дали има някаква истина в това
Звъни свеки у дома и само дето не реве по телефона: "Олеле, сине, ела веднага, че го закъсах много. Много съм зле, ама много, много закъсах."-цитирам. Като телефона вдигнах аз и докато ми обясни, че иска да говори със сина си, само дето не реших, че Св.Петър я дърпа за едната ръка. На доста години е жената все пак. Пали колата мъж ми и отива, кво да прави сега, душа бере жената, син е... Отива и след няма и час се връща. Ухилен до ушите, щото вече и свикнахме на номерата и се забавляваме искрено! Та влязъл той у майка си и я заварил да седи на диванчето в кухнята и да кърши ръце. На въпроса какво и е, лошо ли и е, боли ли я нещо, с какво е закъсала се оказва, че якото и страшно закъсване се изразява в това, че като мляла доматки за консерви, така затегнала машинката за мелене на масата, че по никакъв начин не може да я отвърти, за да я махне и тя и пречи!
Ей голяма терца е тази жена! Добре, че не и се връзвам вече и само ме разсмива. Пък сина и хем си я познава, хем при този театър и се върза, но после се смяхме заедно на номерчето и.

)
(а свекървата градски тип бабка, даже Ентилигенция се води, конте го спрягат със свекъра, нямат ягоди да гледат ... просто ... абе
)
.Първото поглеждане на часовника беше има няма 10 минути след влизането ,хахаха.
на сина си, ама звъни на пожар на всички телефони, все едно някой умира в този момент, за да сподели с него гениалната идея, която я е споходила. Поредната. 

Препоръчани теми