СЕПТЕМВРИйче щом роди, мама пак ще се втали

• 12 105
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
мисля, че най-накрая редактирах списъка и линковете добавих.
Ако някой има забележки да каже да поправя каквото трябва, че може да съм изпуснала нещо от толкова много информация.
Тук само човек 2-3 дена да не чете и неможе повече да навакса.
 честито на бръмбъзаче   bouquet Много любов и семейно щастие и да сте много сплотено и обичащо се семейство.
 Лек ден на вси4ки от мен.

И мен ме интересува каде в София мога да отида и да видя много колички. айде мове и в 2 магазина да ида. Ама като казвате  имената на магазините казвайте и адреси, че мен имената нищо не ми говорят и не знам каде да ги търсия

# 211
  • Свиленград
Момичета!!!!  Hug Hug Hug Благодаря ви за подкрепата отново. Количката,която искам да взема от продавалника е Куини Бъз.  newsm78 Още съм в чуденка,защото за 780 лв. мога да взема и друга количка чисто нова,нали???? Леле не знам какво да правя ,а най-късно утре трябва да отговоря на момичето. А и мъжлето го няма да вземем заедно решение. Той ми каза одеве по телефона,че в крайна сметка аз ще я ползвам основно,но все пак друго си е да я види и той. А може и като на Дидка да си вземем в крайна сметка.  Mr. Green Mr. Green
Adicted,честит нов дом. Сигурно е супер да живееш някъде,където всичко си е наредено според твоите предпочитания. Само хубави емоции в този дом ви желая.
Беба, честита ти нова фамилия. НЕ съм гледала още снимките,но след малко ще го направя. Сигурно си невероятна. Булките винаги са найк-хубави,защото точно в този ден са и най-щастливи. Желая ти безоблачно семейно щастие.
Мирка, по-спокойно с нервите,защото бебо всичко усеща. Като се изнерви помисли си за него и се успокой,защото тези нерви ще ти трябват за след раждането и в живота нататък. Hug Hug

# 212
Няма как в два магазина да се видят всички колички Peace Трябва поне в 5 магазина да се иде Peace
Бейби Маркет - в Иван Вазов - внасят АВСдизайн
Пигис Хаус - там има Чико, Пег-Перего и... май разни Чиполинота
9+ - тук са Инглезина
Чико - имат Чико, Стоке и Бъгабу
Малечко - Кам, НеоНато, Бреви и Бебе Комфорт
, а и Пакостник в Овча купел - Бъгстър-а на ТФК, Както и модели на Перего, Кам, Чиполино и Бертони, както и Бейби Нова в Павлово - всички Куинита и Макси-Кози-та
И не съм сигурна дали не трябва и в Бейби Планет, заради Джейн (Jane) Thinking
Така че - успех на запътилите се към пазара на колички Hug
Ако искате едри и всъдеходни би трябвало да не пропуснете и Штъркел в Западен Парк - Маг Инглънд и X-Lander - последните се оказва, че ги правят на поточната линия на Куини и са всъщност част от старите им модели.

Вилистар, току що видях, че си постнала преди мен - НЕ БЪЗ!!! Всичко друго на Куини си заслужава, но не и Бъз-а. 12 кг. С три основни недостатъка - широки задни гуми, които затрудняват влизането в асаньор и минаването по някои тротоари; малко и двойно предно колело, което затъва при всяка неравност и се пълни с кал и сняг при лошо време; кош в постоянна позиция, което означава, че дори да е легнало детето е основно със сгънати крачета, а като е по-малко просто му стърчат нагоре.
За тези пари можеш да си вземеш и нова и на старо много по-добра от Бъз-а Grinning

# 213
Здравейте сладурки,
Unique, много се радвам, че ще се засечем при Марков на 1ви юли. И аз искам снимка на бебока. Засега му викаме "на мама бонбона". Вчера даже свекървата сънувала, че като се родил и казал "аз съм на мама бонбона", та се пръснах от смях.  hahaha
Addicted, къде се изгуби? Това с новото жилище е мнооого хубаво.  Ние се нанесохме отскоро и направо си умирам от кеф.
Асе, искам да видя Сияната на това списание. Нямаш ли снимката? Дани я покажеш Heart Eyes
Бръмбъзък,   bouquet честито  Hug. Много семейно щастие и любов.
Хайде девойки, май месец е перфектен за бира и картофки в парка! Добре че Unique, напомни за идеята. То сега е малко лудница с тея работни дни, но като се нормализира седмицата може да врътнем една срещичка, а? Party
Мирка, и аз се мажа с тази Мустела - същото дето го каза. Ама на едната гърда имам не червени черти , а цяло червено петно, което ме сърби. И се чудя дали е алергия или просто огромна стрия newsm78 ooooh!

# 214
лелле Асенцето Simple Smile , наистина си маняк на колички Simple Smile
Аз имам късмет, че ми казаха само да си избера каква да е и да ми я подарят, щастива съм като слон и най-вече, че няма аз да обикалям магазините, а само и-нет.
Трябва ли като лежим все да сме на дясната страна, аз чесно за сега не се съобразявам с това, защото на една страна само си е чисто мъчение и почват да ме болят ребрата! Добре поне, че по гръб да лежа и без това не ми е удобно.

# 215
  • София
На лявата страна по принцип е хубаво да се лежи, не на дясната Wink

# 216
Иринчето ме е изпреварила - наистина е хубаво да се лежи и спи основно на ляво. Както писах и по-горе идеалното предлежание за нормално раждане е главично с телце от лявата стана и крачета нагоре и в дясно. Така че - лежете си на ляво и туй-то Hug
Мдаа, маниак съм - спор няма. И като не съм виждала нещо директно спирам майките на улицата да ми обяснят какво бутат и какви недостатъци му намират Mr. Green Мъжът ми се фука с мен, че познавам количките по дръжките и колелата, така както той познава колите само по мигачите Wink Laughing

# 217
  • София
Това за лявата и дясната страна на лежане, и аз гледам да го спазвам, ама като ми омръзне на ляво и обръщам на дясно. Та по тоя повод, вчера ежим си в леглото и аз се звъртам на дясната страна и бебо почва да ритка. А нашото момченце от ляво са му краченцата а от дясно главичката. И слагам ръката на мъжа ми, и той вика "Ми да, кво искаш? То брбто е с надолу главата в момента и ти вика "Алоооо, я се обърни бе! Не ми е удобно така!"  smile3532 Joy

# 218
  • София
Асенце, ще взема да я взема тази Джейн варненската. Да?

# 219
Здравейте момичета
Честито на булката с пожелание за дълъг семеен живот /снимките са страхотни/
Луси, Асето нещо се спотайва и не казва за Сияна, но ето линк към списанието
http://www.moetodete.bg/spisanieto/p3_780_0.html

# 220
Асе, я кажи какъв кусур намери на Бугабуто, че се отказа от него?

# 221
Привет на всички и честито на Бръмбъзък-много любов и усмивки.javascript:void(0);
married
Та да питам и аз  за количките.С мъжът ми си падаме малко гиганти и сме сме спрели на Макларън МХ3 притеснява ме че е триколка http://www.maclarenbaby.com/us/index.php?option=com_content& … 19&Itemid=511.А определено предпочитам с големи колела.

# 222
Ах мойто ляво и дясно!!! Исках да кажа ляво   Embarassed Ще си притискаме сърцата няма как ooooh!
Аз много съм си харесала тази количка http://www.eurobridge-bg.com/max_100.html или тук http://www.kasidabg.com/strollers_filuu.html, някой има ли впечатления от нея?

# 223
Видях, ги видях ги видях с какви гащи сме 100% сини  Joy Отбора на юнаците се увеличава  .Таткото го няма никакав от щастие Много сме щастливи  Laughing
Само кадето сме се разположили напречно и ако останем така до края няма да може да се роди нормално..но време до тогава колкото искаш може и да се обарнем Simple Smile
Целувам ви всички Heart Eyes

# 224
Извинете, че се намесвам - издирвам едно момиче, може да е регистрирана при вас, не се познаваме лично.
Казва се Вики, от кв. Люлин 4 / София, съпругът и се казва Милош... Ако случайно пише тук, ще и бъда благодарна ако ми пише на ЛС... Ще ми е приятно да се запознаем.

На всички вас - желая лека бременост и приятен ден!

Общи условия

Активация на акаунт