Блис 57 за всички в САЩ

• 16 971
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Мерси на отговорилите  ; само аз ли имам проблем са дам 25 кинта за грозна пембяна джапанко-галошка, която за 1 лято ще е малка или съсипана? Гледах вчера в чилд.плейс,за 6 кинта,имам и купон за 20% оф,та за 5 лева мога и да преглътна, ма повече newsm78

# 91
Мерси..само аз ли имам проблем са дам 25 кинта за грозна пембяна джапанко-галошка която за 1 лято ще е малка или съсупана? Гледах вчера в чилд.плейс,за 6 кинта,имам и купон за 20% оф,та за 5 лева мога и да преглътна, ма повече newsm78
Не си сама - във фейсбук има една група Не на Крокс галошите, не ги разбирам и аз...

ей голяма краста е тоя фейсбук, ама колко приятели изпонамерих

# 92
Мерси на отговорилите  ; само аз ли имам проблем са дам 25 кинта за грозна пембяна джапанко-галошка, която за 1 лято ще е малка или съсипана? Гледах вчера в чилд.плейс,за 6 кинта,имам и купон за 20% оф,та за 5 лева мога и да преглътна, ма повече newsm78

И аз така си мислех в началото, но ползването им показва учудващо добри резултати. Много лесно се поддържат, дори и накаляни, омацани, се мият и съхнат за нула време. Не са се изтъркали, нито скъсали, единственото което ме притеснява, че според мен запарват краката, но като я проверявам не са мокри. Поодраскали са се, но и тя много ги ползва, както вече казах и много активно.
Не знам по-евтините дали са толкова издържливи. При нас на оутлетите ги дават за 22 с таксата.
Може да пробваш - няма да те е толкова яд после.

# 93
онзи ден си купих тези тези и
тези
като  от 2рите купихме и един чифт на майката Дан за денят на майката.Трябва да викажа че са адски удобни чепици.
Елла има от серията на скетчърс подобни на крокс!

анет ако на малата са и удобни купи и по евтините ,гледам и в таргет ги има евтинички и много цветове,определено не си заслужава за децата фул прайс ориджинал Peace

Мария...съчувствам ти (((хъгс)))

# 94
  • У дома
MVK , много неприятно! Мен от това най ме е страх, сигурно, защото нямам чупени кости.
Зора, леко оздравяване. До два дена ще ти пусна колетче - кога пътуваш?
Крокс - купих на Мая от по-евтините и май са добри. Нали са за един сезон все пак.  
Я кажете и на мен за лагерите - на моят син май това му трябва, че какъвто е глезен...

Вижте аз как апришиейтвам нашия учител тази седмица

# 95
Ха , не си само ти. И аз така като теб"галоши им казвам". Че веднъж една приятелка ми се обиди , като и казах"сериозно ли даде 30$ за тези галоши"(е аз на майтап , но тя се засегна , че после се извинявах ooooh!). При нас в Маршалс ги пускат на сейл понякога , но пък Дида още не ми е искала, явно не ги харесва , знам ли newsm78
 Момичета благодаря за пожеланията на "проходилия -катерач"(пак беше на стълбите преди малко , явно е време за гейт вече). Тортата не е нищо особено(не скромнича) идеята беше малко по-друга , но нямах време. А и да се похваля-питката ми стана-брех даже аз не повярвах. Мека , сочна ,голяма болярска питка Mr. Green

# 96
  • Boston, MA
Ми намерили сме го кърлежа... някъде от някой парк или площадка. За всеки случай днес писахме имейл на градината, да вземат да нпаръскат навън (май имало още 2-3 деца, та за мен е почти ясно къде е развъдника).

Бенсън, водих го при неговите лекари, педиатрична практика в Харвард Вангард.

Дани мина вече през 2 чифта галоши, и ние с майка ми си купихме миналото лято, носим си ги, удобни са, дори и псевдо-крокс. Сега съм му харесала едни синьо-зелени, оригинални, май тях ще взема.

