С шарени балони, торти и купони МАЙската дружинка посреща втората си годинка!

• 19 600
  • 296
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Честит Рожден Ден на Велизар,Стефани-Елизабет,Красимира и Любо bdbaloniДа са здрави,щастливи и послушни!
 Руми,много мъчно ми стана за Косьо как се оплаквал,дано да свикне скоро на яслата.И  мен ме чака такава адаптация скоро,но първо трябва да намеря ясла,която да го приеме от юли месец.
 Вие правите експерименти с букви вече,а моя хубостник казва членоразделително само колатаа,другото всичко е на китайски.

# 31
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕЛИ, ЛЮБО, СТЕФАНИ-ЕЛИЗАБЕТ И КРАСИМИРА!!!!
newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023 newsm38

Макси още спи, и аз ползвам намалението да пиша, пия кафе и посмятам на спокойствие  Crazy

Лони, да ти е жив и здрав този красавец, и вече християнин Гоги  Hug Много е хубав на снимките, важен важен и модерен  Heart Eyes

А Ивко си има страхотни торти, и как сладко показва две, и Макси така, с двете ръчички с показалците  Mr. Green аууу че и танци-манци, и гуш-гуш е имало  Crazy Mr. Green сладури  Peace

# 32
Честит рожден на днешните пораснали дечица!!! newsm59  ura newsm38
Поздравявам всички ви за прекрасните снимки и чудните разходки които сте си направили (ох Танче как ти завидях и на Ваня така искам да видя Трябна и В. Търното, Арбанаси), ама друг път..браво на всички само така да оползотворявате почивките си..
Руми благодаря за идеята за това мазило записах си го може и аз скоро да го приложа за шишетата...и за отказването от цокането, ти си доказателството че и кърмеща жена може да забременее  Blush, но си мисля че щом се появи бебето и Косьо ще прояви желание са суче и...дано все още пишеш тук и да разказваш...успех в работата
Ани и ти я разкажи как мина първия работен ден - и много сладки снимки просто нямам думи, тортите а и как танцуват като големи и в леглото пак така не знам да плача ли да се смея ли..и аз да изкажа съжаление за случилото се у вас, но пък си мисля, че тази случка ви е показала че има по важни нещо от обтегнатите ви отношение и се надявам тя да ви е вразумила и сега да се обичате още по-горещо.
Анна а тая снимка просто ми стопли душата - невероятни сладури.
Лони честито християнче!

# 33
  • София
Мами,ще имаме ли среща на 11 и къде?Надявам се да не сте се отказали.

# 34
geri143495 ,злото да го забрави адаша/така както аз съм го пропуснала снощи/-да Ви е жив и здрав и  много да Ви радва!Персонално за него един скромен виртуален подарък:

# 35
Честит втори рожден ден на Велизар! Пожелавам да е все така усмихнат и весел, много здрав и щастлив!
Честит втори рожден ден на Любо! Много здраве и щури игри.
Честит втори рожден ден на Красимира и Стефани-Елизабет! Да растат здрави и красиви девойки!

За срещата по женски на 11 казвайте къде да е, та да резервираме заведение, че време не остана!!!
Ако искате може пак да я направим в същото заведение като миналия път.
Галя, то няма нищо за завиждане. Като гледам и вие не сте си седяли в София, та едва ли ви е било скучно!
Ники, от сърце ти желая Сиси да започне да беснее съвсем скоро с пълна сила.  Hug
Лони, честито ти християнче! Да ти е жив и здрав, да се гордеете с него!

Ние днес нямаме вода и съм леко разстроена от този факт, да не кажа бясна! Но здраве да има, ще си мием ръцете с плюнки.  Mr. Green

Приятни разходки ви пожелавам!   bouquet

# 36
Честит рожден ден на днешните малки рожденици Карси, Стефани-Елизабет, Вели и Любо и на гордите им родители. Много да сте щастливи и много да се обичкате.

Сисе, и на теб пожелавам успешен първи работен ден!
А моят първи работен ден беше перфектния работен ден - пълна скука. Шефката ми я нямаше, няма кой да набележи задачи. До 15ч изкарах някак си и накрая се прибрах че то без работа седи ли се. Но днес вече е друго. Все едни весели задачи ми е измислила, едва намерих време за форума. Но без лична карта трудно стават нещата. Един договор трябва да подпиша в ОББ, ще се пробвам с шофьорската си книжка  Laughing

# 37
  • София
Танче аз съм за Кривото,давайте да се преброим и да резервираме.

# 38
Танче аз съм за Кривото,давайте да се преброим и да резервираме.
Направих резервация за 10 души за 11 май (неделя) от 20 ч. на името на Таня Кръстанова.
Изявилите до този момент желание са (строй се преброй се): Имар, Руми, Анна, Уна, Верчето, Ели, Дени, моя милост и имаше и още някой друг, но не си спомням....
Казаха ми, че масата ще се пази 15 минути след резервирания час, така че е хубаво някой по-оправен от мен да отиде по-рано, че аз може да позакъснея.
  Embarassed

# 39
  • София
Танче ще се постарая в 20.00 да съм там.Благодаря за организацията  bouquet

# 40
Честит рожден ден на Краси,Велизар,Стефани-Елизабет,Любо!!!Много щастие,усмивки и късмет!

Честито ти християнче-Лони !!  bouquet
Честито и на рождениците и имениците от предните дни ,които съм пропуснала!

Ани -много кофти случка,но важното е вие да сте здрави и да сте добри,нещата ще си ги купите ..Само вие да сте добре  Praynig

Олче-благодаря за колажа    bouquet
Отивам да дочитам старата тема,че пак съм назад с инфото-Сиска май ще почва работа ,Руми също..отивам да дочитам..

# 41
  • Русе
  Честит втори рожден ден на Красимира, Стефани - Елизабет, Велизар и Любо!!!
   Щастливо и безгрижно детство!!!

Ани, снимките от яслата ми напълниха душата! Дано да загърбите скоро лошото преживяване и да се радвате на порастналия Ивко!
   Мен вече ме тресе "предясленска" треска, Дарито трябва да я приемат от 1-ви юни и ми е страшно притеснено! Като чета как боледуват дечицата, особено Божа, Сиси и Румчо... Но за това ще се тревожа като му дойде времето. Утре и аз трябва да ходя до работа за да си пусна натрупаната отпуска и да разбера кога ще се връщам, дали ще съм пак на старото си място, трябва да говоря с началника, да се видя с колежките... Едно ми е такова странно, хем мрънкам тука, че ми е скучно, а пък от друга страна не ми се тръгва май на работа, ама то на мен не може да ми се угоди Mr. Green
   Нагледах се на прекрасни снимки от пътешествията ви из милата родина! Ние си бяхме в Русе, отдадохме се на шопинг терапия Grinning Само на 6-ти май се показа слънчице и ходихме до лесопарка извън града, известен като Текето, това май само Смайли ще го знае.
   Люба, много мъчно ми стана за теб, особено за това, че така преживяваш неуспешния месец! Голяма прегръдка от мен Hug И аз се боря с пролактина, даже си пия лекарствата и сега.
   И накрая(но не на последно място!) - честито християнче на Лони!!! Ние ще кръщаваме Дарито в края на месеца и попивам снимки от кръщенета с голям интерес-оглеждам всички детайли, да не пропусна нещо!(аз съм ОТК, така че това ми е професионална деформация Wink)
   Лека вечер от мен Simple Smile

# 42
Честит рожден ден на  Любо, Краси, Стефи  и Вели. Много здраве и весели игри.
 newsm51 newsm67  party023  bigdance2 Tada
Честит празник и на страхотните им майки  bouquet
Честито християнче на Лони Hug

# 43
Честит Рожден ден на Любо,Краси,Стефи и Вели!Растете здрави,усмихнати и игриви деца!Весел празник на щастливите им родители!
Честито християнче на Лони-да си носи с гордост името!

# 44
  • София
Честито на днешните рожденичета Красимира, Стефани - Елизабет, Велизар и Любо!Да растат здрави и щастливи и да карат родителите си винаги да се гордеят с тях!

Общи условия

Активация на акаунт