С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща втората си годинка!

• 19 597
  • 296
  •   1
Отговори
# 15
  • София
анна, миа много хареса снимката на бако мони и кака ека  Mr. Green големи са сладури, ама наистина!

# 16
  • София
Ванилка, това буквата В явно е доста трудна, защото и Евка не я произнася и като я питат за името тя гордо се бие в гърдите и вика ЕБА. В началото умирах от срам, но вече свикнах.
Иначе благодаря ви за комплиментите за моите гарджета и аз си ги харесвам. Hug

# 17
В-то наистина е много трудно и моят син като го попиташ как се казва майка му,отговаря гордо "Ле-ля" Mr. Green/превод в ефир-Вели/
А твоите сладури Анна като ги видя заедно са толкова лъчезарни,че ми се приисква второ дете Grinning
Честити празник на Никола и Неличка и техните майки-много да ги радват и слушкат!

# 18
  • Варна
"В" е мнооооооооооооооооого трудна буквичка, и аз по-този повод се казвам мама Зели /Вели/ или Зизи /Вили/  Twisted Evil Познайте всички как ми се смеят, щото на тях им казват правилно имената Mr. Green а мен ме прекръстиха... И освен това, Макс пък на себе си казва, че е или Батко или Азти, което уж е Макси  Joy

Евка и Мони големи сладури  Heart Eyes Мариска и тя сладурка Heart Eyes

Преведох за Емен  Peace Mr. Green и дъжда не ме уплаши даже ...

# 19
Ех, че ме развеселихте с това "В".
Като заприказвахте за него и аз взех да питам Никола да казва разни думички. Казва си вода, влак и други както си трябва, но вози казва "зози" и види е "зиди".
ЕВА си каза с "В"  Mr. Green.

# 20
Привет и от мен!

Честито на патерици на всички рожденници и именници!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА И НЕЛИЯ! МНОГО ЗДРАВЕ ИМ ЖЕЛАЯ И НИКОГА ДА НЕ ПОМРЪКВАТ УСМИВКИТЕ ИМ!

Ние много ненадейно решихме да съчетаем с именния ден и да кръстим Георги. Вече си имам християнче! Детето се държа много прилично в църквата, постоянно позираше на дядо си да го снима и си пляскаше, голям смях, разсмя даже и попа. Само от водата се изплаши в началото, но после даже искаше да се поизкъпе, детето. Но пък стана взривоопасно, когато го съблякохме и се оказа, че е напълнил памперса. Joy Ето и малко снимки от вчера: http://ilonkatoleva.multiply.com/photos/album/23#1

Ани, много съжалявам за случилото се! Просто е ужасно! Дано скоро се отърсите от шока и успех на работа!  Peace

Анна, много са ти хубави гарджетата! Пу-пу!

Аз пък днес ходих да си пусна още 1 месец от майчинството, само че вече неплатено.  Rolling Eyes Ще избутаме някак си, а юни двамата с Гоги - кой на работа, кой на ДГ. Тя ще е една...

Аз отивам да почивам, че от празници още не мога да се възстановя.

# 21
Честит рожден ден на Неличка и Никола!!! Много здраве, усмивки и игри.   bouquet

Аз се обзаведох с едно мрънкащо, капризно малко човече. Днес бяхме на контролен преглед и ни смениха антибиотика. Много лошо кашляме. Като четох разказа на Таня, как Ники тичал из градината в Трявна и ми се прииска и Сиси вече да беснее и да прави белички. Simple Smile Сигурна съм, че и това скоро ще стане, щом тази вечер и дойде музата и пя и танцува.
Сиска, напълно те разбирам. И аз след това боледуване реших въобще да не се пробваме с яслата. Не искам допълнително да си създавам главоболия и най-вече искам датето ми да е здраво. Говрорих със свекърва ми и тя каза, че няма нищо против да гледа Сиси, така че за сега проблема ни е решен.
Таня, жалко че няма да дойдете. Въпреки, че има време до тогава и може и да размислите.  Wink
Миленка, явно и при вас почивните дни са били "приятни". Дано да сте по-добре вече. Нали Люба казваше за някакво хомеопатично противоалергично? Не го ли пробвахте?
Анни, Мони и Евка са големи сладури. И така хубаво са се гушнали. Изглеждат голяма комбина. Heart Eyes
Виф, все се каня да ти кажа, че съм възхитена как съчетаваш работата и гледането на Макси. Сигурно съм, че ти е ужасно трудно и не знам как издържаш. Браво на теб.  Hug
Лони, честито ти христианче. Да е живо и здраво и да бъде винаги закриляно от Свети Георги.
Другите снимки още не съм успяла да ги видя, но се надявам утре да ми остане време и за тях.
Приятна и спокойна нощ. Мислех да работя, но май ще ходя да гушна възглавницата.  smile3524

Последна редакция: ср, 07 май 2008, 23:09 от FY

# 22
Честит рожден ден на Никола и Нелия. Желаем им много здраве, радост и весели игри. newsm51 newsm59  party023  ura newsm18
Олче, много ми хареса как си ни спретнала темичката. От заглавието,  до колажа, всичко е тип-топ.  smile3525
Дано, болничките бързо оздравяват Praynig. Мами, знам какво ви е и ние с Маги сме с вас Hug
Сиска, при нас болно дете което е пуснато на ясла, че нямало кой да го гледа, разболя цялата група (без никакви изключения), а пет от децата са в болница. Та напълно те разбирам и подкрепям.
Аз си лягам, че пак съм станала в пет. #Crazy

# 23
  • София
Здравейте мами! Да взема и аз да се разпиша набързо и да благодаря на Олчето за хубавата празнична тема.  bouquet  bouquet
Не съм изчела още старата, дано да намеря утре време да го направя след работа, че не обичам така да пропускам важни факти.
Честито на  всички пораснали дечица. Да са живи и здрави!
FY, дано Сиси скоро да оздравее. Румката и той много трудно се оправи и дори след като не сваляше температурата при положение че му даваме антибиотик, го заведохме пак на лекар и смениха Клацида с Амоксиклав. Слава богу от него се оправи и след като майка ми каза, че има някакъв ангажимент, го взехме с нас на Велинград. Даже много добре му се отрази, въпреки хладното време - спеше повече, отвори му се апетита и здрав го предадохме на майка вчера, просто искам по!не до рождения му ден да е така и затова не смея да го пусна на ясла. Като имам повече време, ще пусна снимки, че днеска използвах намалението и пак ходих на народни танци, че трябва малко да се стегнат сланинките... Grinning
Лека нощ!

# 24
Ех, че ме развеселихте с това "В".
Като заприказвахте за него и аз взех да питам Никола да казва разни думички. Казва си вода, влак и други както си трябва, но вози казва "зози" и види е "зиди".
ЕВА си каза с "В"  Mr. Green.
И аз му проведох едно интервю за буквата "В". Ева си казва много хубаво с В, но за Ивко си го спестява и се нарича Ико. Дори аз започнах да му казвам Ико понякога.

Лони, честито ти християнче! Да ти е живо и здраво!

Днес занесохме торта в яслата, за да се почерпят децата за рождения му ден. Вечерта Ивко беше в страшна еуфория. Пее "Хепи бърдей ту йо" - точно така изговаря думите, голяма веселба беше. В яслата занесохме един служебен апарат на Дидо и все пак имаме снимки, които много ми повдигнаха настроението. Ще ви дам линк да ги разгледате. Първата торта е тази която бях поръчала за купона с роднините, но нали не празнувахме и си я разрязахме у нас. А следващата торта е за яслата. На последните снимки са го заснели с приятелката му от яслата в леглото. Молим Тери да не гледа  Wink На Емен ще се реваншираме!! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=243425&photo=70

# 25
Честит втори рожден ден на Велизаркин,Красимира,Стефани-Елизабет и Борис!Да са живи и здрави,много щастливи и жизнени!Да слушат и радват мамите и татитата и те тях-също!

# 26
Лони, честито християнче!
Честити 2 годинки на Нели и Никола и на днешните рожденници Борис,Краси, Стефани-Елизабет и Вели! Да са ви живи и здрави, палави и засмени!

# 27
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИЗАРКИН,КРАСКА И СТЕФАНИ-ЕЛИЗАБЕТ!МИЛИ ДЕЦА ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА РАСТЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ДА НОСИТЕ РАДОСТ И УСМИВКИ НА ВСИЧКИ!

Олче,Гери,Дани

Ани,как мина първият работен ден?Аз,днес ще ходя до работата да се разбирам кое,как и ми е едно спечено такова Crazy

Хубав ден на всички Hug

# 28
  • София
 nbirthday ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ДНЕШНИТЕ ПОРАСТНАЛИ ДЕЦА - ВЕЛИ, КРАСИ И СТЕФАНИ! Бъдете много весели и здрави!  newsm59

ЧЕСТИТО ТИ ХРИСТИЯНЧЕ, ЛОНИ! да расте добър и щастлив човек за ваша радост и гордост!

Ние до вторник не сме на ясла - реших да си разместя програмата, за да има време мъникът да се позабрави и приеме ходенето по-спокойно. Че снощи като си дойде татко му цяла вечер му се жалваше и повтаряше "Коки пачи"  Sad

# 29
Честит Рожден ден на всички рожденници днес!!!

Черпя ви виртуално с каквото си пожелаете и за моя рожденник!Хич ме няма в свалянето на снимки и затова си пожелайте каквото искате-сметката я пращайте към мен hahaha

Общи условия

Активация на акаунт