Закусвайте за да отслабнете

• 58 748
  • 1 456
  •   1
Отговори
# 45
Корнфлейкс с прясно мляко...

# 46
  • Пазарджик/Лондон
Две кивита и горчиво кафе.

# 47
Направих си овесените ядки с кисело мляко и мед (дали наистина с прясно няма да са по-хубави Thinking)  Аз също като хапна сутрин, цял ден ми се яде  Twisted Evil Дано да е на психическа основа, ще си повтарям, че съм сита от сутринта и през деня ще се засищам от мнооого малко  Wink
Приятен ден  Hug

# 48
Направих си овесените ядки с кисело мляко и мед (дали наистина с прясно няма да са по-хубави Thinking)  Аз също като хапна сутрин, цял ден ми се яде  Twisted Evil Дано да е на психическа основа, ще си повтарям, че съм сита от сутринта и през деня ще се засищам от мнооого малко  Wink
Приятен ден  Hug
На мен лично, овесените ядки са ми по-вкусни с кисело млако. С прясно ми приличат на трици.

# 49
Овесени с прясно млако и мед+сока на 2 лимона+протеин,амино и много други хран. добавки  bouquet

# 50
Реших и аз да се включа към закусващите,пък да видим какво ще стане.
1 филийка бонус,извара и домат.

Харесват ми закуските на Поци/ама без добавките/,така че от утре и аз ще мина на овесени ядки с мляко и мед.

# 51
  • Torino,IT
И аз си закусвам добре, де да не ядях после както аз си знам  Blush

Един грейпрфрут на сок, кафе без захар и обезмаслено плодово кисело мляко.

# 52
Поци, защо приемаш толкова много хранителни добавки newsm78

аз винаги съм закусвала - това е неписано правило вкъщи - може два залъка да е, но ТРЯБВА да закусиш - на това са ни учили майка ми и баща ми

напоследък обаче промених типа закуска - вече ям мюсли (с много ядки и плодове, повечето си ги слагам допълнително) с прясно мляко.

това, което ме притиснява е, че ставам около 9, пия Л-карнитин, хапвам 2 ч.л. пшеничен зародиш с малко кис. мляко (четох някъде, че влияе добре на метаболизма) и след 20-тина минути се качвам на велоергометъра и така един час. после докаго се изкъпя, докато се подмотам малко и ям чак към 11-12 ч. и обядът ми много се измества във времето....

# 53
почти всеки ден започвам с 2 яйца, извара, овесени трици и айрян  Wink

# 54
Поци, защо приемаш толкова много хранителни добавки newsm78

аз винаги съм закусвала - това е неписано правило вкъщи - може два залъка да е, но ТРЯБВА да закусиш - на това са ни учили майка ми и баща ми

напоследък обаче промених типа закуска - вече ям мюсли (с много ядки и плодове, повечето си ги слагам допълнително) с прясно мляко.

това, което ме притиснява е, че ставам около 9, пия Л-карнитин, хапвам 2 ч.л. пшеничен зародиш с малко кис. мляко (четох някъде, че влияе добре на метаболизма) и след 20-тина минути се качвам на велоергометъра и така един час. после докаго се изкъпя, докато се подмотам малко и ям чак към 11-12 ч. и обядът ми много се измества във времето....

Защото спортувам  bouquet

# 55
Обикновено закусвам с препечена филия ръжен или пълнозърнест хляб, намазана с пастет или с крема сирене + някакво филе.
Не е от най-диетичните и полезните закуски, но ми е омръзнало да ям мюслите и т.н.

# 56
  • София
Вчера закусвах с плодове, защото пак съм на режим.
Днес кисело мляко.
Утре мисля да си направя един зеленчуков сандвич - препечена филийка ръжен/черен хляб, намазан тъничко с горчица, отгоре резенчета домат и накрая за разкош едно листо от зелена салата. Wink

А когато не спазвам конкретен режим на хранене, закусвам с 2 яйца + зелечук или препечена филийка с  парченце сирене/кашкавал/шунка + чай, или плодове до обяд, а може и само кисело мляко.
Всъщност имам много варианти. Wink

ПП- Нещо интересно :
http://www.zdrave.bg/?c=n&id=2224

# 57
Направих си овесените ядки с кисело мляко и мед (дали наистина с прясно няма да са по-хубави Thinking Аз също като хапна сутрин, цял ден ми се яде  Twisted Evil Дано да е на психическа основа, ще си повтарям, че съм сита от сутринта и през деня ще се засищам от мнооого малко  Wink
Приятен ден  Hug
Да,на мен са ми 100 пъти по-хубави с прясно мляко  Peace И мед  Peace

# 58
Отново овес с кисело мляко и мед  Wink
Но вечер хич не ми е намален апетита за съжаление и волята ми тогава е най-слаба...и след голяямата салата и месце...следва шоколад  Embarassed  Close   #2gunfire Е това трябва да се спре!  Wink

# 59
Овесени ядки+прясно мляко +манов мед
Сока на 2 лимона+2 банана+хранителни добавки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт