Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват подготвителните контракции?
Какво представляват контракциите на Бракстън Хикс?
Какви са причините за отоците по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват подготвителните контракции?
Подготвителните контракции са неболeзнени свивания на матката, които се усещат като начесто свиване в долната част на корема, точно над срамната кост. Те обикновено са придружени от леко дърпанe. Тези контракции помагат за подготовката и разтягането на шийката на матката в началото на раждането. Въпреки че могат да бъдат тревожни, ако не зачестят или не станат болезнени, те обикновено са нормална част от процеса на раждане.
-
Какво представляват контракциите на Бракстън Хикс?
-
Какви са причините за отоците по време на бременност?
Отоците по време на бременност се дължат на задържане на течности в тъканите, което може да причини подуване в краката, ръцете или лицето. Те могат да бъдат причинени от продължителна стояща или седнала позиция, топлина, висока температура или определени храни. Препоръчително е да избягвате консумацията на сол и да използвате хладен компрес за облекчаване на отоците.
-
Какво е магнерот и за какво се използва?
-
Какво представляват контракциите на матката и какви са симптомите?
Честито момичета сигурно сте много щастливи!!!

, викам му брех никаква романтика няма у тебе, а мен няма ли да ме вземете или някаква мобилна цица ще ползвате...та така някак си аз останах извън борда 

!!Толкова съм щастлива ще връзвам панделки, роклички ще купувам!!Охх нямам търпение!!Мъжа ми ме помоли да е на следващата заплата че с тоя ремонт финансите се стопяват бавно но славно!!А и кола ще купуваме 
!!Приятел на милото му го дава с пълно каско до края на годината с чисто нови летни гуми и зимните в пакет му дава!За цифричката от 3,500лв!!Еми няма как парите са си пари и с тоя ремонт се събират не малко а като се сетя че след колата ще започнем да пазаруваме и за Симона по-активно!!Нямаме 10 бона и нагоре да дадем а и няма да я ползваме много-той работи на 10 мин от вкъщи аз нямам книжка не мога да я карам!!Само за екстремни ситуации но си трябва до болницата като почна да ходя през седмица и всяка седмица няма как!И бебето да караме като му дойде времето!Необходимост си е!Направо не ми се мисли!Но се чувства болезнено нуждата от кола вече!Днес направо откачихме 2 часа не можем да се приберем от прегледа!!Ха на тая спирка ха на оная то висене висене и накрая едва се качихме в автобуса на вратите стояхме нямам думи просто!!!Няма да се оправим и това си е!!

!
Mariam наща убавица ще е Ния.Ве4е го решихме. Маи едно и също място сме гледали.И ние мислехме АЯ, та да има от а до Я, но се отказахме после,нямало в името някакъв център.Среда нямало де.Ина4е много ми харесва6е.
И от клипчето, което не беше добро и 5те снимки получих само една снимчица.