Тиция, тази история с колите е отвратителна. Нама ден, в който да не се възмутя от нещо, свързано с паркирането и всякакви такива. Аз мисля, че ако имше повече контрол от съответните органи, нещата щяха да са различни. Затова, аз бих съдила направо общината (или който отговаря за това), че не си изпълнява задълженията и с това практически ТОЙ е причина за наръшаването на реда и погазването на правата както на пешеходците, така и на шофьорите. Не знам дали стана ясна мисълта ми... А че хората са станали истерични и агресивни и незачитащи нокого освен себе си, това е друга тема. Точно затова продаваме книги "за душата", че тя горката е станала така демоде и така е изгубила значението си в съвременното консуматорско общество... Ох, ама и аз откъде тръгнах и къде стигнах. Ама на мен това ми е болната тема, момичета. Та, Ели, подкрепям те - този, който е измислил парите в ада да гори!

най-после 

Другите-къде сте? Всички ли почнахте работа?

ами на мен точно лятото ми трябва,да има кой да го гледа,от септември мога и сама да си го гледам
.Тръгваме ние с мъжо и с детето да обикаляме яслите в града,отвсякъде ни отрязват естествено.моят мил и уравновесен мъж,вече не е така мил и уравновесен.псува вика,абе какво да ви разправям,кълбо от нерви съм.от две места ни казаха че ще ни помогнат и така,седя сега и се надявам.....
.
Тук някой умник е измислил рали от 13.30 часа.
И така двамата с Венци успяхме да подремнем едва 20 минути. То не бе шумотевица, не бе чудо
Заровила съм се да чета,че останаха само два дена.Не,че ще ме класират,като зам каква е мизата за Варна,но заради спортната злоба ще отида.
До скоро!

Мен пък ме тормозят да понадебелея,че съм станала 48 кила и дрехите ми хлопат.Мъжът ми даже ми каза,че не прави секс с мен ,защото приличам на осмокласничка. 
. yanac, аз вече не кърмя, но, доколкото знам, поне 5 от момичетата тук си кърмят още. Като гледам алергиите, които налетяха на Яна, откакто не я кърмя (а преди не е имала никакви проблеми), съжалявам, че я отбих. Още повече, че го направих заради плановете си за второ дете, а то не се получи. Предлагам ти да погледнеш скептично на доводите на зъболекарката ви