Хайде, Ноември, идвай вече! За да ми каже "Мама" малкото човече!

• 9 948
  • 280
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
utro77, Fairy - благодаря момичета.

# 121
Utro,съгласна съм с теб,че трябва да сме наясно кое е препоръчително и кое не по време на бременност,че даже и след нея и всички това много добре го знаем,просто исках да кажа,че не трябва чак толкова да се притесняваме и,че всичко в една нормално приета форма не носи риск за здравето на бебето.Разбира се,че трябва да сме отговорни за живота,който носим,но и трябва да сме спокойни,а не под постоянно напрежение и страх да не сбъркаме нещо...!Не се сърди,не си ме разбрала правилно! Grinning

# 122
искам да изкажа специални благодарности на мамчето, която ми каза хватката със сините сливи
да не ровя назад в темите да търся коя беше точно, но да си кажа, че ме спаси от ужасяващия кошмар, който много трудно преживях по време на първата ми бременност и сега през изминалите два месеца
тоя бетонен запек не знам защо се получава но е кошмар
не ходех в тоалетна по 2-3 дни и направо ми ставаше лошо /с извинение, че говоря така, ама знам, че на повечето от нас чувството никак не ни е чуждо/

# 123
Момичета, благодаря ви от сърце Hug. Ако знаете само как положително ми подеиствахте. Тука не мога да си ходя на различни доктори, всичко е строго определено, кога и при кого да отидеш Confused. Мен първо ме гледа (не знам как се казва точно), но е жена която само с това се занимава - гледа бременните на видеозон, та тя първо забеляза това и после ме гледаха още две докторки спецялистки. И наи-интересното е че, в документа после видях че пише (ако добре съм разбрала на англииски), че сърцето му е биело със 240 Shocked, ама това ми се струва доста нереално, това бебе как още е живо тогава newsm78. После прочетох някаде "тахикардия", което още повече ме стъписа smile3518 и по-надолу пише че маиката е уведомена, че може да се стигне и до смърт на плода. Та за това така съм се спекла и не знам какво да мисля.
 Но аз пак ви благодаря и много ви се радвам.
Желая ви слънчев ден newsm51

# 124
Лида, има6 и моята подкрепа и ти стискам палци вси4ко скоро да завър6и благополу4но и да няма6 пове4е притеснения  Hug  Praynig

Вери4 и тук да ти кажа добре до6ла  Hug

# 125
  • Попово
Yanoren сини сливки с водичка от вечерта ли Wink

# 126

да  Peace
ти ли ми го каза това спасение  Laughing

лида
ужасно съжалявам
и мого се надявам всичко да е наред с бебенцето
дано да се стабилизира

# 127
  • На топло...
Нора, честит Рожден ден на патерички!
От все сърце здраве, всичко най-прекрасно и най-хубавото бебче през ноември!   bouquet

Добре дошли на новите мамчета! И нови близначета! Толкова е хубаво, че ни се допълва отборът!!! newsm51

Добре дошли и на завърналите се отпочинали мами! Hug

Лиденка, ще мисля и ще се моля за теб, миличка! newsm17
Не се тревожи само, всичко ще е наред!!!  Praynig Praynig
Мисли само и единствено положително, гледай да се смееш повече... Two Hearts Two Hearts Two Hearts
А и имаш едно малко ангелче, което ще ти дава стимул да гледаш повечко към розовото бъдеще с две ангелчета заедно!!! newsm10
Стискам силно палци и те гушвам! Няма да се даваш! hug

Вале, бих била и аз бясна! Щом така или иначе напускаш... можеш да си позволиш да ги разпарчаросаш! Писнало ми е от такива идиоти-егости-мързели и завистници (не мога да ги разбера... има хора дето за болести и проблеми завиждат)... Абе м..ка им, на голия и потника от гърба му ще смъкнат!  Angry box bash
А за шефа ти- фурнаджийска лопата! smile3505
Добър служител като теб никак ама не е заслужил!

