Хайде, Ноември, идвай вече! За да ми каже "Мама" малкото човече!

• 9 967
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
Здрасти мамчета  - добре дошли на новите мами - иха най-сетне си имаме близнаци - мноого исках и мен да ме сполети тую щастие - ама не стана - нищо другия път!
Аз пия фолиева киселина, елтироксин, че имам сандрум на хашимото и слагам вагинално утрогестан - за всеки случай, но витамини - доктора ме посъветва да ги забравя и да си хапвам повечко плодове!
Хриска и за съм така - ако не пийна кафе ме скъсва главата - пада ми кръвното - ко да праиш!
Лиде и аз стискам палци всичко да е ок - само не се отчайвай!
Ох трябва да продължавам да бачкотя - ужас - писна ми!!!!!
А колкото до вредните субстанции - абе аз си позволявам ди излоча една чаша бира чат пат - ама много ми е вкусно Embarassed!
Айдо до скоро че шефишето иде!

# 136
За изследванията - моят съвет е да се направят колкото може по-рано. Защото може да има някакъв дребен проблем, който да се хване отначало и да се оправи, а с времето може да се задълбочи - не пожелавам на никого разбира се. Аз например принципно съм с много висок хемоглобин - 150, а сега след изследванията се оказа, че е 105 и най-вероятно ще ми предпише доки да пия нещо. Казвам го за да може да се предпазим от неприятни последици за в бъдеще.
Пожелавам естествено на всички безпроблемна бременност докрая Hug

# 137
Аз пия само фолиева киселина засега. Доки не ми е казвал да пия друго. Колкото до кафето пия по едно на ден или две ако много ми се допие. Аз знам, че до 2 на ден не е опасно. А и като се замисля какви неща ядем и какъв въздух дишаме...то само кафето да ни е кусура. Все пак не може да се живее в изолатор дори и да си бременна...но всеки си решава за себе си.Моят доктор каза да се вслушвам в организма си той ще ми подскаже какво да ям и пия.
За изследванията от ЖК ми правиха изследвания на кръв и урина, а при частния лекар ми правиха някакъв биохимичен тест за ранна пренатална диагностика /ако така се казва/  докторът каза, че е за установяване на аномалии на плода...

# 138
annidm, къде се запиля бе маце  Hug

аз пък си пийвам по чаша бира или винце на вечеря  Mr. Green кафенце не ми се пие напоследък, особено откакто не пуша... иначе до 2 знам, че не е проблем  Wink

p.s. на някоя от вас да са й изписвали магнезиев препарат? на мен ми изписаха, но още не съм си взела Rolling Eyes мнооооого мразя лекарства/хапчета, сиропи, прахчета/ Sick Sick Sick

# 139
За изследванията съм съгласна с Тонеса , колкото по-рано , толкова по-добре , ако има нещо нередно поне да се хване от начало.
В този ред на мисли да ти кажа Тонеса , че след всеки твой пост много се кефя на сладура ти дето така дяволито ме гледа от екрана Heart Eyes

Биричка и аз си пийвам , не често , но все пак ми е единственото алкохолно удоволствие , когато излезем на кръчма някъде Whistling

# 140
Хриска, хич не се прави - харесала си го за зет, Тонесиния синковец - признавай  Laughing Wink

# 141
Хриска, хич не се прави - харесала си го за зет, Тонесиния синковец - признавай  Laughing Wink
Може и тъй да е  Laughing Що да не я пратя мойта щерка да живее у Пловдив , хубав , голям град , какво да прави в провинцията детето Joy Joy Joy
Тя е малко по-голяма , ама ще се разберем някак  bowuu

# 142
  • София
Мацки, ами ние близнаци си имаме още от миналата седмица, ама май сте пропуснали щастливото бъдещо майче Hug И тя е ин витро, момичето си беше написало подробно, ама кой да гледа Whistling
Така, че засега са две двойки! Peace
Ако се появи още една, за щастие, ще е прекрасно! Hug

# 143
Ами, че що да не го дам синковеца - гледай каква хубавица е Цвети - ама Хриси да знаеш, че апартамент трябва да купуваме за младите, щото аз снаха у дома неща Mr. Green Joy Joy Joy

# 144
...Тя е малко по-голяма , ама ще се разберем някак  bowuu[/color]
с малко повече зестра мисля, че ще се оправят нещата  Joy ама Тонеса да каже, все пак  Wink

Мишле, че кой е казал, че не знае за близнаците - няма такива  Peace

# 145
  • София
Ами, че що да не го дам синковеца - гледай каква хубавица е Цвети - ама Хриси да знаеш, че апартамент трябва да купуваме за младите, щото аз снаха у дома неща Mr. Green Joy Joy Joy
Брях! К'во лошо свекървище ще си! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Joy hahaha Joy

# 146

Аааааа аз и без туй у вас не я давам  Mr. Green Като знам как се живее със свекървище , тц мерси Whistling 
За апартамент ще се разберем , ама да е у Пловдив , а  Flutter

# 147
Брях! К'во лошо свекървище ще си! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Joy hahaha Joy

Ам, че кой е казал, че ще съм добро Mr. Green Mr. Green Twisted Evil Joy Joy

Ами може и у Софето да ги пратим - ако имаме толкова парички за апартаментче там Laughing
Ами като се замисля то може ама още от сега трябва да започваме да работим за него Joy Joy

# 148

Ще си имам СИН !!!  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Запознайте се с малкото ми момченце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не мога да спа от радост. Вчера си го видях. Засега всичко ни е ОК.  Praynig Дай Боже и нататък да сме така  Praynig
МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА !!!

Термина се мести малко и става за 10 ноември  Peace

Това като запис, отивам да ви чета, че доста сте изписали докато ме е нямало   Heart Eyes

# 149
Здравейте и от мен.След мнооооого премеждия пак съм си тук.Искам и аз синьо щъркелче. Grinning
Да ви се оплаквам- направих голям кръвоизлив.И хоп в АГ-то.4 дни направо не знам как изкарах.Та на един от прегледите на ехограф доки видя чурче.Не знам дали е хубаво да се радвам при положение че бременността ми е толкова проблемна, но много си искам бебчето и ми е хубаво, че е мъж.За сега всичко е наред с нас.Отивамда ви изчета, че не сте си губили времето.Целувки.

Общи условия

Активация на акаунт