КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 23

• 21 816
  • 604
  •   1
Отговори
# 90

Кафето е сервирано дами....

# 91
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Яне ,  заповядай!

Ето и за останалите , който каквото иска да си сипва.  

# 92
  • София
Вярно е ,че жена с пари е като луд с картеечница.Еле па две...С дъщерята направихме обиколка из Центъра.Мастерче Heart Eyes. Жабче,как изкарахте събора? Дидиа майстор си няма спор,ама и манекените са прекрасни. Янче,радвам се ,че вече не се мъчиш да переш на ръце. Аз един дообяд прах и оревах орталъка. Той зетя затова набързо я закупи пералнята. Мастерче баш си е за кафе,то и дъжд заваля ,та ми се размина миенето на прозореца след ремонта. Жабче и кола не отказвам Hug

# 93
Еееее Шпунц  Hug Hug Hug Hug Hug
няма да миеш прозорци...Той дъжда ще ги измие  Joy Joy Joy Joy Joy

# 94
  • София
Всеки луд с номера си ,ама като са мръсни прозорците все едно къщата е без очи... newsm79

# 95
  • Кубрат/ Пишурка
 ЕЕееееее,ама то  бързаци сте! Благодаря за кифето,че и избор има.
 Това ме подсеща да си направя едно истинско!

# 96
Всеки луд с номера си ,ама като са мръсни прозорците все едно къщата е без очи... newsm79
Права си така е....
Добре,че явно нямате като моите съседи дето мятат манджи през прозорците(балконите)  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  Да видиш аз какви прозорци мия....Ужас!

# 97
Шпунц , аз преди колко време ги мих и ела да ги видите ....  ooooh!
Но сега след ремонта ще мием изолацоята и после джамовете.  Crazy

Яне , благодат си е с пералня , аз на ръка не съм се прала , може да са два чорапа , но в пералнята. Ако ми се протъркат ръцете. Бе лигава съм си , знам , ма мъжо ме направи такава.  Peace

Мастерче , кви са тез хора бе , вземи им купи кифа за боклук и пликове за смет.  Shocked

# 98
  • София
Как се къпе мъжа

1. Съблича дрехите си, докато седи на леглото в спалнята и ги оставя на купчина на пода.
2. Отива гол до банята. Ако по пътя срещне жена си, размахва кренвирша само и само да чуе от нея:" Ииииих, бе значииии..."!
3. Оглежда мъжествената си физика в огледалото, гълта корема, за да види дали ще изпъкнат перките.
Възхищава се от размера на кренвирша пред огледалото, докато се почесва отзад.
4. Влиза под душа.
5. Не се оглежда за балсами и маски. Просто не използва такива.
6. Измива лицето си.
7. Измива мишниците си.
8. Изсеква се в ръка и я измива под струята.
9. Изпърдява се мощно, за да се изкефи на акустиката в банята.
10. Повечето време отделя, за да мие старателно доказателството за своята мъжественост.
11. Измива задните си части, като оставя къдрави косми по сапуна.
12. Сапунисва косата си. Не използва балсам.
13. Прави си пънкарска прическа с насапунисаната коса.
14. Хили се пред огледалото на резултата.
15. Доволен се изпикава под душа.
16. Изплаква се и излиза, като не обръща внимание, че мокри навсякъде, откъдето мине.
17. Оглежда се в огледалото, помпи бицепсите, кефи се отново на размера на кренвирша.
18. Оставя банята мокра, а лампата светната.
19. Тръгва към спалнята с кърпа около бедрата. Ако срещне жена си, развързва кърпата и го размахва, за да чуе пак:
"Иииих, бе значии..."!
20. Оставя мократа кърпа на легло

# 99
Ох,Жабче.....Имат си кофи сигурна съм,ама е по-лесно да метнеш през терасата отколкото да сложиш в кошчето...Нали после трябва и до кофата отвън да се ходи.....Няма оправия.То си е до възпитание....

Шпунц .... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha На такъв му трябва само една копривка по гъзето и смятай,че съм го отказала..... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пн, 05 май 2008, 16:37 от TheNMaster

# 100
Мастерче , предполагам , че за боклука пред сградата най-силно се възмущават именно те.  Peace

Шпунц , е те такъФ ако е мъжО , съм го отсвирила.  Joy Joy Joy Joy Joy

# 101
Мастерче и моите съседи са такива.
Хвърлят си гозбите за да хранят котките.
Аз съм на втори етаж да не ти казвам как вонти ужас.
Но простотията не ходила по гората.

# 102
  • София
    Здравейте, приятелки!Бързам да ви се обадя докато съм сама, че после не мога да се вредя/като от  сутринта/Много пишете ...
    Дидка,много са ти хубави плетивата.Внучетата повече.Аз много обичам да плета.Едно време много плетех на моите и съм пълна с идеи, обаче снахата не слага нищо плетено на внучката.И вече нито плета,нито бродирам,нито нищо...Само гледам телевизия и ако се вредя на компа...
    Янче,едно време и тук така се правеха ремонтите,но сега се промениха много нещата...Сега има хора,които имат много пари и съответно си плащат.Но повечето хора се промениха и вече никой никому не помага и не прави услуги за малко пари.Често ми се налага служебно да ходя по провинцията и не мога да не забележа разликата в хората.В провинцията има повече човещина и спокойствие, хората са по добри.
     Мастерче,Моничка,Жаклин,Шпунц - добре сте се върнали!Липсвахте ни.

# 103
Ягее,как я караш?Аз естествено съм на работа....то иначе няма как да ви пиша де  Joy.....

# 104
Яге , верно хората в софето са по увълчени.  Peace
Много злоба има и за помощ хич и да не се надяваш , а за разбиране съвсем.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт