Пазарували ли сте от тук?

• 13 531
  • 184
  •   1
Отговори
# 90
Казах ти. Международната доставка е прекалено скъпа, за да я поемат те.

# 91
  • В море от любов
Да.Вкарвам кода.
В дясно имам още две полета за попълване.
Те не знам за какво са?

Явно са за някаква rewards certificate program, каквото и да е това. Вкарваш кода вляво и продължаваш нататък - Proceed To Checkout.
Стана.Но не ми маха доставката. #2gunfire

Деси, по- добре ползвай някой код за намаление Peace, зависи от сумата, но ще ти намали едни 15$ Hug
Иначе тези кодове с доставката няма да станат Thinking и аз пробвах

# 92
  • В море от любов
Не са ми я пратили, нещо явно има проблем newsm78
Ако някой може да помогне, пратили са ми това:
...

Може нямаш достатъчна наличност по картата. Има едни "висящи" авторизации, които блокират суми за определено време (обикновено 45 дни). Реално в сметката ти има пари, но например на банкомат сумата по сметката ти излиза по-малко и това да прави проблем. Съответно транзакция е отказана и те се свързват с теб. Трябва да се свържеш с картовия център на твоята банка и те ще освободят парите (поне в Експресбанк, ако има осъществена транзакция, но авторизацията за нея "виси", без проблем освобождават парите).
Сигурно е това #Cussing out, но аз оставих 400 евро в тази карта само за тези поръчки newsm78
Ама ако има блокировки, те са станали по-малко и затова не ми приема плащането #2gunfire
В понеделник ще се наложи пак да посетя банката newsm78, с тези блокировки вече ми е писнало, т.к. аз пазарувам много и на седмица имам по 3-4 блокирани авторозации #2gunfire

# 93
  • София
Момичета имам 2 въпроса. Задължително ли на билинг адреса трядба да се пише адреса на картодържателя? И ако някой знае мъжко яке XL  дали отговаря на XL или трябва L да взема.

# 94
Момичета имам 2 въпроса. Задължително ли на билинг адреса трядба да се пише адреса на картодържателя? И ако някой знае мъжко яке XL  дали отговаря на XL или трябва L да взема.

Да, задължително на билинг адрес се пише адресът на картодържателя. Ако не искаш да ти пратят пакета на билинг адреса, попълваш желания адрес за доставка в шипинг адрес.
От моя опит мъжките дрехи винаги са по-големи. В българия нося тениски и ризи L, от САЩ купувам M. Дънките и панталоните също са по-големи.
По тази логика тяхно яке XL ще отговаря на наше XXL, ако не и по-голямо (зависи от марката). Харесал съм си едно яке в момента от сайта и се чудя и аз какъв размер да взема.

# 95
  • София
Не съм пазарувала до сега от този сайт и настина съм притеснена за размера.Ако взема яке Л вместо ХЛ , все пак е горна дреха трябва да е по-свободна. Rolling Eyes

# 96
Трябва да е по-свободно якето, обаче ако ти дойде такова, дато още един човек може да се набута вътре, по-добре ли е?
Не знам, има на сайта таблица с размерите. Измери гръдната обиколка и дължината на ръкава и сравни с таблицата; ще ти даде някаква обща представа.
Таблицата е в инчове. Инчовете се превръщат в сантиметри и сантиметрите в инчове с помощта на google:
Пишеш "36 in in cm" (без кавичките) и то ти дава сантиметрите или "90 cm in in" (без кавичките) и то ти дава инчовете.

# 97
  • София
А какво е това name on the card. Това вида карта ВИЗА ли е .Може би електрон или класик или името на картодържателя ?????

# 98
А какво е това name on the card. Това вида карта ВИЗА ли е .Може би електрон или класик или името на картодържателя ?????

Името на картодържателя, както е написано на картата.

# 99
  • София
Благодаря.Поръчах якето Л , когато дойде ще пиша дали е станало  Grinning

# 100
  • В море от любов
На мен са ми шипнали една от поръчките днес Peace
Този път чаках по-малко Hug
Надявам се да шипнат и останалите 3 в най-скоро време Grinning

# 101
Какъв беше проблемът с картата, ако не е тайна?

# 102
  • В море от любов
И аз така не разбрах Thinking, имаше блокировки доста, но имаше пари по сметката.
Казах им да опитат отново и захраних с повечко пари сметката та да стигнат.

# 103
  • София
Дали отразяват отстъпката във фактурата?При нас това е важно , за да знам дали ще се размина с митница.

# 104
  • В море от любов
Дали отразяват отстъпката във фактурата?При нас това е важно , за да знам дали ще се размина с митница.
Мисля, че да Peace

Общи условия

Активация на акаунт