С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща втората си годинка!

• 19 595
  • 296
  •   1
Отговори
# 285
Люба мюзик айдъла го повтарят по Фокс Лайф ако го имате с ден два закъснение някъде към 18ч. обаче...

# 286
Мйчета, перете ли още дрехите на децата отделно от вашите? И със детски прах ли или с какъвто имате?
Аз вече мисля да не купувам детски прахове, а да си пера с тези с които пера нашите дрехи. НО се чудя така дали има смисъл да ги деля.

Нямам търпение да ида на работа , е да си почина малко. Обедния сън е вече мит за нас. Но пък от няколко дни е без буба. Да се похваля. То и затова навярно не спи на обед. От 1-2 седмици само си я държеше в ръката, но вече изобщо не я търси. Дори сам си я хвърли в коша за боклук. Сега се учим без памперс. Почти цял ден е без. Ама аз вече съм така  #Crazy

# 287
Честит рожден ден  на Лео и Ема,
Благодаря на всички ви за пожеланията по случай нашия рожден ден.
Снимките ще пусна когато си взема диска от фотото. Рождения ден мина чудесно, а най-доволен остана рожденника. Миналия рожден рожден ден нищо не разбираше, но тази година взе по-активно участие.
Аз деля дрехите, но се е случвало и да му пускам в нашите. А иначе всички дрехи пера с Тео бебе, и неговите и нашите.  Ани, браво за бибата.
Люба, голям купон сте си спретнали, дано нямаш вече такива премеждия

# 288
  • Пловдив
Аз мноооого отдавна не пера разделно дрехите  Embarassed
Само не пера нейни дрехи с чорапи и гащи наши - всичко останало е на едно - с прах Персил за цветно или Рекс за бяло

# 289
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЕО И ЕМА! ДА СА ЕДНИ БЕЗГРИЖНИ И ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

Ани и аз пера отдавна дрехите на Тери заедно с нашите и не пера с бебешки прах за пране.

Да ви се оплача, че преди да заспи моята щерка беше с 37,5 температура, а утре се готвим за празник... Cry Дано е нещо временно и утре да е здрава за Рожденния си ден! Стискайте ни палци!

# 290
  • Варна
ЧЕСТИТ 2 РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА И ЛЕО!!!
ДА РАСТАТ ВЕСЕЛИ И ЧАРОВНИ ДЕЦА!!...!
  bouquet

И аз пера дрехите накуп, само омекотилеля е сензитив, и гледам да няма бельо с неговите дрехи.

# 291
Люба мюзик айдъла го повтарят по Фокс Лайф ако го имате с ден два закъснение някъде към 18ч. обаче...
Галюшка-мерси Hug...ще дебна...че остана да кача и 4гб концерт и компа съвсем ще се задръсти....
Ани,аз пера отдавна всичко накуп и с "големски" прах......първо -вече не са бебета,второ нали се гушкаме и въргаляме в една и съща среда.......е,слагам бебешки омекотител,но то е `щото повече ми харесва дискретния му аромат...
Аз отивам да беля картофи,че Иво както ги е набарал,ще вземе да го направи преди мен...а допреди малко ми чинии/от измитите си взима и си пуска чешмата......от време на време опитва гъбата да види дали верото е достатъчно Mr. Green,това последното на майтап-оборотнатагъба я мия и му оставям онва,че няма спиране трудовия му ентусиазъм/

# 292
Люси давай ударно температуро понижаващи през 3 часа и дано Тери е във форма утре за празника!  Peace

# 293
Честит Рожден ден на всички мъници празнували и празнуващи!!!

Люба голям купон е при вас-както го описваш просто ти се възхищавам на ентусиазма за трето.Ами ако и то е едно такова работливо и шетливо момченце тогава накъде с тази банда. Twisted Evil

За дрехите отдавна ги смесва когато нямам за цяла пералняот неговите и пера с прах за големи.

Ани тези дози,които си ги написала са просто супер вредни за целия организъм-от един вид например Парацетамол не бива да се дава повече от 4 пъти за 24 часа,а ако е много висока температурата минималния интервал е 4часа.Ако и това не помага тогава почват да се редуват два или три препарата.А тази температура е нищо работа за техния организъм-дори от прегряване или силен плач може да я достигнат без проблем.Люси весело и безпроблемно празнуване ви желая.А щях да забравя-Ани Любо все още спи по3-4 часа следобед и като прочетох,че Иво не спи следобяд се ококорих #CrazyНа яслата как е-не го ли слагат с другите деца?Всъщностот утре най-вероятно и Любо ще е ясленче,но чакаме разрешение от ХЕИ че спрели приема на нови деца заради съмнения за салмонела в яслата.Абе изобщо не сме късметлии за тази ясла всичко да е нормално Mr. GreenНо като глеам май трябва да мина по магазините за втора уупотреба да му взема по-стари дрешки,че току виж новите ни зачезнат Mr. Greenабе големи бисери просто-смяла съм се от сърце като го прочетох hahahaОтнесох се малко но нали все се каня да пиша и все не ми остава ред само ви чета,но сте ми като отче наш да знаете Laughing

# 294
Гери, ще ти  пиша тук да не пълня новата тема!
За втори път ми се налага Ивко да го лекувам така, за да избегнем антибиотик. Наистина давам различни темепратуропонижаващи. Вярно е че всяко лекарство си е вредно до известна степен, но не ми се даваха антибиотици, понеже никога не съм му давала и ми се иска така и да си остане.
За съня - в яслата казват, че спи. У нас не иска. Но вчера заспа от 18.30ч. Определено си му липсва следобедния сън, просто аз не мога да го озъптя да легне.

# 295
    newsm59Честито на рожденниците Ема и Лео! Да растат здрави и щастливи, палави и игриви!
 Ани, аз все още пера с детски прах за пране, струва ми се , че много добре се справя с по-вечето петна, а то цапано има на всяка хвърлена в коша за пране дрешка Tired На мен ми е по-удобно дрехите ни да са отделно, нейните ги пера по два-три пъти на седмица, а нашите веднъж.  Сега съм и пуснала всички обувчици за пране, че са станали едни.
 Аз най-после ще си почина, имам 3 дни подред почивка, нещо работата намаля и втора седмица подред съм само по 3 дни на работа. Дано нещата се пооправят де, че заплатата няма да ми хареса накрая, макар че ми е приятно да си почивам Wink

# 296
Аз пък прибавям към праха за пране някаква сол за петна, когато пера дрехите на Иво!

Общи условия

Активация на акаунт