76та Немска - "Сигнално жълта" - тема

• 14 410
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Татяна, всяка една промяна на режима и обстановката на дребните, дори и за кратко, ги изнервя и обърква.
Изчакай с този експеримент поне седмица, да си припомни, че това е нейния дом и тогава предприеми наново опитите за самостоятелно заспиване.

# 241
Татяна, от дете до дете разликата е голяма, едва ли има универсално решение - моята специално се обърква, когато нещо започне, после се прекъсне, пак се започне и т.н. Така разкарахме биберона, така се научи да заспива сама и пр. В случая, въпреки че Вечка е права с пътуването, свикването и окопитването, ако Симона беше на мястото на Милена бих продължила без да отстъпвам и отлагам Peace
За градината - пръскай мазнотия и обаяние и ще ви огрее - поне моят опит в това направление това показва Rolling Eyes Wink

Тази красота на Не Ангелките видяхте ли? - http://life.dir.bg/2008/05/15/video2997607_0.html - трябва да се гледа обаче до край!

# 242
Аz пък си мисля, че не е добре да прекъсваш и да zапочваш отново, това според мен е много по объркващо zа детето. Ние "свършихме" таzи работа след като навърши 1 година, беше трудно 3 дена, оттам нататък кеф голям.

# 243
не я травмирай. иска да сте до нея какво толкова. Моя не само иска да съм в стаята , а и в леглото  Laughing и да се гушкаме. .. е какво толквоа иска малкото дете , щом е щаствливо и спокойно. Айсе до скив, чЕ zакъснявам вечЕ  Wink

4естно каzано не мисля, 4е я травмирам. Нормално е да недоволства при zагуба на досегаШна привилегия. Лесно е да се каже, какво толкоz има, но раzбери 4е аz си стоях седнала на стола на 2м от леглото й и не правих абсолютно ниЩо, а тя си играеШе и пееШе и какво ли не. Когато мъжът ми е тук е друго, единият може да стои при нея докато другия приготвя ве4ерята, но аz съм сама с нея. А ако си имаме 2ро, как Ще ги приспивам едновременно?  Crazy И както споменах ве4е,

Катя, мерси, съгласна съм 4е мъжът ми го направи прекалено скоро след zавръЩането ни, но сега пък се опасявам 4е ако се връЩаме на стария хал и обновяваме опитите другата седмица, примерно, това Ще я обърква оЩе пове4е и Ще стане оЩе по трудно  Thinking

# 244
Сърфи, Серди, мерси  Hug  писахте докато и аz пиШеШ. Мерси zа куража, мъжът ми и той смята 4е след ден, 2 Ще е окей. Но ако се влоШава Ще обмисля вси4ко. До сега не е плакала пове4е от 3 минути, което не е травмираЩо  Wink

# 245
Татяна, най гадно е zа теб така или иначе Grinning Докато правехме адаптацията, сърцето ми се късаше, имах ужасно шлехтес гевисен и все бях на косъм да се откажа, но слава Богу иzдържах, zащото много бърzо се окаzа перфектния вариант и zа нас, и zа Малик.

# 246

4естно каzано не мисля, 4е я травмирам. Нормално е да недоволства при zагуба на досегаШна привилегия. 

Разбира се ти си знаеш най добре, но нали писа, ;е се ;удиш да не я травмираш и понеже знам , ;е моя определено би се травмирал ти написах какво мисля.
На мен 30 мин ве;Ер приспиване в креват;ето и гушки (между19 и 20 ;аса ) ми действа страшно реаксиращо. ЛЕжа си аз и си гушкам котенцето и си мисля разни неща и си по;ивам .  Wink
Нека сам се откаже п-к тогава ще ми липсва  Wink

# 247

4естно каzано не мисля, 4е я травмирам. Нормално е да недоволства при zагуба на досегаШна привилегия. 

