Горчиво е.Мн хубаво оформена е първата страничка! Браво на творците

Пък и времето беше скапано, съжалявам, че не минахте с Иска, но поканата е валидна
Синеоче, и ти мила, другия път, на вилата
Пък и за всички се отснася, де

И като ме захапе, поне 30-40 минути цока. Та с отбиването, нямам представа кога ще е. Иска ми се сам да се откаже, но знам ли... Като се сетя за яслата на есен и си мисля, че ще е по-добре ако още се кърмим, все си мисля, че така по-лесно ще кара яслените вирусчета. 

Искаше да гали и понитата, но не се доредиха. И на щтраусите хвърляха пуканки, но там вече от по-далечко. Сега мисля да го водя на куклен театър и ако има желаещи може да се организираме. Повечето постановки са в събота или неделя от 12 часа. 

Татито ни имаше излизане с колата и решихме да се поразходиме всички. То голяма разходка беше, Дани така се изповръща в колата, че ...още ми мирише, хем не беше вечерял. Досега съм прала, киснала...
Добре, че на връщане заспа и нямаше фонтани, досега не ми е правил такива номера и като цяло много обича да се вози.

Незнам намазано на пръста дали се отмива лесно, но от биберона е почти невъзможно.

, че от понеделник съм на пангара
Даже ми се струва, че няма да мога да се справя и в служебно и в семейно отношение. Лелееее.
. 
. Моя баща има същата брадичка и бяла коса и му е заприличвало на детето
Кой ще ни вдъхновява за подвизи?

Хайде бай! 

то човек една дупка не може да си изкопае.Грам трева няма ,да се по търкаляш. 
И аз така!Не ме влече нещо.Затова обмислям да си направим едно братче или сестриче на Фил.
Голям кеф ми е да си чета книжки,да се ровя в пясъчника,да гледам анимации....
Аз решетката я махнах преди месеци.Така Филип,когато се събуди и идва при нас .Но ни става много тясно в леглото.Ще взема и аз да преместя кошарата и да разширя спалнята