Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - II

• 96 022
  • 1 903
  •   1
Отговори
# 990
  • София
Двуслойни, дааааа! Ами виж сега, говоря малко наизуст, ще ме прощаваш ако бъркам някъде..., но доколкото ми е известно няма проблем със записа и софтуера /Неро или друга програма/, но е важно самата записвачка да поддържа запис на двуслойни ДВД-та.  Peace
Можеш да провериш дали се поддържа тази опция като отвориш Nero -> Nero Toolkit -> Nero Info Tool.
Ох, и още нещо се сетих - ако всичко е ОК, като стигнеш до момента с добавянето на файловете, в същия диалогов прозорец долу в дясната част има едно поленце, в което може да посочиш дали ще записваш на DVD 9  или DVD 5. Пиши дали си се справила Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 16:52 от Вени***

# 991
  • Smallville

Ох, и още нещо се сетих - ако всичко е ОК, като стигнеш до момента с добавянето на файловете, в същия диалогов прозорец долу в дясната част има едно поленце, в което може да посочиш дали ще записваш на DVD 9  или DVD 5. Пиши дали си се справила Simple Smile
Ето ти поленцето,направих ти скрийншот тук

# 992
Пиши дали си се справила Simple Smile

Справих се! Благодаря! HugЗаписах, но картината е неясна. Може ли това да е от по-високата скорост? Сигурно трябва да я намаля? newsm78

# 993
  • София
danibaby,  така се прави Peace, ама мен ме домързя  Mr. Green

Справих се! Благодаря! Hug Записах, но картината е неясна. Може ли това да е от по-високата скорост? Сигурно трябва да я намаля? newsm78
Не мисля, че скоростта влияе на качеството на картината. Ти най-вероятно си копирала едни файлове от едно място на друго, не си им правила компресия или нещо друго... не би трябвало да е от това. По принцип ако записвам нещо за домашното ДВД или за СД-то в колата, гледам да е на ниски скорости, за да няма проблеми с прочитането на файловете.
Знаеш ли какво ми се е случвало - имам записан филм на диск. Гледам го на единя компютър - качеството идеално, та кристално; пускам го на другия - бляк, нищо не се вижда, докато не пипна ръчно настройките на цветовете; пускам го на ДВД-то - пак е добро.

# 994
Здравейте!
Да си задам и аз въпросчето, че няма кого да тормозя точно сега  Rolling Eyes
Може и да е питано, но не успях да прочета всички страници, извинявам се за което!
Проблема е следния: вече два дни антивирусната ми програма (AVG) не може да си направи ъпдейта.
До какво може да доведе това и значи ли това, че в момента нямам защита?

# 995
  • Разпиляна във въображението
Как се записват ДВД от 8,5ГБ? Трябва ли специална програма и/или какви настройки се правят на Неро-то? Или трябва ново Неро?
По обичайният начин, Мама Цоцоланка, така както записваш и другите ДВД-та Peace
ПС: говоря за обикновени 8,5 ГБ ДВД-та, не зааа .... ех, че ми излезе от акъла, абе тези, които могат да се записват и от двете страни, бяга ми названието им  Crazy

Имало двуслойни ДВД-та #2gunfire не знаех ooooh!

# 996
Значи, че ти отслабва защитата с течение на времето. няколко дни - 'иди доди', но повече от 1-2 седмици е лошо.

еди.
Здравейте!
Да си задам и аз въпросчето, че няма кого да тормозя точно сега  Rolling Eyes
Може и да е питано, но не успях да прочета всички страници, извинявам се за което!
Проблема е следния: вече два дни антивирусната ми програма (AVG) не може да си направи ъпдейта.
До какво може да доведе това и значи ли това, че в момента нямам защита?

# 997
Благодаря на Еди!

Тъй като ме дразнеше това, че нямам ъпдейт си свалих нова версия на антивирусната, но не деинсталирах предишната. Сега като искам да направя деинстал ми маха всичко. Май довечера пак ще се ровя да чета из нета и да направя всичко от начало.

# 998
махни новата
инсталирай пак старата
махни старата
(тук вече би трябвало да нямаш нищо)
инсталирай новата.

еди.

# 999
  • София
Извинявам се за сигурно глупавия въпрос, но съм скарана с всичко, касаещо компютри...... - искам да взема на сина ми компютърна игра, но за компютър, не за плей стейшън. Как да ги разпозная игрите? В магазина изобщо не можаха да ми отговорят. Казаха ми - ами те децата идват и си знаят какво искат......... #Crazy newsm78

Благодаря!   bouquet

# 1 000
  • Galaxy 13197853088
трябва да е отбелязано че е за  PC на опаковката.

# 1 001
  • София
трябва да е отбелязано че е за  PC на опаковката.

bouquet

# 1 002
  • тъгата в мен
Моля за малко помощ.
С включване на компютъра,иконите на екрана,шрифта...всичко е огромно Joy
Рестартирах компютъра 2 пъти ,но положението е същото-като за далекогледи.
Някакви предположения?
п.п.
А, и още нещо..изписва ми,че трябва да се рестартира мозилата,че пак имало някакво обновяване..(ама аз не знам как...)

# 1 003
  • Русе
Чукни някъде по екрана с десе бутон
Трябва да се появи падащо меню, и на последния ред да има "Propeties"
Избери го
Появява се Диалагов прозорец
Избери "Settings" от горнета част на този прозорец
Трябва да излезе и една скала за резолюцията на екрана "Screen resolution"
Увеличи я малко, да се променят цифрите отдолу и натисни бутона Apply
Ще ти покаже как ще изглежда екрана с новата резолюция
Можеш да увеличаваш, докато стигне това, с което си свикнала
Тогава натисни бутона "OK"

# 1 004
Здравейте, от няколко дни имам следния проблем: дъщеря ми е регистрирана в един сайт, на който има аквариумче с рибки. От два дни не можем да си видим рибките- изписва ни се съобщение, че трябва да си инсталирам нова версия на flash player-а си. Опитах се да изтегля няколко такива, но нещо не се получава.При опит да инсталирам на Adobe някъде по средата ми се появява ето това и не мога да завърша инсталацията.
http://van4eto.multiply.com/photos/hi-res/35/5?xurl=http%3A%2F%2Fvan4eto.multiply.com%2Fphotos%2Falbum%2F35%235

Някой може ли да ми каже от къде идва проблема?
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт