С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща втората си годинка!

• 19 599
  • 296
  •   1
Отговори
  • София

МАЙЧЕТАТА ни са 155:81 красиви госпожици , от които една двойка близначки на мама titini, и 74 палави господа , от които една двойка близнаци на мама Мikki!

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - tania_ark!

Предложения за следващи теми:
1. МАЙчето се тръшка и реве, иска и то на море! (galiushana)
2. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
3. Майските момченца и момиченца, берат белички кокиченца! (galiushana)
4. Празник най-чудесен - празника на Мама, Майската дружина го посреща с песен. (А н и)

III-та Национална среща МАЙки 2006!!!

# 1
"Бързо, бързо, бързо", както казва Никола, да се запиша в новата тема!  Mr. Green
Гледам има нови попълнения в колажа.
Олче, май от сутринта не си работила, а колаж си правила  Laughing  Hug   bouquet

# 2
Пфу,пак ме изправариха...Аркова,ти кога успя да ме изпревариш Crossing Arms
Но нищо,поне навреме се усетих,че има нова тема/ама като се уливам с писане и изписвам старата...така ще да е/
Олче,  bouquet

Т`ва всичкото вместо запис ...... Mr. Green

# 3
  • София
Олче, май от сутринта не си работила, а колаж си правила  Laughing  Hug   bouquet

Как ме гепИ, добре, че не си ми шеф...  Mr. Green Embarassed Blush

Честит рожден ден на Никола и Нели! Много весели игри и усмивки! 

# 4
Ех че прекрасна темичка отново си спретнала за нас Олче благодаря ти!!!   bouquet
Ето едно клипче как реагира Мариса на голямата вода която вижда за първи път
http://galiushana.multiply.com/video/item/53/Marisa_i_moreto-01.05.2008

беше много смешна слиза от колата и баща й веднага Мариса ето виж морето а тя го посочи и каза Моко (мокро).... Joy

# 5
Честита ни нова тема!

Мариска голяма сладуранка, не дава да и се мокрят крачетата  Grinning

# 6
  • Пловдив
Честито на всички малки и големи рожденици от изминалите дни

Честит втори рожден ден на Никола и Нелиа!!! Да растат много послушни и щастливи дечица!

Ние малко се позагубихме, не ми се пишеше, че на Кали пак й се изостри алергията  Confused та не сме спали особено напоследък... От вчера е по-добре и днес я дадох на ясла, че с тези болнични съвсем я закъсваме - още от февруари ми влачат болнични от тъпото НОИ  #Cussing out

Олче, благодарско за новата темичка   bouquet

Любче - и тук те прегръщам за позитивното мислене и дано следващия път всичко е без проблеми  Praynig Praynig Praynig Heart Eyes

# 7
  • София
  newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕЛИЧКА И НИКОЛА! Бъдете здрави и усмихнати деца! newsm59

Много ви благодаря за поздравленията. Тези две години не бяха лесни, но знам, че си струваше. Всъщност си мислех, че ще се почувствам облекчена като приключим, а май вече ми липсва кърменето  Crazy

А н и, горчивото е немски препарат за деца над 2 г. за мазане на ноктите, когато си ги гризят. Казва се Даум Ексол.

Днес и ние бяхме на ясла и работа за първи ден. Косьо при все адаптацията от преди празниците се тръшна да реве сутринта като го оставих. Не защото се разделяме, а защото искаше да играе вън в парка  Rolling Eyes като го взех на обяд пак подсмърчаше сам на диванчето - нещо не им одобрил менюто и отказал да се храни... казаха, че през другото време не е плакал... ще видим как ще стане тая с яслите, дано посвикне...

# 8
  • Пловдив
Руми, забравих да те поздравя за порасналото ти детенце   bouquet И на мен вече много ми липсва кърменето... Преди 2-3 дни Кали ме видя да се събличам и веднага се лепна за мен  Mr. Green Опита да засуче, но вече е забравила как става номера милата. Не се натъжи - просто пробваше  Mr. Green А при мен продължават да се появават капки кърма, иначе нямам напрежение в гърдите  Peace

# 9
Да се запиша и аз в новата темичка. Браво на Олчето.
Честит рожден ден на Нелия и Никола bouquet
Като видях Мариска и морето и на мен ми се заходи.
Руми нормално е да ти липсва кърменетои на мен все още ми липсва , но поне ти скоро време ще го възстановиш. Дано Коси свикне с яслата, че му се събраха много неща едновременно.
Змейко, пропуснала съм че и ти вече не кърмиш. А има ли още кърмещи маски майки

# 10
  • Пловдив
rush, аз отскоро не кърмя - преди 3 седмици се отби сама Кали

Със сигурност Ванилка и Духи-Пухи все още кърмят  Wink

# 11
  • София

Със сигурност Ванилка и Духи-Пухи все още кърмят  Wink
newsm10

# 12
Руми, дано Косьо свикне отново с яслата! А за мазилото ще проверя след малко в аптеката. Благодаря ти! Надявам се да се получи!
А за кърменето, май спомена им ги държи доста време. Ивко и сега като ме види без сутиен и се сеща и ми казва "Ико пий мако"  Laughing

# 13
  • София
Руми, аз отдавна спрях с кърменето, но все пак понякога се сещам за него и ми липсва. Но на теб скоро пак ще ти дойде до главата, така че да нямаш време да се отпускаш.  Peace
Ето една снимка от РД на Мони, да видите каква двойка са моите двамата

# 14
  • София
Здравейте майски мами!Имам да чета почти цяла стара тема,но бързам да се запиша в новата.
Честит Рожден Ден на патерица на всички рожденници от изминалите празници.
 Честит Рожден ден днес на Нелия,на Никола и Мария!Нека всичките ни дечица са здрави и щастливи!

Анна,твоите сладури са невероятни,всеки път ми пълнят душата Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт