Хайде, Ноември, идвай вече! За да ми каже "Мама" малкото човече!

• 9 931
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
  • Попово
ха дубрутру  preggo
lida, имаш пълната ми подкрепа  Praynig не се ядосвай и притеснявай излишно Hug
NELCHO, ЧЕСТИТО   bouquet

# 91
Добро утро момичета.Добре дошли на новите мамчета Hug.
Нелчо честито.
Лиде не се притеснявай излишно изчакай другия видеозон ще видиш че всичко ще бъде наред.Стискам ти палци

# 92
лида с колко му бие сърчицето
четох че точно сега е нормално да му бие до 160 удара в минута

# 93
Вери4, добре дошла  Hug много се кефя като чуя, че някой чака близнаци, само на майката да й е яка дупарата...  Wink

Нелчо, много емоции, много нещо Wink браво на теб и честито за годежа! Сватбата за кога е?

Лида, наистина, колко му е пулса на бебо? Не можеш ли да отидеш и на друг лекар? Той какво казва? Ще се моля всичко да е ок  Praynig  а ти не се притеснявай предварително  Hug

# 94
Добро утро и от мен!
Лида, сигурна съм, че всичко с бебето ти ще е наред!

Снощи се видях в чудо от киселини. Вие как се справяте с киселините? Аз доколкото разбрах не е добре да се пие сода.  newsm78

Тия дни трябва да намина за втори видеозон. Нямам търпение вече. Обаче снощи сънувах, че на прегледа ми казват, че ще имам близнаци.  Rolling Eyes

Хубав ден на всички!

# 95
Добро утро!

Лида имаш безрезервната ми подкрепа, ще се моля всичко да се оправи и да се радваш на едно здраво и сладко бебче-ноемврийче Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

Нелчо честито   bouquet  как се чустваш вече като полубракувана Wink

Добре дошли на Veri4 и dani_gangova   bouquet
Лека и безпроблемна бременност Hug

# 96
Добро утро и от мен Мами Simple Smile! Добре дошли на Верич и Дани!Много се радвам когато ноемврийския ни отбор расте.Аз вече изядох една кифличка и ще пия кафе, въпреки че доктора вчера ми каза ,че не е добре да се пие,но може 1-2 на ден.Аз без кафе немога Crossing Arms особено сутрин. Толкова от мен ,че работа ме чака Simple Smile

# 97
1-2 кафета на ден??? Струва ми се прекалено много!  Naughty

# 98
Аз пия по 1 кафе сутрин, ама не го правя много силно и го пия по 2 часа Whistling
Миналата бременност пих безкофеиново, ама след като четох колко е "полезно", сега предпочитам да си пия нормално.

А някой да има информация какво става с Валя - дали е добре и защо се губи newsm78 дано всичко да е наред Praynig

# 99
Лида, не се притеснявай, аз още като ходих 6-7г.с на лекар, ми казаха ,че сърчицето на дребосъка бие доста по-бързо, но това не е притеснително, защото в началото на бремеността това е нормално. Ходих и на друг лекар, без да му казвам за проблема, чу сърцето и каза ,че всичко е нормално.Пожелавам ти от все сърце всичко да е наред и скоро да пишеш хубави новини.

Относно кафето, аз пия едно нескафе 3в1 на две половинки два пъти дневно. Зная, че кафето не е полезно, но съм с ниско кръвно.

# 100
  • София
Верич, добре дошла! Аз нали много си те обичам (винаги ме зареждаш много положително) и съм щастлива, че си при нас!!!

Добре дошла и на Дани!

За киселините: аз пия (пардон - дъвча) талцид и ме поддържа в сравнително добра форма. Доки каза, че може...
За кафето: ако не е то може и да не стана от леглото с това ниско кръвно. Позволявам си по 1-2 на ден, но не много силни.

Нелчо - честито! Снимки? Дата за сватба?

ЛИДА - имаш силно стиснатите ми палци и се  Praynig за теб и бебо!

На виделите сините гащи - честито! Аз нямам претенции за пола - имена имаме и за двете. Моля се само да е живо и здраво - другото няма значение.

Аз още се боря с пустия синузит, но довечера ще пробвам един бабин илач със зеле - инхалации се правят - да видим дали ще помогне. Доки ми разреши и капки за нос - не били проблем - та поне взех да дишам и спя по-нормално!

Хайде стига толкова, че дълго стана - отивам да поработя!

Лек и успешен ден на всички!

# 101
Добрутро милички  Flutter
Верич , много се радвам че се включваш в нашия отбор  Hug

Лида имаш много , много положителна енергия и кураж от мен , мисли положително и вярвам че всичко ще е наред Hug

Вчера и аз се чудех за Валето , видях че чете , но не писа Rolling Eyes Дано всичко е наред , и я чакаме да се разпише
За киселините , мен ме морят страшно много , аз дъфча Талцид Crazy
Кафенце пия , но само 3 в 1 , просто другото не ми харесва нещо  Sick , а не можех без кафе Whistling

# 102
  • София
Добро утро момичета!!!!

На всички престрашили се нови мамчета добре дошли  :hug
Лиде, всички сме с теб. Но иди при друг лекар да те види. Последно четох,че по честотата на пулса се правят предположения за пола на бебето. Над 160 - момиче, под 160 - момче. Стискам палци всичко да му е наред на бебчо fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
На всички боледуващи, марш в къщи да се лекувате!!!! Peace
ЧЕСТИТИ СИНЧЕТА на Денчо, Софи и Пепена

tonessa, прочетам ви но нямам много време да пиша, от вчера съм на работа и колегите ме изненадаха "приятно"
Нали си стоях в къщи 5 дни като излязох от болницата и една определена групичка се оплакала на шефа, че аз всъщност можело да си ходя на работа, защото едва ли съм лежала по цял ден в къщи, но нарочно не съм идвала на работа защото ние работим по празниците, а пък аз съм използвала да съм си в къщи защото мъжът ми почивал #2gunfire И освен това те били много натоварени защото били поели и моята работа през тези дни #Cussing out А на всичкото отгоре понеже сме на заплата + процент убедили шефа за тези дни които не съм била на работа да не взимам процент.

Много бях побесняла вчера,но затова пък директно сюрпризирах шефа, че аз всъщност напускам и всички тези интриги не ме интересуват. И освен това си искам процента.  Crossing Arms
Няма да изпадам в подробности, но съм се амбицирала и ще ги направя луди за останалото време, което ще съм тук. Много мразя някой да се спотайва и да злослови зад гърба на друг човек. Като имаш нещо да кажеш ела и го кажи.
Оплаках ви се, идеи за отмъщение приемам всякакви, особено ако някой има базуки fight

# 103
Валя, имаш моята виртуална подкрепа в борбата с колегите! Разбирам те чудесно и съм на твоя страна! Знам какво е да работиш с интриганти и зложелатили.  fight

# 104
Валя тегли им едни майни на всички #Cussing out
Не си го слагай много Naughty имаш по-важни неща за които да мислиш Grinning
Гледай си здравето и мисли на първо място ти и бебо да сте добре Hug
Има хора, които не заслужават и грам уважение - направо се чудя такива сплетници как спят спокойно нощем Thinking

Общи условия

Активация на акаунт