10 евъргрийна,free edition,от свекъра(свекървата) - 2

• 157 477
  • 701
  •   1
Отговори
# 255
just_an_ODDalisque, повечето направо страшно ми звучат.... Пази далеч детето!

# 256
Някой ден ще ти дойде до акълЯ,че хич не са ти трябвали,хахаха.
Насила хубост не става!
Аз така каних,каних за  РД на детето,дойдоха де с триста зора и побързаха да се справят с яденето,пиенето,ордьоври и десерти плюс торта за 2 (два) часа,защото бързаха да нахранят дворните котки...  ooooh! .Първото поглеждане на часовника беше има няма 10 минути след влизането ,хахаха.
На всичкото отгоре  ме нарекоха ненормална,защото не съм одобрявала една дрешка,подарък от мама, за 100 лв.   Whistling
Е те тогава те ми падна вече пердето и си казах всичко.Сто пъти съжалих,че рипАх толкова да дойдат.
Добре че детето малко още,че празника му отиде на кино,хахаха.
Хита на посещението: "Ама ти що не казваш,че има за ядене?!?Да не се тъпча ся с тия безсмислени работи?!?" - демек,да не ям тия салати и предястия ,като има пържоли,хаха.
Другите бисери не са за тук,хаха.

Абе, да ти кажа, туй канене пречупи леда у свекитата.  newsm78
После кръщене направиха, звънят, питат, дъра-мъра, даже свеки махнала на внук си (на зълвата сина) снимката от десктопа на служебния комп и сложина снимка на малката. Thinking
 Демек печели обич детето... Mr. Green

А една прясна изцепка на свекъра: Сега се мъчим с бебка на пюретата, та като казвам, че пюре не яде, ама виж да й дам нещо от нашата храна,мммм. И свекърът важно-важно заяви:
-Бе ти я научи на пържоли и кюфтета, дай ни я  и я забрави.

Като че ли момата е някой хищник ли, какво ли  #Crazy

# 257
Дай ни я...За плюшена играчка ли говорим,за домашен любимец ли.... #Crazy
Да ви кажа,сформирам фенклуб на свекървите.В личната ми топ листа засега влизат съкровищата на Одалиска,Балу,Беболина и още една мацка имаше с уникална свекърва,ама като забравих името....Мисля,че пишеше в първата тема за евъргрийните.Приемам предложения!

# 258
just_an_ODDalisque, съжалявам, звучи ужасно! Пожелавам ви да не се сбъднат плановете на тая баба хайде да не пиша епитети!   bouquet

# 259
Бисер от дядото на Калина.
Беше за 2 седмици в Хисаря и като се върна, каза, че й бил купил подарък. Аз казвам - благодаря, а той едва ли не ми се кара: "Абе аз ако на нея не купя, на кой?" /това е първото нещо, което някога е купил на детето - виждате на колко е в момента  Crazy/
Другата простотия е на брата на милото и приятелката му, които поне 2 пъти в месеца са ни на гости: "Айде бе, Калина кога ще прояде шоколад, за да има какво да й носим!" - все едно децата само това ядат - няма плодове, няма сокове, дори за едни солетки не се сещат... /и пак пояснение - нито веднъж не са й донесли нищо без повод!/  Rolling Eyes
Не ги разбирам такива хора, честно... Пък може и аз да имам изкривено мислене...  Thinking

# 260
Мойта свеки още като се роди детето няма и месец-два и почна - "Хайде, дайте ни я, да я погледаме". Ама аз тогава кърмех и нямаше как. (Тя живее в друг град, между другото). Сега обаче, вече не я иска - "ми то да гледаш бебе е голям кеф, сега кой ще търчи по нея". После, като разбра, че тука е голям проблем с яслите и градините, предложи да я запишела в нейния град. Разби ме направо...Явно това беше предложение да си я гледат до първи клас. По едно време искаше да дойде да живее при нас, "за да ни помагала". Добре, че и мъжът ми беше против. Всъщност каза, че ако майка му дойде при нас, той ще се изнесе  Laughing. Явно й се гледа внуче на жената...но ние не склоняваме и това е! Много сме гадни.....

# 261
"Хайде, дайте ни я, да я погледаме".
Да бе,да!И като ни писне ще ви я върнем!Как пък не!Продължавам де се питам тези хора не разбират ли,че децата не са плюшени играчки,които можеш да гушкаш,докато ти е кеф,а после да върнеш в магазина или да хвърлиш!

# 262
1.Бебетата се купуват от магазина.Купува ги БАБА.Всички са нейни деца,трябва да слушат само нея и да обичат само нея.
2.Всяка вечер-и вафла,и кроасан,и близалка,и снакс,това са само витамини.
3.Децата трябва да могат да спят до включен телевизор,щото аз без ТВ не мога,пък мама ще те гледа до 1годинка,после ще те даде на нас(бабите)
4.Да мислиш за 2ро дете е недопустимо!Айде,първото както и да е,не направи аборт,че после може да нямаш други,ама ако пак забременееш,ще направиш!(БРЕМЕННОСТТА МИ БЕШЕ ПЛАНИРАНА)
5.На бебето трябва да се говори на висок глас(да му се вика в ухото),за да проговори
6.Мама и татко ще те бият,ама ти не се плаши-баба ще те пази.
7.Каката вървеше само след мен,и в тоалетната влизаше след мен,ревеше като излизах,а нито майка си,нито баща си търсеше(и това с гордост и задоволство),а после:Много лошо я научи така само теб да търси!Ти нарочно я кърмиш,за да неможем ние да й се радваме!
8.Детето като види вода,веднага скача вътре,понякога едва я удържам и като не я пусна-реве."Хайде да я заведем до реката да видим какво ще стане"
9.Още малко да пораснеш и баба така ще си те лъже...
10.Децата никога не искат да ядат,винаги трябва да бъдат мъчени,насилвани или подлъгвани.
Това 90% все едно моя крокодил го е казвал,обаче номер 8 ме разби-да плачеш ли да се смееш ли Confused

# 263
Хора, няма да повярвате какво 4ух. Евъргриин ви казвам, ама просташка работа  ooooh! Каза го моя позната, млада , образована жена, която роди 1 год. след мен :
  - Като ти правят секцио, много боли , защото за да изкарат бебето, нали ти вадят 4ервата

После бях  #CrazyНаправо ме застреля :2gunfire:5 мин. не мога да се осъзная  #Crazy

# 264

- Като ти правят секцио, много боли , защото за да изкарат бебето, нали ти вадят 4ервата

Ми така е,и после ти ги натикват обратно.Пък ако искаш ти ги оставят навън,да си направиш герданче от тях.Или да си ги сготвиш...Сега нали е демокрация,всеки си прави с червата каквото иска.Лелеееее...... doh

# 265

Ми така е,и после ти ги натикват обратно.Пък ако искаш ти ги оставят навън,да си направиш герданче от тях.Или да си ги сготвиш...Сега нали е демокрация,всеки си прави с червата каквото иска.Лелеееее...... doh

А то, бебето, докато е било вътре , сигурно е било омотано в тях  и се е 4удело как да се разплете, 4е да излезе .... Mr. Green

# 266

А то, бебето, докато е било вътре , сигурно е било омотано в тях  и се е 4удело как да се разплете, 4е да излезе .... Mr. Green
Да,и с това се обясняват движенията на бебето в корема.Научно обосновано!И колкото по-голямо става бебчето,толкова повече се омотава и му е по-трудно да мърда.

# 267
Ето и обяснението за перфектната ми перисталтика по време на бременността  Grinning Peace

# 268
Видя ли?То за всичко си има обяснение.

# 269
Стели, ти ме вдъхнови да нарисувам бебе, свирещо на арфа в корема на мама ( нали се сещаш за струните )  Joy

Ще направя карти4ка и ще я пратя на тази моя позната

Общи условия

Активация на акаунт