Хайде, Ноември, идвай вече! За да ми каже "Мама" малкото човече!

• 9 903
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте и от мен,на новите мами- welcome,аз на 22.05 съм на ФМ при Марков и се надявам да се види пола на бебо.Аз незнам защо, но  говоря за него  в мъжки пол,иначе нямам предпочитания,само всичко да е наред

# 76
Утро , сега се загледах , че си сложела на линийката си розова количка  Laughing Ти за мома ли се точиш Heart Eyes

Аз гледах да съм с неотрални цветове , пък ще видим по нататък ще променям , ама като знам че с малката ми казаха чак с седмия месец , ще има да си чакам  Whistling

# 77
Утро , сега се загледах , че си сложела на линийката си розова количка  Laughing Ти за мома ли се точиш Heart Eyes

Мдаа... тайничко се надяваме. Но и момченце да е, пак ще се радваме - само да е живо и здраво!

# 78
Хриска а на мен ми казаха чак в 8-мия месец с баткото, голяма мушанка си беше още тогава Whistling
Надявам се това дребосъче да се покаже по-рано, че не ми се чака толкова много Grinning

# 79
Хриска а на мен ми казаха чак в 8-мия месец с баткото, голяма мушанка си беше още тогава Whistling
Надявам се това дребосъче да се покаже по-рано, че не ми се чака толкова много Grinning

Ох абе и аз се надявам  това да не е като кака си , че тя си беше типично теле още от корема ми и все се връткаше и не искаше да се показва Mr. Green
Но все пак каквото дойде , аз само си се моля да го износея до края  и да ми се роди живичко и здраво Praynig

На вас го желая също момичета Heart Eyes

Утро , хайде тогава ще стиснем дружно форумски палци да е мома Hug

# 80
А мога ли да попитам с какъв утразвук  се видя пола? Обикновен видеозон или?
в режим 2Д - в албума съм сложила снимка на пишката ни  Heart Eyes Joy виж я, ако искаш

хриси, тонеса, първите ви са били доста срамежливи  Wink

# 81
  • Попово
И аз за протокола - по писанията на Пепена ще чакам МОМА newsm44
Пепи мисли му ако не е вярно bash
ще се борим ли  Joy Joy аз съм като мечка  supermama и освен това съм зла и крива  afwitch  rotfImao rotfImbo

# 82
здравейте и от мен, ние се завърнахме от дългата почивка и вие пак сте изписали бая, ще ви чета по-късно.

# 83
Здравейте бъдещи, а някои и настоящи мамчета  newsm51

Приемате ли нови попълнения във вашите редици?

С доста от вас се познаваме от едни други подфоруми и за мен е най-голямата радост да Ви видя милички тука вече като успели да сбъднат част от мечтата си.
Пожеавам на всички ноемврийки една много лека и изпълнена само с положителни емоции и мисли бременност.

Сега малко и за мен: Veri4, 32г. втора бременност - София - термин 02.12.2008 г.
Дано не ви притеснява това, че съм за декември, но т.к. чакам близнаци едвали ще успея да стигна до термин.   love001

Приятна вечер  Hug

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 19:08 от Veri4

# 84
Veri4, страхотно, двойна радост!  Hug

# 85
  • до Пловдив
Здравейте бъдещи, а някои и настоящи мамчета 

Приемате ли нови попълнения във вашите редици?

Пожеавам на всички ноемврийки една много лека и изпълнена само с положителни емоции и мисли бременност.

Сега малко и за мен:  dani_gangova, 26г. първа бременност - Пловдив - термин 16.11.2008 г.

# 86
  • София
Мацки, вие днес говорихте за настинки, главоболия и т.н....Мен от снощи ме боли гърлото, одеве в аптекатата питах нещо да ми даде аптекарката, но като й казах, че съм  preggo и тя като оцъкли едни очи и като се развика " Ааааа, ма как така ще ви дам нещщо! Аааа, не! Вие нищо не може да пиете, не, не! Stop" Аз й викам - Ама чакайте сега, как така и абсолютно нищо ли не мога? И тя - Ами не Crossing Arms Питах я за прополки, тя им чете 10 мин съдържанието и там каквото пише и накрая с една блага усмивка- " Ето това може да пиете" Blush Еее, разгеле- взех си един блистер за 7 хапчета платих 2,2лв #2gunfire и смукнах едно. Вие какво мислите- може Прополки, нали? newsm78 Те са с прополис, захар и нам'си още какво, но пише само безвредни неща че има в тях Praynig  Че с това гърло, дето таралежи се разхождат вътре....

Верич, много  се радвам да те видя тук! Hug Лека и безпроблемна до края, Ноември, живот и здраве, ще ги гушим бебоците newsm32

# 87
Мишле_, защо не опиташ с хомеопатия, тя е позволена за бременни. Нопример "Хомеожен" на мен много ми помогна по-празниците, от гърлото болката ми стигаше чак в ушите и нямах глас. Ииии сетих се още нещо, "Тантум Верде" да си пръскаш в гърлото също много помага.

# 88
Ехеее, ето ме и мен Grinning
Добре дошли на новите мами, честити сини гащенца на тези, които са ги видяли и хайде с някои розови да се похвалим.И ние започнахме ремонт, аз съм при мама и нямам нет.Тези дни съм в София, бях на една много яка, веселяшка сватба с македонски хора и весело настроение.Доста порипах, макар че нещо всички казваха да внимавам и явно доста вече ми личи, защото ме питаха какво ще е бебето, странно хора които не са ме виждали от година и нещо ме намериха за доста променена в излъчването, не само в килограмите, хахахха
ТА днес ходих на БХС в майчин дом, малко съм разочарована-когато се обадих по телефона казаха 11-14 гс, отивам днес,  в лабораторията ми казват най-късно 13 +6 дни, аз днес влизам в 14та, така се пада, пращат ме на ултразвук , питам ги има ли смисъл да ме преглеждат или да отида в 16та седмица, един ден нямало значение, измериха нухалната транслуценция на бебчето-1,4мм при горна граница 3мм, обема на главичката е 79,7мм-в норма.Качвам се отново в лабораторията и докторката заявява, че не могат да ми вземат кръв, защото съм 14та седмица, според нея 14+1ден, ще видя на лентичката какво отчита и че трябвало обема на главицата да е до 78мм, та ме вика в 16та седмица , не по-рано, добре било че съм направила сега ултразвука, да не се ядосвам, риска щял да бъде нисък и ако държа да отида да ми вземат кръв и нов ултразвук, та се чудя да ходя ли изобщо, ама нали много антибиотици пих...Пиша това да ви информирам, който иска да си прави БХС да си направи хубаво сметка, в 14та и 15та не могло да се изчислява, най-добре в 16та
Аз започнах да повръщам всеки ден, ан път за СОфия през прозореца на колата директно, ужас
Но днес се скъсах да обикалям, като невидяла, излезнах в 8,30 сутринта и се прибрах в  7 вечерта, магазини, чудо, само една туника ,ризка и потник си взех, нищо не мога да си намеря, което да ми става, мнооого съм висока и вече широка, в овиесе в сити центъра голяма цифромания-дънки 85лв и си подвих опашката
И да се похваля, сгодени сме официално, имам си годежен пръстен и ме посрещнаха с хляб, сол и мед, весело беше Heart Eyes
Краката така ме болят и ми отекоха двойно, не издържам, лека нощ

# 89
Добра вечер скъпи момичета. Аз наи-после реших да се разпиша. Първо да кажа добре дошли на новите мами, лека бременност и здрави бебенца накрая  bouquet. Малко ви четох по диягонала, но наистина си имам оправдание Confused. Сега да ви разкажа за първия ми видеозон. Беше на 06.05., с такова нетърпение вече го чаках и ето че деня доиде. Видяхме бебенцето, жизнено, мърдаше постоянно, измериха му всичко за дадената седмица, върви много добре, изглеждаше перфектно......, НО, в следващия момент ме застреляха и ме пратиха на по-добър специялист пак да гледа бебето Thinking. И ми казаха, че сърцето  му бие по-бързо от необходимото и това не е мого добре smile3518. Сега ми насрочиха пак видеозон за след две седмици. Вече се водя рискова бременност и нищо не се знае от тук нататък Weary.
 Скъпи настоящи и бъдещи мамчета, от цялото си сърце ви се моля да ми изпратите по мъничко положителна енергия, и да се помолите за моето бебенце newsm17. Дано това нещо се оправи и да няма проблем. Ужасно съм притеснена и изобщо нямам настроение тези дни.
 Ще ви чета с удовослтвие и може би ще се включвам, но дуашата ми е свита и направо незнам..... Cry
 Желая на всички ви лека вечер  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт