВД-та, не зааа .... ех, че ми излезе от акъла, абе тези, които могат да се записват и от двете страни, бяга ми названието им  Crazy

Не стана...пробвах.....Двуслойни са......има ли някаква тънкост?

Общи условия

Активация на акаунт