Разбира се ти си знаеш най добре, но нали писа, ;е се ;удиш да не я травмираш и понеже знам , ;е моя определено би се травмирал ти написах какво мисля.
На мен 30 мин ве;Ер приспиване в креват;ето и гушки (между19 и 20 ;аса ) ми действа страшно реаксиращо. ЛЕжа си аз и си гушкам котенцето и си мисля разни неща и си по;ивам .  Wink
Нека сам се откаже п-к тогава ще ми липсва  Wink

Да, писах го, но пресилено, треzво погледнато не я травмирам. Ако zнаех 4е я травмирам не бих продължила  Stop Ето сега на обяд никакво мрънкане нямаШе и се събуди ухилена до уШи  Grinning
Моята не оби4а да се гуШка  Sad

# 248
Гледат ли ви се снимки? Качих малко от миналите 2 уикенда - посещението при Фльоке, Мюнхен, Тегернзее и Вюрцбург Wink
http://good-times.webshots.com/album/563402641DJyKhU

# 249
ШоШи, ако раzликата в таксата не е фрапираЩа, и аz бих иzбрала таzи, където Диана е сега. Все пак е иzпитано място пък и тя самата на дали Ще иска да се мести  Thinking А ако Емма ходи там, няма ли да полzвате някакво намаление?
Не е фрапираща разликата, сигурно на това ще се спрем. Намаление за Geschwister има само за една еднократна такса, която се дава в началото, после на месечните няма.
А по въпроса за приспиването май не мога да помогна много, защото аз съм враг за подобни занимания. Обожавам да се гушкаме и лигавим на моменти, но стигне ли се до спане всяка си заспива сама (за Диана категорично винаги е така, Емма върви по нейния път слава богу). Аз бих продължила да опитвам, иначе смятам, че ще обърка. Да не говорим, че на моменти дечките са добри манипулатори  Mr. Green Ритуалът с приказка-цунка-гушка и уверение, че мама и тати са в съседната стая, отворена врата, светлина в стаята. Ще стане лека-полека  Hug

# 250
Сърф, пуснах си слайдшоу да се порадвам. Супер сте обикаляли, много хубаво било във Вюрцбург, чак се удивих.
Като ги гледам нашите деца имат същото телосложение, не ми е ясно защо моето е по-дебело на кантар  newsm78
И аз искам такава тениска Булгаристан, супер е!

# 251
Татянка, трябва да си сигурна, че го искаш и си готова да го направиш. Децата и това усещат и най-малкото колебание да имаш, ще го използват Wink
Мишо до годинка заспиваше на ръцете ми /или на ръцете на мъжа ми/ гушнат. Беше голям зор да го научим да заспива в леглото си. Говорех му много, че е вече голям и може да заспива и в леглото. Първия ден плака и бях готова да се откажа, посегнах втория ден да го извадя от леглото, но той вдигна ръчички да ми покаже, че вече е голям...
Няколко седмици може би заспиваше с мен в стаята, предимно си играеше. После и сам се научи да заспива, за не повече от 3 дни. Гушка си плюшените играчки и приспива тях.

# 252
Татяна, при нас тази работа я свърши едната баба. Ясмин си заспиваше при гледачката сама, ама вкъщи не искаше в леглото. Като беше бабата - слагаше я сама в леглото и тя свикна. После и при мен нямаше проблеми. Напоследък има моменти в които заспиването отнема много дълго - ставане - връщане, плач,..ама аз го отдавам повече на объркания сън от съня при гледачката на обяд...Ако не успее да заспи дълго - изваждам я и да играе - после ляга чак вечерта.

# 253
Сърф, пуснах си слайдшоу да се порадвам. Супер сте обикаляли, много хубаво било във Вюрцбург, чак се удивих.
Като ги гледам нашите деца имат същото телосложение, не ми е ясно защо моето е по-дебело на кантар  newsm78
И аз искам такава тениска Булгаристан, супер е!

Мисти, на моето му е по-куха главата Laughing. Шегувам се - Гюнтер е с много лек кокал и нежна конструкция. Аз на 2 годинки съм тежала 16 кг. според картона и майка ми Rolling Eyes
Тениската е Албенска - ето ви вариант за почивката догодина.
Приятелка ме подсети, че и дребната заспива приказвайки с плюшковшците, ако много се разговорят някой влиза да я порицае Mr. Green

# 254
surfline много сте сладки всички, да са ти живи издави и голямото и малкото човече в къщи както се казва в БГ - "пу пу грозници"  Grinning (против уроки).
като гледам сред какви красоти се разхождате и положението става неудържимо, искам и аз вече   cry, още малко, стискам зъби и се моля по-бързо да ми мине времето  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт