Хайде, Ноември, идвай вече! За да ми каже "Мама" малкото човече!

• 9 940
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Вале , знам как се чувстваш  Rolling Eyes Аз имах едни такива " Мили " колеги , които само се чудеха какви л..на да изядът зад гърба би , гадно е , но за жалост има и такива хора , долнии лицемерни Sick
Но не си го слагай много , тегли им една майна и си гладай спокойствието , те просто не заслужават да си хабиш нервите заради тях Whistling

# 106
  • София
Благодаря ви момичета за подкрепата!!! Hug
Ще им взема мярката аз на доброжелателите!
Ядосах се не толкова на тях, с тях се знаем много отдавна, а на шефа защото той вчера 2 часа ми говори като казах че напускам, че няма хора, че много разчита на мен... ама 1 да се обади против мен и той е съгласен.
Както и да е... и това ще мине

Да ви се похваля таткото знаете ли как чисти Joy Май ще се преместим в апартамента на техните докато те са в санаториума и сутринта изчезна рано рано бил измил ваната и пуснал пердетата да се перат  Laughing Да му се ненадява човек

# 107
Лида, имаш и моята подкрепа, миличка, надявам се всичко да е наред с бебо, но не се притеснявай предварително, нека те погледне още някой лекар, за да се увериш, че всичко е нормално. Ще се моля всичко да е наред. PraynigПрегръщам те силно  Hug
Вита, аз също съм с ниско кръвно и си пия по едно по дългичко всяка сътрин, а и лекарката ми каза, че няма проблем.

# 108
  • Sofia
Добро утро момичета
 welcome добре дошли сред нас  на новите момичета.
 Лиде прегръщам те силно Hug и знай че имаш нашата подкрепа.
Вале не си струва да се ядосваш заради такива " мили" колеги. Ей значи аман от лицемерие и подмазване,уж всички се уважаваме в офиса ама  има и такива, които  #2gunfire
едно голямо ЧЕСТИТО.
Момичета, не помня точно коя от вас каза , че по празниците ще ходи при Марков. Моля за инфо, аз съм за 20.05 и нямам търпение.
Момичета, някоя от вас летяла ли по време на бременност? Аз заминавам командировка до Варшава в събота и след консултация с моята гинеколожка съм се снабдила с нош па.Вече съм към края на 3-тия, ама малко ме е шубе, успокоявам се че полета не е дълг.

# 109
Здравейте мили мами!
Аз се завърнах вече от дългото празнуване и сега ще бързам да ви изчета.
Нещо пак не малегна  Sick и пак се налага да лежа, но сега е плюс гадно главоболие...
Благодаря на Тонеса за хубавите темички smile3525
Отивам да ви изчета.

# 110
  • София
Мая, аз летях в началото на бременността и моята лекарка също каза, че няма опасност. Каза ми но шпа преди полета за да е в покой матката и деган също ми каза да си взема но не ми стана лошо при излитане и кацане.

# 111
  • Sofia
Валя поуспокои ме.Аз се притеснявам при излитането, по принцип ми е малко неприятно. Не знам защо така, но с тази бременност съм егаси паниката Grinning.

# 112
Мая, аз съм чела из книгите за бременни, че полетът със самолет е най-добрият и безопасен начин на превоз за бременните, така че не се притеснявай Simple Smile
На мен пък ми предстои утре пътуване до Несебър с автобус, ще се покандилкам няколко часа Laughing

Вале, хич не им обръщай внимание на колегите ти. Аз съм на мнение, че на такива хора лошотията си е за тяхна сметка, защото накрая на тях им се връща.  Hug

Лиде, стискам палци, може да е нещо инцидентно само и бебокът да си е наред Hug

# 113
Мая, аз също летях в началото на април. Мисля, че няма за какво да се притесняваш.  Peace

# 114
Здравейте,момичета и от мен!Много новини,много нещо!Добре дошли на всички нови мамчета в отбора,при нас ще се чувствате добре,сигурна съм!ЧЕСТИТИ СИНИ ГАЩИ[/b] на всички,които вече са ги видяли!Еееее,най-после и близнаци да имаме на хоризонта!Верич,много се радвам,леко бременеене с двете рожби!Лиде,имаш и моята подкрепа,не се притеснявай,всичко ще бъде наред,ще видиш newsm51!Аз довечера съм на преглед и се вълнувам страшно,защото бебчо не съм го виждала от три седмици.Стискайте палци всичко да е наред!Относно кафето и аз пия по едно на ден,рядко две,а напоследък пия само сутрин 3 в 1.И аз не мога без кафе...!Момичета,в крайна сметка ние сме бременни,а не болни,все си мисля,че не трябва да се втеляваме толкова,защото всичко в нормалните граници не може да е толкова лошо.Аз съм на този принцип и вярвам,че всичко ще бъде наред!Лек ден ви желая и ще се видим пак още довечера,за да ви кажа как е минал прегледа!
Мишле,само да те подсетя да пратиш календарчето за месеците по седмици!

# 115
Здравейте и от мен.
Тонеса най- накрая се весна Hug
Денчо честито ти мъжко достойнство Mr. Green
Момичета не съм ви изчела до край така че ще се връщам да чета.
Днес сме със сестра ми Шехерезина на 3Д - в 14 ДКЦ да и прегледат бебока.Стискайте палци всичко да е наред PraynigСлед 4 дни съм и аз на тоя преглед.
АЙде отивам да ви дочета, лек ден на всички (после ще се отчета от името на Шехерезина).  bouquet

# 116
  • София
Здравейте, сладурки!
Да се разпиша днес, въпреки многото работа, ама к'во пък- работата не е заек, няма да избяга! Whistling

Бизаборк, вчера ги гледах тез седмици, ще се постаря довечера да ги напиша и тук Peace

Валя, на такива говеда няма да им се впрягаш! Naughty Свиркай си с уста, усмихвай им се в лицата и хич да не ти пука! Whistling Hug

Лида, стискам палци и се моял всичко да е наред с бебо! Спокойно- всичко ще се нареди по най-добрия начин! Praynig Hug

На всички останали -  Hug  bouquet

Мацки, аз утре съм на лекар, ще се записвам на ЖК и ми е едно стегнато под лъжичката......не съм виждала бебка от 3 седмици и ми е едно, такова, притеснено! Надявам се и знам, че всичко ще е наред, ама като съм си паника ooooh!
Стискайте палци всичко да мине ОК! Praynig

# 117
Лиде fingerscrossed.Дано всичко е наред с бебока.
Вале във всяка работа има такива екземпляри. Аз не съм ходила на работа от март /бях на операция, а след това започна повръщането/, но хич не ми и пука кой какво говори. Имам си право на болнични ползвам си ги, а работодателите и сами могат да се оправят в такава ситуация.
Честито на всички stork-boy.На мен доки ми каза, че още е рано да се види какво е.
Добре дошли на новите мами. Дано се чувствате добре при нас.
Добре дошла и на Верич - вече си имаме и близначета това е супер.

# 118
Относно кафето и аз пия по едно на ден,рядко две,а напоследък пия само сутрин 3 в 1.И аз не мога без кафе...!Момичета,в крайна сметка ние сме бременни,а не болни,

Честно казано, ако бяхме болни щяхме да имаме по-малък проблем. От гледна точка на ограниченията, които трябва да си поставяме.

Не искам да се изживявам на някакъв Церебер, но смятам, че е много важно за всяка от нас като бъдеща майка да е наясно какво й е позволено и какво не по време на бременността с оглед здравето на бебето /което предполагам е най-важното на този етап/.
Няма да ви прикачам линкове с информация за кофеина и бременността, защото са безкрайно много. Всяка от вас разполага с интернет и съответно може да провери в Гугъл и да вземе решение за себе си дали да пие кафе от тук нататък.

# 119
Утро, напълно съм съгласна с теб Simple Smile. Аз лично не си позволявам прием на никакви неща, за които има и намек, че може да повлияят зле - кафета, коли, алкохол, цигари, това и още много други неща, съм ги забравила за  близките две години - защото после пък по време на кърменето е още по-зле положението, тогава всичко отива директно в кърмата.

И все пак, и аз съм на мнение, че не трябва да се възприемаме като болни и да се опитаме да се приближим максимално до нормален ритъм на живот. Спокойствието също е от изключително голямо значение Hug

Общи условия

Активация на акаунт