За кафето... С ниско кръвно съм, бях спряла за 2 месеца някъде- след 2-те чертички, не можех и да го подуша, а съм кафеджия по природа... Сега пийвам по един-два пъти на ден капучино, защото се чувствам като парцал и ще се наложи да спра да работя, а не мога да си го позволя! Гинеколожката ми още на първия ден ми разясни подобностите, а бях и изчела сама доста. Смятам, че повече (от 4-ия месец нататък) няма как да вредя на бебето, не прекалявам. Също така има статии, които подкрепят тезата, че за майки с ниски кръвно е по-добре да не го отказват.  newsm78

Не искам да споря, казвам си мнението... Прекален светец и на Господ не е драг, имаше една приказка! smile3503

Лек ден на всички! newsm68

# 128
я да ви питам пиете ли витамини за бременни и ако да от кога  newsm78

# 129
  • Попово
да  Peace
ти ли ми го каза това спасение  Laughing
даааа, аз ти го казах  Crossing Arms
я сега и аз да се включа за кафенцето, пийвам си по 2 на ден и то от кафеварка  Mr. Green хубаво ми е, нищо че съм с височко кръвно и пия хапове  Blush с предишните си временности пак си пийвах, дори с Тошката пиех по 3-4  Embarassed пък и ние не сме болни, а просто бременни  Grinning

я да ви питам пиете ли витамини за бременни и ако да от кога  newsm78
и витамини пия Simple Smile О'МАМИ  Crazy

# 130
Yanoren,Pepena,кажете за този лек със сините сливки.Нещо съм го пропуснала.Аз вземам по препоръка на моят док Матерна и започнах да ги пия от 7г.с.,а иначе фолиевата киселина е неразделна от мен още от мига,в който разбрах,че съм бременна-Слава Богу,имам приятелки,раждали преди мен и те ми казаха за нея,иначе докторите забравят понякога,аз даже го подсетих моя за нея!
Лиде,миличка,още веднъж те прегръщам Hug и стискам палци всичко да бъде наред и това де е само временно състояние! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 131
Аз пия " О'Мами " от 9 г.с.

Аз също смятам че едно кафе би навредило , всички имаме нет ДА и сме запознати , но никъде не пише чак толкова крайно , че кафето вреди ( все пак говорим за 1-2 ) а не за злоупотреба с него.
Аз съм с ужасно ниско кръвно , без кафе не мога , но не ми понася обикновенното и сега си пия 3 в 1 Laughing

# 132
Здравейте мамчета
Лиде ,не се притеснявай стискаме ти палци всичко да е наред с бебо.Аз да попитам,докога трябва да пия фолиева киселина,освен нея,нищо друго не пия.
И друго,което ме притеснява-моята докторка до момента не ми е назначила никакви изследвания,аз я питам ,а тя все ми отговаря,че имало време.Какво мислите вие?Има ли и други като мен?

# 133
Хана, и аз съм като теб по отношение на изследванията - въобще не се притеснявам за тях, честно казано. Предният път ми взеха кръв някъде в шестия месец, и сега не бързам особено, чувствам се добре.
За фолиевата киселина ми каза лекарката първите три месеца. А от четвъртия - витамини.

# 134
Хана, и аз съм като теб по отношение на изследванията - въобще не се притеснявам за тях, честно казано. Предният път ми взеха кръв някъде в шестия месец, и сега не бързам особено, чувствам се добре.
За фолиевата киселина ми каза лекарката първите три месеца. А от четвъртия - витамини.

ФК  аз пия 5 месеца преди да забременея , сега си продължавам и ще си я пия до края Sunglasses
За изследванията , на мен ми взеха веднъж до сега кръв от вената за всичките му там работи  и урина , това беше , когато док ме записа на ЖК.
Сега ще ходя пак на 16.05 и ще видим какво ще ми правят Crazy

Общи условия

Активация на акаунт