# 97
Пингвин, не издържа във Варна, а? Wink Като посещаваш обади се, че аз до Индия ходя, ама до София не  Mr. Green, много е далече.
Aбе не, че не издържах, а по скоро баба и дядо на Изи не издържаха,а тя малката хич не е кротка  Stuck Out Tongue Winking Eye . А и те милите по цял ден на работа и им идва малко вповече внучката засега. А и сестра ми катастрофира зле, тя самата е добре , но колата е помляна, та сега в София хем съм и психически съпорт, хем и давам мойта кола когато и трябва.... А на теб щях да звъня да се видим преди да замина, но тъкмо се беше върнала от Малайзия и реших , че ти трябва почивка и не ти е много до мойта особа Mr. Green
 Рая пак честито за проходилите крачета......а тортата беше много вкусна.....мерси  Grinning
Джена май Ноли рано ще прохожда , готви се  Wink
 newsm23 Изи днес седна сама без да се обляга, оправда си навършването на половин годинка  Peace лелееее кога мина половин година........ сега се замислих  ooooh!

# 98

Не си само ти  Grinning, на щерката и купих Dora pink clogs от Таргет: http://www.target.com/Dora-Explorer-EVA-Water-Clogs/dp/B000VYPKY … mp;rh=&page=1
Тя много си ги харесва, не смятам за нужно да и купувам по-скъпи галоши, като знам че догодина така или иначе няма да и станат.

ПС: Как да публикувам линк от уебсайт, само с една дума, без да поствам целия линк?
10нкс

# 99
  • Там,където се събуждам щастлива.
Момичета,
дали знаете сайтове на магазини за дрехи, които имат on-line пазаруване, които изпращат до Европа? Опитах се да открия нещо, но....не успях.

# 100
  • У дома
Бубка , на Мони сме вадили преди години и нямаше усложнения, дано и при вас така.

Рая, много задобря и ти! Е, сега наистина д. да ти е яко Simple Smile

# 101
Как да публикувам линк от уебсайт, само с една дума, без да поствам целия линк?
Като си пишеш отговора, цъкни на иконката с глобуса, а копирания линк залепи в тези [url]  скоби, ама сложи преди това знак за равенство, ето така [url =] (без шпацията; аз я добавих, щото иначе се омазва описанието). Между двете урл "заскобявания" тури думата, която искаш да се вижда в поста ти.

Разбра ли нещо изобщо?

# 102
....25 кинта за грозна пембяна джапанко-галошка....
Чак след това описание загрях за какво говорите  Laughing. Може да са удобни, но са ужасяващи наистина  Mr. Green . В България също са много популярни, даже зимата имаше пак такива гумени с дупки и с нещо като вълна отвътре  ooooh! луда история. Аз ходя само с равни обувки и тези на драго сърце ги заобикалям от далеч  Simple Smile
Но тези , които Вики е пуснала изглеждат доста по-добре.
Аз след час и половина плаж смених тотално окраската  Laughing- отидох беличко а се върнах негърче   Nature Sunny 4470, като знам че има хора дето за 2 седмици не почерняват толкова и ми иде да се кандидатирам за Рекордите на Гинес

# 103
Как да публикувам линк от уебсайт, само с една дума, без да поствам целия линк?
Като си пишеш отговора, цъкни на иконката с глобуса, а копирания линк залепи в тези (без шпацията; аз я добавих, щото иначе се омазва описанието). Между двете урл "заскобявания" тури думата, която искаш да се вижда в поста ти.

Разбра ли нещо изобщо?

Сега ще опитам, дано да стане  Grinning
Офф топик, наскоро прочетох тази книга, много ми хареса, прочетох я на един дъх:
книгата]  скоби, ама сложи преди това знак за равенство, ето така [url =] (без шпацията; аз я добавих, щото иначе се омазва описанието). Между двете урл "заскобявания" тури думата, която искаш да се вижда в поста ти.

Разбра ли нещо изобщо?
[/quote]

Сега ще опитам, дано да стане  Grinning
Офф топик, наскоро прочетох тази книга, много ми хареса, прочетох я на един дъх:
[url=http://www.amazon.com/Kommandants-Girl-Pam-Jenoff/dp/0778323420]книгата

# 104
Oops, нещо май сбърках  Crazy
Нищо, пак ще опитам  Wink

Общи условия

Активация на акаунт