Магазин Jumbo - работно време

• 396 387
  • 261
  •   1
Отговори
# 165
  • На земята
Снощи ходихме до този на Ботевградско шосе. Нямаше това, което търсих - нямаше разнообразие на триколки и кракомобилчета, по-малък асортимент от този на бул. България, но много подреден. Имаше доста евтини неща, като например пеещ и танцуващ дядо Коледа с размерите на една педя и цена 4лв. Наистина евтино. Имаше доста хубави играчки. Но мисля да ходя да пазарувам в този на бул. България. Иначе съм с много добро впечатление.

# 166
  • 1st floor
Някой беше питал за Нърф-а, и аз искам да се присъединя. Има ли го в Джъмбо и ако да - видяхте ли колко парички е?
И един малко страничен въпрос - само на жилетките ли се лепят стреличките или на всякакъв плат ? newsm78

# 167
Момичета утре отивам в Джъмбо на България, че ми е най-близко. Въоръжавам се с търпение

# 168
здравейт, да попитам и тук, може ли някои да ми каже в колко часа сутрин отваря джъмбо на ботевградско
на места чета 10, на места 9, моля някой които е сигурен да пише
мерси много

# 169
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
здравейт, да попитам и тук, може ли някои да ми каже в колко часа сутрин отваря джъмбо на ботевградско
на места чета 10, на места 9, моля някой които е сигурен да пише
мерси много

Всички магазини са с работно време
от понеделник до събота вкл. от 10,00 до 21,00 часа
неделя от 10,00 до 20,00 часа

# 170
Някой беше питал за Нърф-а, и аз искам да се присъединя. Има ли го в Джъмбо и ако да - видяхте ли колко парички е?
И един малко страничен въпрос - само на жилетките ли се лепят стреличките или на всякакъв плат ? newsm78

Не знам дали ги има в Джъмбо, но със сигурност ги има в Хиполенд.
Цените са различни в зависимост от размера на пушкалото. Нормален размер е около 20+ лв. В промоцията на хиполенд комплекта за двама е 50лв., а пушките към 100лв.
Не всички стрелички се лепят. Лепят се чудесно и върху пуловери  Mr. Green

# 171
Снощи ходихме до този на Ботевградско шосе. Нямаше това, което търсих - нямаше разнообразие на триколки и кракомобилчета, по-малък асортимент от този на бул. България, но много подреден. Имаше доста евтини неща, като например пеещ и танцуващ дядо Коледа с размерите на една педя и цена 4лв. Наистина евтино. Имаше доста хубави играчки. Но мисля да ходя да пазарувам в този на бул. България. Иначе съм с много добро впечатление.

Всичко е едно и също!!

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 12:54 от Vivi

# 172
Здравейте
Някои може ли да ми отговори, утре Jumbo работи ли, все пак Коледа е   newsm78  ....   Имаме ходене до София и искаме да го комбинираме?!
Предварително ви благодаря!
Весели празници!

# 173
Цената на Нърф в Джъмбо е 40 лв, имаме го вече.

# 174
  • София
работи днес, да.

# 175
А днес дали работят?

# 176
  • София
ми щом вчера работеха, днес защо не?

# 177
  • София
Можете ли да ми кажете освен на "Ботевградско шосе" къде другаде има магазини "Джъмбо". Аз живея в ж.к."Илинден" и този на "Ботевградско шосе" ми е далече. Има ли такъв магазин в "Люлин"?

# 178
  • София
Магазинът м "Люлин" е след околовръстното, по посока "Метро"-в дясно, точно зад Горение.

# 179
  • София
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт