СЕПТЕМВРИйче щом роди, мама пак ще се втали

• 12 092
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Piaf, благодаря ти слънце за помощта!!! Прегръдки на всички ранобудници Hug Имате ли вече проблеми със съня? Аз все се въртя и се чудя как му е най-удобно на бебчо...

# 76
А добро утро Simple Smile   Nature Partly Sunny
Шейла, записвам се да те "следя" Simple Smile много яки снимки и чакаме за още.
Асеее, супер че вече ти е в ред нета, че липсваш на нас форумките. Много яка количка сте взели. Сега ще гледам и за тази марка по магазините, че добре изглежда
Диди, честити розови гащичи  stork-girl
Ирини радвам се че сте изкарали страхотна почивка в Гърция. И на мен много ми харесва там, още повече сега не е супер горещо, а е доста по топло от тук. Моят мъж обаче се притеснява, че нещо да не ми стане и там как бихме се оправили по болниците.
Муци, явно добре си и е във Враца, не те четем честичко, а си толкова забавничка и свежа
Ако някой с "цъфнали" гащички съм пропуснала, сори  Hug, да са ви честити  stork-boy stork-girl

# 77
Асе, привет душа. Липстваше ни наоколо. Какво стана с интернета?
Хубава количка си закупи и ти, ама защо такава евтина? Wink

mari-p, отивай си до Гърция и да не ти пука. Живота е кратък. Ще кажеш здраси някой път на блога, нали.

Поспах си малко, като ленива булка следобед и сега се подготвям за готвенето на големият сос за паста.

# 78
Здравейте мамчета!!! Hug
Асе радвам се че пак си на линия Party и браво за количката newsm10 много е готина.
Ох момичета стискайте палци мъж ми днес да се върне с кола най-после дано да намерят подходяща Praynig
Айде лек ден на всички и после ще се включа пак Hug Hug Hug

# 79
Здрасти мамета!
Асе добре си ни дошла Hug!!!Айде и повече да не се губиш по трасето!Да ти е честита количката и на теб!Много е шик а и е убийствена цената!Браво!!
singing стискам палци миличка да се похвалиш с новото возило днес!!Като знам на мен какво ми е на главата те разбирам!! Peace
Муц нещо за дупарата говориш-боляла те!Ох и мен ме боли гъзерата и само му се оплаквам на моя мъж да ми я разтрие ама той не ще!! Joy
Аз си спя нормално даже ненормално!Като легна към 12 и сутрин в 12 ставам ето и днес пак така!!!Спя като заклана!!Ама тая нощ пак имах странен сън #Crazy!!!Сънувах че раждам/сефте/и после как си разхождаме бебка в новата количка ама сме забравили да и купим дрешки пампита абе всичко и аз се карам на моя мъж "Виждаш ли сега като ме карахте да не купувам нищо преди да родя и детето голо ще ходи ти си виновен #2gunfire"И се събуждам!!!А беба една малка красива!!!Ама няма с какво да я обличам, къпя, преобувам!Срам и резил  ooooh!!Та за това съм решила да не ми се сбъдне сънят да започна да си пазарувам на детето!!!Има ли такива ненормални жени кат мене???Аз съм за онова място дето ги разпускат вече от там!!Толку съм зле newsm78Ади хубав да ви е денят! Hug

# 80
  • Бургас
Добър деееен! Не съм пила кафе още и ще пиша спяща..видях, че уанда вика да търпя, ми търпя, ама мрънвам с усмивка..))мари-то , хубаво е във Враца, искам да влизам честичко, ама времето..гуш за тебе...Мирката, и младежът така..ич не му се ще..фане малко, па пущи, нямал сили от работа..бре да му се не види..Simple Smile) Laughing а за сънищата, мааани..вие поне еротични понякога имате, ами аз..бабичка да ви гони да ви такова, убаво ли ще ви е.. Joy
Е тази нощ сънувам, че бутам малката в количка, ама съм пак с корем..бе гледам се аз..не съм раждала, пък тя вече голяма даже..и нали ви казвам- бутам я та бутам, а корема ми голям..и представяте ли си, размишлявам в съня- сигурно имам близнаци.. Joyедното е в количката, другото е в корема..и мисълта на втора линия- сигурно това в корема ми е втората бременност..което за мисъл си е много нормална, ама..кога родих, кога го отгледах, кога па направихме второ..че и на него му дошло времето да го раждам кат се гледам отстрани сега на съня:)...ша взема тамян и ша почна да гоня хормоните из стаята денем и нощем #Crazy а на вас желая приятни емоции в днешния ден:) и добър апетит;)
Благодаря на Юник, че ми се обади! Heart Eyes

# 81
Здравейте и от мен   bouquet Нещо много е замрял неделният ден.
Асенце, добре завърнала се  Hug Много ми беше домъчняло  Hug А количката е супер  thumbsup И на каква цена!
Sheila , какви снимки само   newsm74 Браво! Истински професионалист!
Момичета, разбивате ме с тея сънища  Joy Муци, ти в голяма перспектива сънуваш  Joy
singing_girl , стискам палци за колата  fingerscrossed
Мами, моя кръст се влошава от както го повредих вчера Sad А онзи ден си разтегнах мускула на бедрото и  вече трети ден адски много ме боли. Кажете от тези мазила можем ли нещо да ползваме, че той тати е ортопед, ама не знае к'во става за бременни, а на доки ми е неудобно да звъня в неделя  Embarassed  Иначе алтернативата е компрес с ракия, а аз само като я подуша и ...  Sick

# 82
  • София
Здравейте, момичета.
Сега се връщаме от разходка от езерото Ариана. Ей, много е хубаво там, бе.
Моите мъже отидоха на плуване и аз малко релакс Laughing
Май мернах Асето, ама тя ще каже дали е била тя на входа на южния парк Embarassed
Уф, нещо съм се притеснила - тези контракции много Sad Пък и все нещо ме дърпа, притиска така ниско долу и хич, ама хич не се чувствам комфортно Cry
Добре, че утре съм на контролен, да каже док какво да правя, че се притеснявам вече Sad

# 83
иринка, ние бяхме в Южния, ама на входа откъм "Нишава". Едричък син кит ако си видяла, или евентуално в сини дънки и бяла блуза - аз съм била Laughing
И тъй като си взехме количката на собствен ход, та Сияната я изпробва. Сега спи в нея и каза, че й е много удобно. Та за сега и аз съм доволна от избора, който направихме. Пък и точно таз количка я заглеждам още като бях бременна със Сияната Wink
Шейли, чак себе си изненадах с цена Wink Laughing Ама и мен като ме подберат рационално-спестовните - нямам равна ooooh! Laughing
Соничка, нищо от мазилата не става за бременни Sad Евентуално билколечение или хомеопатия. Масажите също могат да бъдат опасни... Тъй че гадно или не - ракията те зове Hug
Муцка, какви са тез сънища, бе душа Shocked Ти утрепа рибата с факти - близнаци, от които единият в корема - е това ще е не за Гинес, ами не знам за къде Sunglasses
Мирка, надявам се вече да не зачезвам така Hug Иначе цената на количката наиситна е супер. Ще взема редовно да преглеждам и ако видя нещо хобаво ще ти го плюя, пък ти ще си решиш Hug Кажи само колко пари отпуска "началникът" за целта и ще гледаме да оправим работата Hug
Междувременно погледни това http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=228225&cat=3 Цената е заедно с кошницата за кола. Нова струва 550 лв.

# 84
Привет, мами!
На нас днес ни сглобяват детската стая, та е един шум от бормашина, една мръсотия.....не ви е работа, ама е важен крайния резултат!Като приключат окончателно ще снимам и покажа.
Някой беше питал по-назад за СУЕ. Физиологично умерено ускорена СУЕ се наблюдава при бременни жени от третия месец на бременността до втора - трета седмица след раждането, поради завишените нива на фибриногена. И моята от петък е 30мм, а левкоцитите са 10,3, но това е нормално за състоянието ни. Така, че СПОКО!
Това е от мен. Лека неделна вечер на всички!  bouquet

# 85
  • Бургас
red_sonya_ , Асенцето Simple SmileHug, irinaradeva- дано всичко е наред утре и да се обадиш да кажеш Hug, red_sonya_- повече забавления, мац и да забравиш за кръста, а утре питай док и ти кажи какво е станало..приятен неделен ден на всички.. Heart Eyes

# 86
  • София
Е какво стана сега, само аз ли бях на лекцията за бременни в Хиполенд? Ама много сте несериозни значи!  Naughty Аз спечелих си курс за бременни в училище МА МА http://ma-mabg.com/ Е не точно спечелих, че трябваше томбола да се тегли и да спечелят 3 момичета, ама се оказа че само 4 могат да посетят курса(една щеше да ражда след седмица, друга родила вече, трета незнам си какво) та се "смилиха" и ни дадоха и на 4-те.  Blush И малки подаръчета от АVENT имаше, та така. Беше интересно. Сега чакам лекцията на Асето!

# 87
Асенце, мерси за съвета, мила  Hug Но с ракия не се мажа  Sick Не я понасям тази миризма  Sick Дано мине от самосебе си  Praynig Ще си ходя така - куца и прегърбена  Joy  Joy
Муци, то от забавления се докарах до тук и май от тва ще се оправя  Joy Те хората са го казали: "Клин клин избива!"  Mr. Green
Дидка, как ме е яд, че забравих за тази лекция  ooooh! Можеше да дойда, че и без това цял ден се чудя какво да правя вкъщи сама. И поздравления за курса Wink
Днес нали нямаше какво да правя, та до сега се вихрих в кухнята. Такава супичка направих, че думи нямам  Flutter Лошото е, че като съм там и нон стоп отварям хладилника и нещо похапвам  Sad Дали като родя ще ми мине тоя апетит ? Сега непрекъснато съм гладна и ми се яде всичко! Само дето и всичко ми се лепи на дупето Sad

# 88
Mirkata_21, явно много преживяваш всичко. Опитай се да се успокоиш и да не се притесняваш за всичко. Иначе за дрешките и аз мисля, че е добре всичко да си купим преди раждането.
После пак могат да се вземат нещата. Но е голямо удоволствие сама да си избираш всичко.
За след раждането - има и интернет магазини. Ако нещо е забравено може да се поръча да ти го донесат, дори и таткото да не може да пазарува.

# 89
Здравейте мамита  Hug
Мирка, наистина явно много преживяваш всичко в ежедневието, щом сънуваш такива неща. Аз също мисля да си купувам предварително, суеверия-муеверия, много важно, не искам друг да избира за бебенцето ми. искам с милото заедно да харесаме нещата и да са ми готовички.
Муци, паднах да се смея на твоя сън. наистина вече май искаш братче/сестриче
По повод сънищата и аз сънувам много от нещата, които са ме развълнували през деня. а най-бруталното е че сънувам и разни много странни неща
Асе, случайно като бяхме навън видях като твоята червена количка. Леллеее невероятна е на живо. Мамата, която беше с нея ми каза в кой магазин ги има и ще ходя да гледкам
Соня, не мога да ти дам съвет за кръста, защото и аз не съм се спасила от болките, но си почивай и си направи лекото масажче с ракия, дръж си една кърпа или шалче пред лицето, да не ти мирише
Дидка, значи теб съм видяла в Хипо-то, но не бях сигурна. бяхме там да гледаме колички и тръгнахме горе долу преди да почне лекцията, че мъжа ми естествено не го привлече идеята, а имахме  и до Бриколаж да ходим. Браво за спечеления курс, сега ще видя инфото, което си пуснала.
Съншайн, непременно да снимаш. ние скоро няма да правим детската, но ми е интересно да разглеждам
Дано не ви изкуша  Embarassed, но сега за пръв път правих бисквитена торта и сега я мисля дали ще стане

Общи условия

Активация на акаунт