Удължаване на косата- 8

• 35 768
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
  • София
МАЦКИ ДА СЕ ПОХВАЛЯ ,ЧЕ МИНАЛАТА СЕДМИЦА СИ ВЗЕХ ОЩЕ 2 РЕДА КОСА (ВЕЧЕ СТАНАХ 6)
НО ЗА ПРЪВ ПЪТ СИ Я СЛОЖИХ НА ЩИПКИ И ЕДВА Я СЛАГАМ  fight ДО СЕГА СЪМ БИЛА САМО НА КЕРАТИН И ШИЕНЕ 

# 121
нямам търпение и аз да се сдобия с моята......обещавам снимки...... newsm03 бегачке всичко е във твои ръце   love001

# 122
Госта от другия форум би ли се легитимирал? Whistling
т.е.  ? newsm78 Как се "легитимирам" във форум?  Thinking  Crazy

Бегачка, значи цените са ти същите...а твоите са от 50 до 250... а нейнита само 180  Mr. Green
Виж наистина няма нищо лошо в това,което правиш... няма нужда да се оправдаваш.  Hug Естетсвено ,че не го правиш цялото това нещо ,заради жекските усмивки или потупване по рамото  LaughingПак какзвам -адмирации за желанието да искарваш пари, не те упреквам,харесвам такива хора   Peace

Дивачка  Confused Преди колко време си си взела такава треса? Моята наистина е 1.60  ooooh!,както и една друга мацка и тя ми каза ,че е толкова ширината на нейната... а за дължината  newsm78 50 см. със сигурност,снощи пак я мерих   ooooh! Sick Само моята ли е боядисвана обаче  #Cussing out
Ами да моята е толкова 180см  newsm78 дори като я разрязах за да си направя пластовете излезнаха точно 3 двойни реда по 30см което прави общо 180см ширина на цялата треса ...  Crazy
Но да ти кажа до колкото съм чувала от самата Райна,има такива треси които са си по 160см,но като цвят са на кичури,в смисъл самата треса е направена все едно е на кичури и тези треси са си по 160см и цената им е същата 180лв ... но моята е един цвят в натурално русо и си беше 180см  Simple Smile
А да те попитам,ти по принцип за 180см ли я взе твоята или още при поръчването знаеше,че е 160  newsm78

# 123
т.е.  ? newsm78 Как се "легитимирам" във форум?  Thinking  Crazy
...
Не е зле поне да се регистрираш...от уважение един вид,
преди да кацаш от горе и да нападаш туксписващите Peace

# 124
т.е.  ? newsm78 Как се "легитимирам" във форум?  Thinking  Crazy
...
Ммм дали е "легитимирана" или не,важното е,че е права в "нападението" си  Peace

# 125
Ехх аз вместо да ви почета малко и да се допитам до вас,се натресох с коса от Ексдент за 320 лева,при това взех 40 см.,защото нямаше от моя цвят по-дълга.... и което е по-лошото,много ми се заплита Tired

# 126
Ехх аз вместо да ви почета малко и да се допитам до вас,се натресох с коса от Ексдент за 320 лева,при това взех 40 см.,защото нямаше от моя цвят по-дълга.... и което е по-лошото,много ми се заплита Tired

Не си единствената   Thinking НЕКОРЕКТНО е,  в сайта им изришно, е обяснено, че е спазен начало и  край на косъма, така няма да се заплита, МОЯТА СЕ ОПЛИТА, КАПЕ И ЦЪФТИ  това е  подвеждаща реклама за съжаление. Тези цени в никакъв случай не отговарят на това качество. Ама и аз бях невежа тогава ooooh!

# 127

Горката Confused
Ама верно си за бой! ooooh!
Как така ти се заплита? ooooh!

# 128
И моята много се запита Sad Въпреки, че не се оръсих много за тази коса ме хвана яд след първото измиване като започна лека по лека да се заплита.. ooooh! Сега като стана нетъпримо я взех, намааачках едно хубаво докато е мокра. След това сложих адкси много пяна и маалко лак за коса..и сега съм като лъв в косата. Laughing Laughing..но поне не се заплита Peace надявам се поне мъничко да съм била полезна, особено за мацките с по-чупливи или кьдреви коси Peace

# 129
а за заплитането, смятам да пробвам следващия път с намазване на краищата с бадемово масло с надеждата да даде по-добър резултат от кристалите Praynig

# 130
т.е.  ? newsm78 Как се "легитимирам" във форум?  Thinking  Crazy
...
Всъщност не виждам къде е проблема, сайта предоставя опция "гост" използвам я, какво значи от уважение? Значи ако се регистрирам и започна да псувам и дърпам перушина из разделите ви ще ви уважавам?  newsm78
Не съм се заяждала  Naughty Дори не съм била груба, само разсясних историята за косата,която прелага...между впрочем това не противоречи ли на правилата на сайта ви? Все пак си имате продавалник  Confused Не виждам да съм казала нещо лошо,напротив,поздравих я за това ,че умеее и иска да прави пари,както и казах ,че косата е добра... Да съм лъгала? Да съм обвинявала... изказах мнението си  Hug Нали затова е форума ...
Ако исках да се заяждам щях да го направя доста по-умело,способна съм  Wink/а малко ме учудва точно твоята реакция,бях останала с убеждението ,че си много некомфликтна и с прекрасно чувство за хумор/ .  Пък и имам възможност на мой терен /понеже е наводнила форумите с обяви/ да я хапя колкото си искам, само ми стана чудно как така... се опитва да "пласира" стоката си точно тук,където хората са наясно с предлаганата коса от Райна... та за това се включих.
Без значение, останете си със здраве. Laughing
Сорри за дискомфорта...  Peace

# 131
Гостенке, и да си причинила на някой дискомфорт,
то това в никакъв случай не е на мен Hug
Просто ми стана интересно що не се регистрираш
и любезно те помолих за това....но ти не искаш. Твоя воля Peace

...а това кой кво продава, препродава и т.н. си е негова воля.
Нито познавам Райна, нито пък ме интересуват вашите спорове.
Не взимам никоя страна, щото не ме интересува.
Повтарям: не ме интересува... и не ми е ясно що ме нападаш Thinking
...но както и да. Peace

Темата е отворена за всички да изказват мнения и опитност Hug

# 132
А коя е Райна?

Исках да си взема коса от един сайт посочен по-горе, но така и не разбрах има ли някой коса от там и дали е качествена...  newsm78

# 133
Дойде време и аз да си сложа коса  Laughing - отдавна бях планирала, но ... имам много дебилен проблем. Даже ме е срам да ви споделя  Embarassed. Голяма жена съм, а не можах да вляза в Магама! Два пъти ходих. Врата все заключена. Уж се огледах за звънец...Не ми се смейте (много), а казвайте каква е цаката Simple Smile.
И още един въпрос имам - питах един фризьор за удължаванет, а той ме пита на капси или със щипки. Аз казвам "перманентно" Simple Smile Simple Smile Simple Smile. А той "Значи с капси". Обяснете ми какво е с капси - аз реших, че това е на кичури. 

# 134
Мацки- като по -запознати искам да ви питам кога е най- добре да се разресва косата (имам пред вид удълженията, които са с клипс/щипки), за да не капе много Rolling Eyes Дали да я разресвам докато е мокра още или да изчакам да изсъхне newsm78

Общи условия

Активация на акаунт