Хайде, Ноември, идвай вече! За да ми каже "Мама" малкото човече!

• 9 985
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
Честити сини гащи на Джинджари и Елица   Hug Hug Hug

Елица много почивка и не мисли за лоши неща Hug

# 151
HugДжинджи, valcheva_elica Hug
ЧЕСТИТИ СИНИ ГАЩИ!!!

# 152
Леле колко мъже си имаме и нито една дама - срамота Naughty

# 153
Честито на всички, които вече знаят пола на бебчетата си! Много се радвам за вас!   Hug
Аз тия дни ще ходя на преглед  - дали ще ме изненадат и мен?! Надявам се само всичко да е наред.   Praynig

А бе, Розичка нещо липсва днес. Беше болна. Дано е добре.

Какво се случва с вашия апетит, момичета? Знам, че имаше една част като мен без апетит. Аз продължавам да съм ужасно претенциозна и май единствено и само супи ми се ядат. Обаче много съм се разяла на хляб - трябва да се взема в ръце.  Naughty Не съм се теглила откакто съм бременна. Все се каня, ама... Не ми се струва да съм надебеляла. Само корема ми, естествено, е по-голям.  Sunglasses

# 154
Леле колко мъже си имаме и нито една дама - срамота Naughty

Аз съм си заплюла дамата!
Моля никой да не ме прережда!
Шегувам се.
Аз ако се помотам още с прегледа....

# 155
  • Попово
олелеееееее и сватлъците са се заформили вече... ам аз с голям батко ко да пра'я а  Crossing Arms ще остана без снаха ли кво  Thinking
Джинджи, valcheva_elica найййййй- синия щъркел у вас да кацне stork-boy stork-boy, ако евентуално се объркат работите ще сменяме  Joy
bisabork- 5-6 сини сливки се накисват от вечерта, сутринта глътваш водичката хапваш сливките и чакаш  Mr. Green

# 156
Малееее още два броя сини гащи си имаме  Laughing Честито на Днинджари и на Елица Hug Hug Hug

Голям бум на момченца бре , какво става при тез ноемврийчета Heart Eyes Да са ни живи и здрави , радвам се за вас Heart Eyes

# 157
олелеееееее и сватлъците са се заформили вече... ам аз с голям батко ко да пра'я а  Crossing Arms ще остана без снаха ли кво  Thinking
...
Пепена, не бой се - нашите батковци може да намажат някоя беба, от тея дето още се крият  Joy

# 158
  • Попово
...
Пепена, не бой се - нашите батковци може да намажат някоя беба, от тея дето още се крият  Joy
въ'х въ'х въ'х ще се сдобият с кюрпенца  rotfImbo  baby_neutral

# 159
Моля, моля!
Мойта щерка е точно като за вашите батковци! Ама като гледам Пепена какви заплашителни лозунги си е сложила...  Софи, ти имаш по-голям шанс!!! Между другото на коя дата е роден сина ти? Дъщеря ми е на 20.11.1999г.

# 160
 Hug Hug Hug наборчета - 26.10.1999
...аз пък съм 06.11.1977

# 161
  • Попово
ааааа аз лозунгите ще ги махна  Sunglasses и 'парт'мент ша купим у гулям град   Naughty и децата ша гледам, на снимки ама   Mr. Green

# 162
Пепена , че то лощо няма да си вземе баткото нещо младо и свежо бре  Laughing
Да му завиждат наборите Wink
Ние сме така с моя мъж , аз съм на 23 , той е на 32  Laughing Млада и зелена ме излъга Whistling

# 163
Добре дошли на Вери4 и Дани!   bouquet

Честити сини гащи Джинджари и Елица!    bouquet

Хайде да видим коя ще е първата мома  Laughing !

Аз сега се връщам от док - всичко ни е наред, гънката е в норма, чух и сърчицето - животът е толкова прекрасен!  Hug Следващият преглед ми е след месец, но като гледам, че пола може да се види в 14 седмица и май май няма да се сдържа  Mr. Green .

Докато чаках за преглед, четох списание "9 месеца" и там пишеше, че нормалната дневна доза на кофеина е 300 мг. Пишеше, че чаша кафе съдържа 150 мг, чаша кока-кола 40 мг., черен шоколад - 50 мг (ама не помня колко черен шоколад), млечен шоколад - 25 мг.
Аз кафе не пия от години, но компенсирам с кола  Embarassed, че и моето кръвно е ниско.

# 164
Хей, Джули75
Не се скатавай Wink Ти при кого ще ходиш за амниото? Аз другата седмица, живот и здраве съм при Мазнейкова  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт