Акушерската пареза - 2 част

• 37 640
  • 444
  •   1
Отговори
# 285
                   РЕЛК - районна експертна комисия.В момента не мога да ти кажа защото ние не сме ходили ,но в понеделник ще питам и ще пиша! Peace

# 286
Здравейте Hug
Вчера се видях с нашата рехабилитаторка да се разберем кога ще почва  Кристина,та тя ми каза,че има нови 3 бебета #Cussing out #Cussing outс ап,просто вече лошо ми става като чуя такива новини Cry

# 287
  • Виена
А ние като бяхме, физиотерапевтката ни разказа, че в Перник за един месец имат 4 нови случая, резултат от работата на един и същи екип  #Crazy

# 288
А ние като бяхме, физиотерапевтката ни разказа, че в Перник за един месец имат 4 нови случая, резултат от работата на един и същи екип  #Crazy
Майко мила,та това лекари ли са?

# 289
                 Ужас! А бе тия четиримата защо не заведат всичките дела срещу тоя екип?До кога ще съсипват дечицата? Sick

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 17:29 от Didia

# 290
Здравейте, момичета, навъртам се насам да ви чета, но напоследък не съм писала....  Heart Eyes

Ние сме добре, Борис става все по-голям бяс  Mr. Green! Ръката е добре. Това, което ме радва е, че много я включва, дори вече без да го караме... е остава онзи проблем с отвеждането назад, но си мисля,че и това ще преодолеем, понеже от време на време и в някои полежения на тялото го прави... сега и на плуването и на рехабилитацията наблягаме на силови упражнения за ръката...голямата ми надежда остава плъуването  Peace! Мъчно ми става като чета за още попълнения в нашите редици  Cry

Диди, Виви, Аеми и всички, които не споменах, целувки и на вас и на дечицата   bouquet  bouquet  bouquet!

# 291
КераЦудка  Hug Hugмила наистина от доста време не си се мяркала при нас Hug

# 292
  • Виена
Момиета, имам един въпрос... В листовката към нивалина пише, че е възможно понижаване на теглото при употребата му. Мойто момиченце е само на кърма, но за последния месец е отслабнала, вместо да качва. Имали ли сте подобен проблем или просто аз трябва да се замисля дали да не я дохранвам?

# 293
                   Мисля си,че по-скоро трябва да почнеш да я дохранваш.Тогава дори нивалина да сваля от теглото детето ще наддава повече и няма да намалява.Нашта бубка наддаваше по 200-300 грама и всички педиатри бяха в ужас,че не е килограм,че и от горе.При тази рехабилитация обаче не виждам как щеше да стане това.Била си е нормално детенце даже пълничко въпреки малкото наддаване.Сега си е момиченце нормално развито за възрастта.

# 294
Моята Криси пък си наддаваше много добре по 1300-1200 първите три месеца,дори в Пловдив-ВМИ,я сложиха на диета,въпреки,че не е била дебелана.

# 295
                      Здравейте,момичета!Днес беше поредната ни среща със съда!Експертите са разбили доктора,даже накрая адвоката му се е ядосал и му е направил забележка да спре или той ще си ходи ,ако не му дава да говори.Адвоката му се е опитал да задава много въпроси и накрая един от експертите му е казал да спре защото с всеки въпрос затъва клиента му все повече.
                      Стискайте палци ,момичета да осъдим този доктор и дано другите си вземат поука.
                      Мъжа ми / нашия адвокат/ е говорил с другия адвокат и оня му е казал,че му е ясна вината на доктора ,но "нали знаеш докторите си пазят хляба".Дано му загорчи хляба на нашия доктор ,пък и на безотговорните му колеги.Та това е.Ако някой е решил да ги съди да не се отказва и да не се страхува. Peace

# 296
  • Перник
 Здравейте и от нас.Ходил ли е някой от вас на иглотерапия и дали се прилага при акушерски парези тази процедура? newsm78 Какво мислите по въпроса?

# 297
                  За иглотерапия питах още преди 6 години.Главния лекар на Ортопедията в Горна баня клиника "Горен крайник" ми каза,че всяко нещо се развива с определен темп и не можеш да го форсираш.В нашия случай той имаше предвид увреждането на нервите и изграждането на миелиновата обвивка,възстановяването на самия наранен нерв.Обясни ми ,че това става в нормален индивид до 18 -год.му възраст и не е възможно никаква терапия да го ускори така,че да стане това изграждане и възстановяване до 5 год-възраст например.На практика той отрече възможностите на иглотерапията при АП-то.При нас се възстановиха всички нерви ,някои на 100 % единствено остана Медиануса и той ни създава проблемите и с пръстите.Явно бил е увреден най-много.
                  Това е което знам за иглотерапията ,не сме опитвали и не мога да кажа дали има някакви положителни резултати.Пробва дъщерята някакво лечение препоръчано от свекърва и даже не се сещам как се казваше. Embarassed И като отидох и видях какво правят вдигнах луд скандал.Пълни мошеници.Може на някоя бабка да и помага на нервите,ама за АП-то и за многобройните пациенти с ДЦП,които видях там категорично - не помага.Беше някъде на една улица пресечка на "Мария Луиза".Уж професорка учила в Япония или Китай.Пълни мошеници.

# 298
  • Перник
Диди благодаря ти за бързият отговор явно няма да пробваме това Hug

# 299
                         aemi , не зная дали трябва да пробвате.Това знам и ти го споделих,но дали трябва нямам идея.Консултирай се с иглотерапевт и разпитай подробно как точно влияе и какво точно се прави.То нали знаеш все се надяваме на чудо  Cry де да знаеш кога и от къде ще стане. Peace

Общи условия

Активация на акаунт