Сериалът "Отчаяни съпруги" - сезон 4, тема 4

• 44 761
  • 496
  •   1
Отговори
# 360
redline много интелигентно пишеш Peace,позволи ми една малка забележка,че "инАче" се пише с "а" Peace

# 361
Имам да изгледам още 3 серии от 4-ти сезон!
Благодарение на вас,че ме светнахте ,че ги има в Замундата!
Иначе щях да си чакам БТВ-то да благоволи да пуска наесен по 2,3 серийки седмично в най-добрия случай(ако няма някое реалити) #Crazy

И да информирате когато качат 5-ти сезон!
  bouquet

# 362
# 363
Това ще е интересно, не мога да си я представя дебеличка......... CrazyАз незнам дали бих се навила да напълнея, като знам как се сваля........ ooooh!Ама щом ще носи подплънки на дупето и корема ,значи няма реално да качва много кг...

# 364
Това ще е интересно, не мога да си я представя дебеличка......... CrazyАз незнам дали бих се навила да напълнея, като знам как се сваля........ ooooh!Ама щом ще носи подплънки на дупето и корема ,значи няма реално да качва много кг...
Ами да..И аз не бих се навила да напълнея след като знам, че много трудно се свалят килограми...и колко жени се опитват да свалят и в повечето случай без резултат. Ади за косата става- пак ще порасне.

# 365
Извинявам се на фенките, че развалям темата, но искам да заключа:

...Колкото до тонът Ви - долавя се злоба и неуважение, а това е ненужно наистина.

"Ненужно наистина" е да пишеш в тази тема

Весело лято и на тебе   bouquet, а пък ние ще си го прекараме в чакане на следващия сезон  Wink Wink

Сложих точка.

# 366
Ами да..И аз не бих се навила да напълнея след като знам, че много трудно се свалят килограми...и колко жени се опитват да свалят и в повечето случай без резултат. Ади за косата става- пак ще порасне.

Вие не Laughing, но тя си има цяла армия от диетолози и фитнес инструктори, с чиято помощ може да влезе във форма за месец. Crazy А и това от статията "отдала се на безразборно хранене" е пълна глупост - когато актриса трябва да напълнее за роля, й се изготвя специално меню за покачване на теглото, а тия го изкарват все едно ще се тъпче самоцелно в МакДоналдс всеки ден. Tired

# 367
Аз пък четох, че Ева е бременна. Така, че може затова да я правят дебела и отчаяна съпруга.
Момичета и при вас ли свърши последната серия как Сюзан се прибира и целува новия си мъж. След тази сцена просто свърши. Като отрязана беше серията, та си мисля, да не би да не е била цялата.

# 368
Добре да попитам...4 сезон от колко серии се състои!не е ли от 15 серии-тя да е последната и като завършва когато Сюзън ражда???или има още!а каде е това кадето Ева надебелява 4е ми е много интересно да го видя!:)

# 369
Добре да попитам...4 сезон от колко серии се състои!не е ли от 15 серии-тя да е последната и като завършва когато Сюзън ражда???или има още!а каде е това кадето Ева надебелява 4е ми е много интересно да го видя!:)
Гледа ли внимателно последната серия на 4-ти сезон. Щом не си видяла, май не си??! Tired

# 370
 Не е нарочно
redline много интелигентно пишеш Peace,позволи ми една малка забележка,че "инАче" се пише с "а" Peace

Не оспорвам Simple Smile sladurka  bouquet ...така е!
Обикновено не мога да се нарадвам на спокойствието
да пиша на воля и правя ред неща наред с писането тук.
Извинения на тези, които се дразнят и/или проявяват нетърпимост  bouquet
Не е нарочно Simple Smile Хубав ден и добра седмица!

# 371
17 серии са.Май има още 2 да гледаш Peace
А това с надебелялата Ева изглежда ще го гледаме 5-ти сезон

# 372
Извинявам се на фенките, че развалям темата, но искам да заключа:

...Колкото до тонът Ви - долавя се злоба и неуважение, а това е ненужно наистина.

"Ненужно наистина" е да пишеш в тази тема

Весело лято и на тебе   bouquet, а пък ние ще си го прекараме в чакане на следващия сезон  Wink Wink

ДаниМакс,
Очевидно всяко мнение различно от Вашето и/или общото  Ви дразни.
Жалко за Вас Simple Smile ....още повече, че ще бъдете заета с чакане на ....сериал  newsm78цяло лято

# 373
redline  newsm43 я изчезвай

# 374
redline, а ти с нас ли ще си губиш времето цяло лято? hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт