Блис 57 за всички в САЩ

• 16 999
  • 282
  •   1
Отговори
# 150
  • USA
Честита първа годинка на сладкия A.J.!    newsm59  ura Да е много здрав и усмихнат!

# 151

Clairette, гадничко... Па и ще се олюпиш после...

Мани ужас, дано поне беленето ме подмине  ooooh!
[/quote]
Ами аз да те успокоя-няма начин да те подмине , още повече че си се "препекла" още от първия път.Ще минеWinxЧестити ходещи крачета и на вас. Скоро да бягате наоколо(само не се катерете като нас Wink)

# 152
Честит Рожден Ден на синеокият сладур АJ!    bouquet  bouquet  bouquet
Усмивката да не слиза от лицето на рожденника, и мама и татко  Hug

Winx, браво и на вас! Честити ходещи крачета - и толкова рано също  Grinning

Клеърет, съчувствам ти  Grinning, аз пък като ходих на море в БГ се препотих 20 пъти по 8 часа дневно в продължение на 10 дни и пак не можах да докарам тена, който хващам в Маями за общо 10 часа и 5 дни ваканция...  Mr. Green

МрСГ, дано тази лека шарка мине още  по-леко при София...  Hug

за тези, които са ме търсили във фейсбуук - не ползвам и нямам профил  Crazy

# 153
 newsm59 на AJ. Да расте все така усмихнат  Sunglasses

Брат ми днеска е рожденник също и приятелката му му е подарила GPS  Crossing Arms. Ние сме му купили същото за graduation present  Whistling (great minds think alike  Mr. Green). Ако някой има блестяща идея за град презънт, да я сподели плийз, че завършването е след 10 дни  Tired

И аз получавам спам за по-голям..., ама аз си имам нужда. Моят никакъв го няма  Wink  Mr. Green

Clairette, мазила с алое много помагат срещу изгаряния  Peace

# 154

Брат ми днеска е рожденник също и приятелката му му е подарила GPS  Crossing Arms. Ние сме му купили същото за graduation present  Whistling (great minds think alike  Mr. Green). Ако някой има блестяща идея за град презънт, да я сподели плийз, че завършването е след 10 дни  Tired

iPhone, iPod, BlackBerry или подобно, пари в брой, екскурзийка. В зависимост от плановете му занапред, можеш и голяма сума в гифт карта в подходящ магазин. Ако ще става костюмар примерно или ако ще се мести...

# 155
Juturna-колко е голям брат ти т.е. скул или колеж завършва? камера,ваканция,лаптоп,абонамент за нещо,вкл айтюнс, гифт карта от мола..

# 156
Колеж завършва. На 23 става магарето на кака днеска  Party. Иначе той си пада по технологични джаджи, но хубав лаптоп има, камера има, нов телефон има, с гадже живеят заедно, та са що-годе обзаведени, часовник ще има подарък от нашите. По принцип не съм фен на гифт картите, особено за близки хора, ама като гледам, това ще е, с тенденция към травъл ваучър Thinking. Мерси Хиър и анет bouquet, за ай-неща хич не бих се сетила, щот' не ползвам  Sunglasses
---
Новината за бебе Дъгар #18 ме разсмя предкофеиново, защото сутринта мернах някъде гениалното заглавие Michelle Duggar pregnant with baby again! и ми стана смешно на уточнението with baby Laughing. Свършиха имената с J си мисля аз Wink.

Последна редакция: пт, 09 май 2008, 22:46 от Juturna

# 157
Честит Първи Рожден Ден на красивия, усмихнат, синеок А.Джей!  newsm59  bigdance2 newsm38
Бенс, честит празник   bouquet Hug

# 158
  • Boston, MA
Сутринта не можах да публикувам, та сега - Честита Първа Годинка на сладкото момче А. Джей! Брех, кога стана година...

Бенсън, честит празник!

Джутурна, и брат ти да е жив и здрав!

Днес и Дейв от Депеш Мод има рожден ден, а и нашият котарак.... да ви разсмея...

Девойки, посъветвайте откъде да черпя дизайн идеи за спалня? По нета прекалено много, ХГТВ нещо не ме грабва... Искам нов цвят на стените, а и отдавна планирано легло да купя.

Още, какви легла сте виждали със storage място отдолу? Или ми се виждат пълен боклук, или са безумно скъпи. Кинг сайз задължително, мъжО е дълъг, а и винаги сме повече от двама на леглото.  Laughing

# 159
И мен ме зарибиха по едно време за фейсбука, но вече имах myspace профил и реших, че ми е излишно да си губя времето
с още един такъв сайт.....а myspase ползва ли някой от вас?

# 160
Честит празник, A.J.! Антъни и аз ти желаем да си все така хубав, да си здрав, да си весел, спокоен и щастлив! Целувки от нас, мамо benson! Grinning

Kрокс не нося и вкъщи - не са моите обувки това.

МrsG, пожелавам на София много бързо и леко да се справи с розеолата Simple Smile

МVK, счупеният крак да заздравява бързо ти желая, как се справяш с детето, като си в такова положение? Confused

Поздрави на всички от нас и весел уикенд!

# 161
  • Boston, MA
Ех, как забравих - дано сладката София бързо се пребори с болестта!

# 162
взех същите (розови) за малката дъщеря преди 3 седмици, каишката е вече изтрита около металната част и конците са се разрошили, но за тези пари-толкова Simple Smile

# 163
Имам профили и във фейсбук, и myspace, и в някакво tagged, и в linked ... и що ли са ми? Просто се е случвало някой съученик или приятел да ме покани, и така е ставало. Но толкова рядко ги ползвам, че се чудя дали изобщо ги ползвам. Който иска да ме намери, го прави по мейла, а аз нямам ни време, ни потенциал за повече виртуални имиджи на себе си от форумския тук.
Отвреме-навреме проявявам интерес към профила си в librarything.com, и то защото с една-две други колежки навихме и други около нас, даже направихме група, в която никой нищо не приказва. А и там ми е интересно да мачвам книгите, които обичам, с тези на други хора, и изобщо, да подслушвам кой какво чете.
Интересни са ми иначе тези Web 2.0 измишлъотини, да. Особено тези, които са направени с цел вършене на работа, като http://www.livemocha.com/ (за учене на езици), или http://learnhub.com/ (за размяна на уроци). Но не искам да навлизам надълбоко в тези води, освен ако не ми се налага, иначе кога ще го живея живия живот, а и дефицит на концентрация и разпад на личността ще ме хвани от толкова профили и виртуални присъствия.

Последна редакция: сб, 10 май 2008, 00:59 от блажка

# 164
Честит рожден ден на Ей Джей! Да расте здрав и послушен!  Grinning
За подарък на 23 годишно момче бих взела готин АйПод или самолетни билети..за някъде. На почивка. Ама аз все на пътувания го обръщам. Laughing
Имам си майспейс, мултиплай, гугъл групи,атол, алибали.. Намирам време за всичко, но бързо ми омръзват. Но тъй като Фейсбук е собственост на М$ ...се чувствам длъжна да го пообитавам малко по-дълго. Сериозно, добър е. Намерих си една обична съученичка в ..Пунта Кана.  Mr. Green
ТинаХрис преди време ми показа един чуден сайт, нещо като персонално радио, което ти пуска музика в стила на избраната от теб песен.. Кутията на... (не беше Пандора).. Не помня. Хрис?
А, вечно съм и в мапс.гугъл  Crazy
Всичко ще си кажа...

Клеър, нямам новини. Омъжих девойките, видах си класа, колегите, приятелите.. Сега ми е пусто и скучно. Тук съм.

Общи условия

Активация на акаунт