СЕПТЕМВРИйче щом роди, мама пак ще се втали

• 12 111
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
След бая време невлизане от моя страна да ви кажа:

Здравейте, момичета!!! Hug Hug Hug
Не съм ви чела от почти месец, така че съм изпуснала няколко теми, ама ще си наваксвам Simple Smile Много ми липсвахте всичките и се надявам с бебчетата да сте добре!
Аз вече от 10 дни съм госпожа Маринова Party Сватбата ни мина страхотно, всичко беше върха! Ей сега ще се пробвам да сложа снимка в албумчето, но специално за Sheila поствам линкче с повечко снимчици от нашата слънчогледова приказка http://picasaweb.google.com/eva.vlaykova

Бебчо се скъсва от ритане - вече и тати усеща Heart Eyes
Няма да пиша повече засега - отивам да ви чета Crazy

# 196
  • София
Бебка, браво на вас! Hug
И ние сме при Марков днес следобяд Praynig
Бръмбъзъче, честито! beer  ura ...Г-жо Маринова Hug Heart Eyes

# 197
И аз да се оплача от моя гинеколог от поликлиниката, който работи по здравната каса. Досега ми е правил само изследвания за Спин Васерман Хепатит. Не можел да ми пуска изследвания за цитонамаска защото шииката на матката ми била добре. Не ми е казвал да пия в първите месеци фолиева киселина защото аз съм била интелигентна жена с висше образование и трябвало да ги знам тия неща. Само ми иска пари да му плащам за да ме гледа на уз. Досега три пъти ме е гледал.
Сега отивам в четвъртък и ще си искам да ми се направят пълните кръвни изследвания и урина.
Аз сама си движа нещата и си ходя на ФМ и т. н. но тайно без той да знае, а при него само се водя формално за да бъда записана някъде. Като си тръгна от посещение при него направо се треса от нерви и полудявам. Това е положението в България за съжаление.

# 198
adicted,  Hug радвам се че се "завърна". вчера се сетих за теб, че нещо се губиш. честито за новата къща, с много любов и щастие да е пълна ти пожелавам  1dating  и  stork-boy безаварийно "кацане" на сините гащи в новата къщичка
бръмбъзъче и на теб добре завърнала се. и Честитоооо г-жа Маринова   Gift newsm51 желая ти да гледате винаги в една посока и да бъдете невероятно щастливи
сега ще ти разгледам снимките
беба28, честито и на теб за добрата ФМ
галка, не се давай на докторите. отивай с нагласа да не му се връзваш и да обръщаш внимание понякакъв начин. за съжаление времето и мястото в което живеем са такива

# 199
Хей мамита добър ден!! Hug
Гледам за предлежание си говорите и кога се обръщат мъниците!Аз да си кажа моите наблюдения!На ЖК Симона беше застанала седалищно а на другия ден при Марков беше с главичката надолу!!Няма място за притеснение според мен в тези ранни седмици!!Те се въртят като шугави малките бебоци!!Аз съм чувала и за майки чиито деца се обръщат в родилния дом!!! #CrazyВсичко е възможно!!
Охх мамита кажете ми как да ги лекувам тея нерви??? #Cussing outКато ходещо кълбо съм, не се понасям вече!!Всичко ме дразни иде ми да убивам и измъчвам!!Какво става с мен!!Откачам ли?Тея пусти да опустеят хормони!!!А мъжа ми е едно великото спокойствие,той нали ме вижда за 2-3 часа преди да си легне на другото легло!!С тоя ремонт-край няма писна ми вече да спя при майка ми!!Ауу все едно съм пак 8ми клас!Само ми звъни проверява ме да не съм излизала да не съм ходела да се виждам с тоз и онз....май тя ме побърква най-много!!Нямам секунда мира!!Сега чакам доки да каже как са изследванията и съм на тръни че с тез проблеми в урината ако пак има не знам какво ще правим!!Оххх оплаках ви се едно хубаво ама тея пусти мои нерви нямат край защо е така не ми е ясно!В началото уж като са по-нови хормоните аз бях великото спокойствие,не мож ме накара да се изнервя!А сега малиииии като дива котка съм станала hahaha

# 200
леллеее бръмбъзъче,  Hug страхотна си, направо сияеш Simple Smile роклята и букета ти са много готини. голяма веселба е било

# 201
Момичета да питам за количките. Тук в пловдив знам само за 2 места където има "избор" на колички и то са на чико, чиполино, кангаро и още 1-2 марки които не ме интересуват, та се замислих да идвам в София да си набележа. Къде в София мога да разгледам колички ама да са на едно място не да обикалям 5 магазина. И да има разнообразие на марки примерно Giordani, Concord,  Inglesina и др.

# 202
беба, аз пък мисля да се поразходя до пловдив Simple Smile
открих 4е вносителите на пег перегото са там и ако не ме домързи ще отида, за да мога да видя няколко от техните колички и по възможност цветовете. тук досега /не че много съм обикаляла/ съм видяла само в пигис хаус такава количка и то има две, а пък аз обичам такааа максимално да се затрудня и да пообикалям докато избера  Mr. Green
и на мен ми се иска да вляза в някой голям магазин и да мога да видя накуп всички колички които ме интересуват, да ги пипна, вдигна, да мога на момента да ги сравня, а не по спомен, но не го знам кой е този магазин  Embarassed

# 203
  • София
благодаря ви, момичета за посрещането  Hug и за пожеланията  Hug
бръмбъзъче, честито!   bouquet  bouquet  bouquet наистина си много хубава - сияеш  Hug това със слънчогледите е много яко! винаги да сте един до друг, нали знаеш - когато сте двама, скърбите са наполовина, а радостите се удвояват! много щастие и късмет!
съжалявам, че съм изпуснала толкова много теми  Embarassed няма да мога да наваксам  newsm78 а и вече колички купувате ... искам и аааааз  Mr. Green а изобщо не съм ориентирана  Crossing Arms
да ви питам - болят ли ви гърдите понякога  Rolling Eyes досега 3 пъти ми се е случвало - като стягане, ама много силно за няколко минути и после нищо  Rolling Eyes дали е нормално?
асе, обръщам се към теб, че и тук те имам за най-веща  Hug една позната ми каза да си мажа гърдите от сега до след раждането с глицерин и чист спирт, за да съм нямала проблеми /от тези-следродилните болки/ майка й била акушерка, та и тя така е правела  newsm78 ама не смея - нищо не намерих в нет-а.  Hug

# 204
Здравейте мамита!!! Hug
 бръмбъзъче честито желая ви много щастие Hug на снимките си страхотна.
adicted честит нов дом със здраве да си живуркате и отглеждате дечица там family6
Мирка мила пак ли нервата те хвана милата spoko аз ти предлагам да кажеш на мъж ти да ти купи една хубава боксова круша и като си бясна на някой box така ще ти олеква newsm62 нормално е от хормоните да се чувстваш така,някои жени са по чувствителни а и ремонта си е изнервящо нещо.Стискам палци по бързо да приключи и да се радваш на спокойствие Hug Hug Hug
Айде момичета лек ден на всички пожелавам! Peace

# 205
асе, обръщам се към теб, че и тук те имам за най-веща  Hug една позната ми каза да си мажа гърдите от сега до след раждането с глицерин и чист спирт, за да съм нямала проблеми /от тези-следродилните болки/ майка й била акушерка, та и тя така е правела  newsm78 ама не смея - нищо не намерих в нет-а.  Hug
Адиктче, ако обичаш себе си и бебето не прави нищо по гърдите си Praynig Още по-малко чист спирт #Crazy Бога ми това ми звучи като налудничавите идеи на някои да си стерилизират гърдите Sick
С гърдите ще се занимаем към 8-мия месец. ЗА подготовка нищо не трябва, освен едно-две много внимателни масажчета със зехтин или чист ланолин. Така че - не си пипайте гърдите Praynig
Иринче, лятото може и с чадър да караш. А не съм сигурна дали сенникът от зимния кош не се закача по някакъв начин.
Питай момичето Hug

# 206
  • София
благодаря ти, АсеHug за бързия отговор.

# 207
Аз си мажа гърдите с един крем на мустела но не за да ги подготвям ами защото така ми се нацепиха от тея стрии че ми се мре!Казва се Specific Support Bust Peace
Много съм доволна защото кожата ми стана една мекичка!!!Вярно че е 26лв за 125мл ама ми е подарук а и аз го пестя!!Иначе и с чиста мас се помазвам!!Някои жени като ги знам слушат лекарите и си търкат гърдите да им загрубее кожата ooooh! ooooh!!!Само това ми липсва!Няма и да ги пипна!! Crossing Arms

# 208
  • София
Питах, Асе, не се закача. Благодаря ти за отговора. Сигурно ще я взема. Много ме кефи зимният кош!

# 209
а мен ме караха преди години да съм си търкала зърната с груба хавлия за да свиквали с болката. Shockedама аз не издържах и го зарязах това. някой беше питал за подобна количка преди,ама нямаше отзиви.да питам и аз,еи тази-

http://www.buggy4baby.co.uk/2.html

браво,бръмбъзъче за сватбата.много хубаво,много се радвам за теб!
мирка,не се притеснявай ,май всички сме така с тез нерви. аз миналата седмица се изпокарах с мъжо ,щото просто само той ми е под ръка. ама се обади един ден от работа и каза че нещо не е добре-настинал  ли ,какво и аз изтръпнах. смразих се направо щото като се замислих майки,бащи,братя и т. н. ,роднини, ама семейството сме аз и той....и не знам какво бих правила без него и ми стана мн мъка та ми дойде акъла навреме да не го ядосвам, щото и на него не му е леко.

Общи условия

Активация на акаунт