Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за пътуване с куче по въздух?
Какви съвети се споделят и предлагат във форума?
Какви теми обсъждат участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за пътуване с куче по въздух?
-
Какви съвети се споделят и предлагат във форума?
Форумът обхваща различни теми, като например кулинария, семейни събития, здравословно хранене, пътувания и лични преживявания. Участниците споделят поздрави, съвети за готвене, информация за пътувания и подкрепа в трудни моменти. Във форума се предлагат различни съвети като справяне с бюрокрацията, грижа за деца, лични отношения и разрешаване на конфликти. Потребителите споделят своя опит и предлагат съвети за решаване на проблеми.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какво е състоянието на бащата на newsm03 и какви са очакванията за операцията?
-
Какви са правилата за достъп до албумите на сайта?
- как мЪ видиш да се плашим лесно...
... - такъв филм нема! Айдееееее в овчи тръс - и чупим с рогите стени
То хубо щеше да е да бях малко по-плашлива /в смисъл да бях по-малко твърдоглава
/, тогизи нямаше да изпадам в ситуации "Да би мирно седяло, не би чудо видяло"
.... кандидати все ще се намерят..., ама не е там работата
Ей го е, баш-кандидат-дращещият още не се е явил за очна ставка /имам предвид че не ми е отговорил де/... То голямо мислене ще да пада
Ама дето беше писала май ти по-горе, сега вече не върви да ми даде какъв да е отговор..., а ако трябва да ми отговори
ама ако беше да ме отреже, досега да го беше направил, струва ми се
-------------------------- Ууууфффффф, най-мразя да гадая нечии намерения и поведение 
/size]

..ми кво мУ беше лошото .....
....тук не се празнува такъв празник за съжаление че не мога да обясня все още на децата за какво става въпрос можи би като пораснат още малко ...
..тъй че за съжаление много ги е страх от Украинката 
....аааа и на муцка и тя е учителка....я виж ти кво съвпадение
че моето майче навремето така се беше прочуло с тия мажоретки, че като снимаха филма "Левакът", който по-голямата част е заснет в Бургас, специално я бяха поканили да участва с мажоретките - една съвсем епизодична сцена как маршеруват, ама я има - един вид майчето ми е филмова звезда 
и се натискаше да си изкаже мнението като правихме някакви разбори на произведения... направо недоумявах как другите могат просто да се спотайват сякаш са неспособни да вникнат в творбата и да разсъждават на глас...
Казвам ви честно, за първи път успява да провокира в мен такава реакция - да побеснея... и то не заради друго, ами защото от онази злополучно погрешно разбрана от мен негова шегичка и последвалите я катаклизми, аз направо се поболях от душевен самотормоз..., за едно денонощие /буквално/ свалих 1,5кг. от теглото си, което за мен е критично, щото на моите килограми ефектът е направо измършавяващ... Обичал ме бил и мислил бил за мен непрекъснато
и ти благодаря за това, че винаги намираш най-точните думи, с които да ми подкрепиш изтерзаната душица...! Аз самата от доста време гледам на всичко случващо се точно като на изпитание /предизвикателство/.., но това да те държат бая време на "стенд-бай"-режим е доста изнервящо... А големият ми проблем е в това, не че съм твърде мнителна, а напротив - в това, че
Така като се замисля..., с този развой на събитията може би Господ се опитва да ми покаже, че не бива така драматично да изживявам всичко..., щото аз съм си "царица на мелодрамите" явно ..... и си давам сметка, че всъщност всичките тия душевни терзания ми ги причинява не толкова той, а си ги причинявам аз самата, с моята болезнена чувствителност...
Лек и усмихнат ден и успешно начало на новата седмица за всички!